reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Lililth na grodniowkach cały czas coś sie dzieje, co chwile rodzą sie nowe bobasy, wczoraj Viv urodziła, jedna rodzi druga oznajmia ze w ciąży, ale jest wesoło przynajmniej

Bar a na skurcze nic nie dali? No wiadomo,czasami w ciagu godziny rusza.sie non stop i ruchow bedzie 50 a potem nastepne dwie.godziny spokoj. Chodzi chyba o to zeby obserwowac czy calyczas jest tak samo czy moze dziecko rusza sie za bardzo albo za slabo.

Bar ja też zamierzam kupić tą koszulkę;-) w zeszłym tygodniu kupiłam szlafrok z tej serii granatowy i super jest. W ogóle ta firma jest ok, jeszcze z ostatniej ciąży mam koszule i prawie nic nie zniszczona choć często jej używam;-)

Volka ta spasmolina jest na skurcze ale jej nie biorę bo bardzo dziecku szkodzi a mój lekarz napisal że mam nie brać tego od wyjścia że szpitala nie miałam ani jednego skurczu :) oby tak dalej

reklama
Ja tego az tak nie liczę... w sensie rusza się to się rusza dzziaj ma taki zastój Ale ja dzisiaj też cały dzien nic nie robię ona mi sie uaktywnia jak chodzę... czy cos więcej robię

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry