reklama
Jak młody był mały to góry miałam z głowy.. za to mąż nie cierpi morza..
W podróż poślubną pojechaliśmy właśnie do Zakopanego.. pierwszego dnia wybraliśmy się.. na giewont na szczęście w połowie drogi zaczęło padać i tak jednostajnie padało równy tydzień! Czyli pogoda łóżkowa..
Następny tydzień nieco nadrobił w spacerach ale od tamtej pory wypomina mi, że nie mało mu gór..
W podróż poślubną pojechaliśmy właśnie do Zakopanego.. pierwszego dnia wybraliśmy się.. na giewont na szczęście w połowie drogi zaczęło padać i tak jednostajnie padało równy tydzień! Czyli pogoda łóżkowa..
Następny tydzień nieco nadrobił w spacerach ale od tamtej pory wypomina mi, że nie mało mu gór..
asieńkakk
Fanka BB :)
Isia refundacja jest częściowa, ale też mi nie potrafi nikt jeszcze powiedzieć dokładnie na tą chwilę jak to wygląda. Film niesamowity, ja wiem, że wszystko jest możliwe Fanti ja też wolę morze, ale mój na szczęście też Młoda chyba bym jemu też coś wywaliła, kurde no jak można?! Wrr...
asieńkakk
Isia ojj niedobrze może nifuroksazyd, węgla większą dawka
Szanowna Pani,Nie rozumiem postu... czy nospa może być stosowana przez kobiety w ciąży?
informuję, iż o podaniu No-Spa w okresie ciąży i laktacji zawsze decyduje lekarz. Można ją stosować w okresie ciąży i laktacji jedynie w przypadkach, gdy korzyść zastosowania przewyższa czynniki ryzyka. W razie wątpliwości proszę skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą.
reklama
Lewusek
Pokoje u Marzanny ale u tesciowej tez to nazywaja.Smieszny gosc z brodą.Babcia - tesciowa 80 lat a potrafi sklony z wyprostowanymi nogami robic hehe .Jedzene zajebisteLewusek ja też zawsze chodzę tam pod nosalem tylko nazywało się to chyba " u teściowej" czy jakoś. Taka knajpka w piwnicy domu na przeciwko parkingów, gdzie obsługuje bardzo wysoki śmieszny Pan z brodą? Potrawy się tak śmieszne nazywają w karcie właśnie.
Jeżeli mówimy o tym samym to jest to jedno z najbardziej popularnych miejsc w Zakopcu. spotkałam tam nawet kilku aktorów. Niby malutka knajpka w jakimś domku na zadupiu a wiedzą o niej chyba wszyscy i my specjalnie z centrum tam jeździliśmy
Isia - polecam z czystym sumieniem - tanio, pysznie i atmosfera super
Załączniki