reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A u mnie właśnie był nowy proboszcz po kolędzie i nie wziął pieniędzy, bo powiedział, że będziemy mieli dość wydatków jak się dziecko urodzi. Zaplusowal sobie;-)

reklama
Widać są też normalnie księża :)
Poszlam waszymi śladami i robię ZAM z Gemini i jest taniej moje witaminy w aptece ok 40 zł a w Gemini 16 !!!

My juz wysprzatalismy mieszkanie obiad zrobiony i zjedzony a teraz lezymy przed tv :D Ale mój cos usypia
Ja piore malej jeszcze rzeczy Ale już jestem na finiszu z tym więc się cieszę!
Dzisiaj zrobimy rosół już na jutro... zapeklujemy indora :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A moj maz posprzatal dzis wszystko sam i umyl wszedzie podlogi. Zamowilismy pizze.bo juz nic mi sie nie chcialo robic. Glównie staram sie lezec,ale niestety w domu wiecej nerwow niz w szpitalu. Dzieci wlaza na glowe,kloca sie ehh. Dobrze,ze tesciowa bedzie ich prowadzic do przedszkola,bo bym wcale spokoju nie miala.

Cień głowa do góry po burzy zawsze wychodzi słońce. Już całkiem nie długo będzie lepiej. Uśmiechnij się tylko do siebie, do nikogo więcej a jak potrzebujesz to płacz żeby nie tłumić emocji w sobie.
Pamiętaj że zawsze tu jesteśmy. Jeśli możemy pomóc to tylko słowo powiedz. Myślami jestem z Tobą i pewnie nie tylko ja :)

Lewusek fajne zdjęcie. Fajna z was rodzinka :)
Volka coś za coś- w szpitalu tęsknisz za domem, kłótniami chłopaków i ogólnym zamieszaniem a w domu masz tego dość i chcesz spokoju. Ale jak by nie było kochasz ich najmocniej bo bez nich byłoby nudno :)

Fanti hehe no dokladnie. Juz wole to domowe zamieszanie ;). Tylko wiadomo jak to w domu,zrobiloby sie to i tamto a tu czlowiek musi sie przestawic i lezec i pachniec hehe

Cześć,

u mnie też dziś kiepski nastrój, jeszcze miałam taki sen, że się mokra obudziłam, śniło mi się, że umarłam w szpitalu, stałam jakby z boku i wszystko widziałam, reanimację itp., normalnie horror, no ale podobno to oznacza długie życie, więc chyba pozostało się cieszyć... takie ciążowe koszmary.
Rano na dzień dobry jeszcze mąż zrobił awanturę synowi, że jego zabawki porozrzucane po całym salonie więc pięknie się dzień zaczał. Chciałam żeby pomógł mi ogarnąć mieszkanie, ale miał to w nosie, więc zadzwoniłam po panią, z której pomocy korzystam od czasu do czasu i już jest czyściutko i pachnąco. Jeżeli M nie ma ochoty odkurzać i myć podłóg to będę teraz co tydzień korzystać z jej pomocy, ja niestety już padam, jak mam posprzątać 160 m2. ogólnie ostatnio moja kondycja dużo słabsza, wczoraj po zakupach nie mogłam się ruszać..

Ja w aptece Gemini zamawiam już od dawna, bo nawet po doliczeniu kosztów przesyłki wychodzi dużo taniej niż w zwykłej aptece, a i kremy, toniki itp są też dużo tańsze.

Volka, fajnie, że już jesteś w domku, Co do igraszek to my chyba musimy zrobić przerwę, bo jak ostatnio się za to zabraliśmy, to tylko kupa śmiechu była:) Przez mój brzuch ciężko było znaleźć dogodną pozycję, a jak już znaleźliśmy to mnie zaczęły łapać skurcze nóg i było po wszystkim:)

reklama
Mam takie pytanie do przyszlych mamus, jak sobie radzicie z bolem plecow? Jestem bardzo drobna, wszelkie dodatkowe kilogramy ida tylko w brzuch i biust co powoduje duze obciazenie kregoslupa... slyszalam roznorodne opinie o pasach ciazowych, wiecej negatywnych niz pozytywnych.... Macie jakies swoje sprawdzone sposoby? Bardzo dziekuje za wszelkie odpowiedzi :)

P.S.
Z gory przepraszam za ortografie, nie mam polskich znakow na klawiaturze...

Do góry