reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Lililth na grodniowkach cały czas coś sie dzieje, co chwile rodzą sie nowe bobasy, wczoraj Viv urodziła, jedna rodzi druga oznajmia ze w ciąży, ale jest wesoło przynajmniej

Bar a na skurcze nic nie dali? No wiadomo,czasami w ciagu godziny rusza.sie non stop i ruchow bedzie 50 a potem nastepne dwie.godziny spokoj. Chodzi chyba o to zeby obserwowac czy calyczas jest tak samo czy moze dziecko rusza sie za bardzo albo za slabo.

Bar ja też zamierzam kupić tą koszulkę;-) w zeszłym tygodniu kupiłam szlafrok z tej serii granatowy i super jest. W ogóle ta firma jest ok, jeszcze z ostatniej ciąży mam koszule i prawie nic nie zniszczona choć często jej używam;-)

Volka ta spasmolina jest na skurcze ale jej nie biorę bo bardzo dziecku szkodzi a mój lekarz napisal że mam nie brać tego od wyjścia że szpitala nie miałam ani jednego skurczu :) oby tak dalej

reklama
Ja tego az tak nie liczę... w sensie rusza się to się rusza dzziaj ma taki zastój Ale ja dzisiaj też cały dzien nic nie robię ona mi sie uaktywnia jak chodzę... czy cos więcej robię

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry