reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

My już w domku... Zuzka całą drogę spała czyli jakieś 3 godziny. Budziła się, mówiła że brzuch ją boli i dalej spała. I jeszcze na ból głowy narzekala. Jak byliśmy na obiedzie w Białce to nic nie chciała. Tzn chciała herbatę mietowa i zupe pomidorowa. Nie zjadła ani nic nie wypiła ani grama. Potem chciała galke loda waniliowego. Też nic nie zjadła. Jak wróciliśmy do domu to dałam jej florę bakteryjna do picia i herbatę. Za chwilę wymiotowala i teraz znowu była biegunka :/ i wiecie ci Zuzka powiedziała, że cieszy się że już jest w domu bo będzie jutro dobry obiad :) ale generalnie jest padnięta na maksa :/ leży i strasznie wygląda... ehhhh

reklama
A ja jeszcze leżakuje a Wy już od rana na nogach, szybko produkujecie posty :-p.

Kilka słów o mnie: mam na imie Klaudia mieszkam niedaleko Rzeszowa, mam synka Kasjana z 07.12.2012 przyszedł na świat przez cc. Teraz termin mam na 5 marzec na moje 29 urodziny :laugh2:, tez ma być chłopak Dorianek. Ogólnie ciąża przebiega dobrze tylko z ciśnieniem sie zmagam, po zeszłej ciąży już na stałe biorę lokren tylko na czas ciąży mam zmienione na dophegyt. Biorę 2 tabletki dziennie chociaż ostatnio wieczorem aż do 165/105 mi skoczyło po zażyciu leków.
Ja już mam 20 na + wiec prawie sie toczę.

Lilith widzę że Ty też marcowa widziałam na fb że już trzecie w drodze, na grodniowkach już w ogóle sie nie odzywasz.
Oooo prosze gratulacje, a tam na grudniowkach w ogole.ktos sie jeszcze odzywa?

Isia co podejrzewasz?? A może jej te lody na krupówkach zaszkodziły?? Oby tylko zwykłe zatrucie a nie salmonella.. bo teraz lody rzadziej idą więc mniej świeże..

Fanti podejrzewam grypę jelitowa po prostu... bo M też narzeka na ból brzucha i ma biegunkę... teraz tylko czekam co będzie ze mną ;) i jak to się rozwinie u Zuzki....
Ale dobrze, że wróciliśmy do domku bo to zawsze w domu...... bez sensu było siedzieć w pensjonacie a z drugiej strony żal mi tego weekendu... na następny już raczej z Bartkiem pojedziemy...
Jest jedną dobra wiadomość!!!!! Woda nam odmarzla

U nas jelitówka ma specyficzny zapach kału i z ust.. ale ja to mam zboczenie zawodowe i oceniam takowe sprawy na każdy możliwy sposób..
A ta woda- to my z forum wysłałyśmy takie chochliki co całą noc dmuchały i chuchały na rury żeby odmarzły ;)

Fanti Kochane jesteście dziewczyny!!!!
Ja nie poznaję jelitowki po zapachu hihi jeszcze nie...
Mnie też coś brzuch zaczyna boleć, a może już sobie to wmawiam :/

reklama
Dzięki :) tam na zrzutkę też widziałam, że ktoś wpłacił z Marcówek, dziękujemy serdecznie:) kontaktowałam się już z pbkm i mają dzwonić jak będzie promocja.
Zaraz się ogarnę i zabieram się za projektowanie ulotki i jakiś tekst sensowny. Potem musi to fundacja zaaprobować i dopiero dalej ehh... Nie mam coś pomysłu jak to ma wyglądać...

Asieńka niedaleko mojej mieściny urodzil sie chlopiec bez przedramienia... może coś podglądniesz, jak rodzice i nie tylko zbierają pieniązki. U mnie w pracy, tzn. w szkole organizowana byla zumba dla niego i w calym powiecie w sklepach stoja puszki... organizowane są rozne akcje

http://lwowecki.info/pl/1652/58/c/1--dla-szymonka.html
http://lwowecki.info/pl/1920/drukuj-artykul.html
http://swieradowzdroj.pl/artykul/2421/zbierajmy-nakretki-dla-szymona

Do góry