reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Slonko teraz to juz zglupialam. Brzuch mi sie napina,ale tak jakby od pepka w dol a nie caly tak jak przy skurczach ale moje odczucia identyczne jak skurcze. Kurde,nie wiem na prawde co to. Moze jeszcze zagadam z lekarzem wieczorem na obchodzie.

reklama
Cocosh. Zuza wazyla 2kg. I wg ostatniego usg to 32 tc (termin na 25.02)

Ale pierwsze usg wskazalo termin 11.03
A ostatnia @ mialam 28.05 (cykl 30 dni) wiec cholerka wie ktory to tydzien :p

Ksiądz był ją warunki polowe w łóżku :)
Młody jakiś nowy ksiądz był zachwycał się moim poświęceniem dla dziecka :) chwilę pogadam i Seba na wyjście daje mu kopertę a on że nie bo mamy teraz inne wydatki i na koniec mówi( za rok was skroimy) hehe i wszyscy w śmiech :)

Fanti ojej to nieciekawie, chyba bym umarła ze strachu jakby moje dziecko miało kontakt z kimś takim. A co do gier to chyba każdego rodzica to czeka, teraz wszystkie dzieci skomputeryzowane i tak jak patrzę na swojego syna ile spędza na bajkach to aż boje sie pomysleć co to będzie kiedyś

Aaaaaa łóżeczko dla mojego Jajka przyjechało, tak się podjaralam, że aż cycek lewy zaczął mi przeciekac, a że po kąpieli jestem i latam bez stanika to na koszulce plamki są :D:eek::D

Fanti pisałam przed wigilią ze dostałam :D bodajże 23 grudnia o 17:50 [emoji14] tak mi przelew wbił na konto [emoji14]
Nie lepiej mu powiedziec delikatnie prawdę ze ten chłopak ,lubi' dzieci oblapiac i ze lepiej by było gdyby się nie spotykał z nim...no może cos mu zrobić :/
A jak lubi tak gry to mu daj szlaban jeżeli on nie chce czegoś zrobić to ty tez nie masz obowiązku mu pozwalac grać na kompie COS ZA COS ja wiem jak moi rodzice walczyli z moim bratem i komputerem najgorzej było po tych długich przerwach świątecznych ferie bo więcej mu pozwalali a później myślał żE dalej ma wolne [emoji14]

Nie wiem jak ja to ogarne mój twierdzi ze nasze dziecko nie będzie korzystało komputera bo nie jest mu potrzebne może dopiero w gimnazjum do zdań Ale założy hasło i sam będzie wpisywal ... szok! Haha i ze bajek też nie bedzie mogło tylko o 19 będzie jej puszczal jako dobranocki jedna bajkę kolacja i spac max 20:30 haha
Ale to jeszcze nic! Następnym jego pomysłem jest ze jej hobby to będzie strzelnica i jakieś sztuki walki i nic więcej a angielskiego będzie uczył ja w domu...
CIEKAWE jak długo wytrzymuje w swoim postanowieniu :D hahah

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Wiesz Fanti, powiem Ci, ze z doswiadczenia wiem, ze najlatwiej bedzie jak wytlumaczysz mu to obrazujac co sie moze wydarzyc. Poszukaj filmu na internecie. Bedzie to zapewne bardzo drastyczne ale zapamieta to i z pewnoscia bedzie sie Ciebie sluchal.

reklama
Chrobek pochwal się łóżeczkiem.. :)

Młoda jakoś nie widziałam tego że pisałaś o wypłacie..
A co do tego typka to mówiliśmy mu, że lubi krzywdę robić dzieciom i nie tylko, że ma uważać bo on może kogoś wciągnąć do piwnicy, do klatki i zrobić krzywdę itd.. ale jak grochem o ścianę.. a swego czasu pokłóciłam się z matką tego chłopaka bo gówniarze zrobili sobie dziwną zabawę- założyli mojemu worek foliowy na głowę i we 4 go trzymali.. poszłam do każdego z rodziców z pretensjami bo mogło się to źle skończyć a tamta matka z mordą do mnie wyskoczyła, zaczęła mnie i moje dziecko obrażać wyzywać itd.. To było jakoś pod koniec wakacji w 2014 roku. A on mi dziś zarzuca że mama Kuby jest fajna a ja powinnam przestać się na nią gniewać bo to dawno było.. ale ta matka to beznadziejny przypadek, z wszystkimi w okół się kłóci, wieczne konflikty, policja itd.. a ja nie odpuszczam tak lekko.. jak ktoś moją rodzinę obraża to u mnie ma już przekichane do końca życia..

Dziś w awanturze powiedziałam mu dość ostro, że jak go ten gnojek wciagnie do piwnicy i zgwałci to może nawet życie stracić itd.. padło masę przykrych słów.. mam nadzieję, że cokolwiek zrozumie..

Zakaz komputera u nas jest.. nie jest zrobione co mówię nie ma tej godz.. ale ja tak nie lubię zakazów że jak pomaga mi w kuchni, jest taki kochany, miły itd.. to znoszę zakaz.. a to godzina przeciąga się do godz i 20 min np. eh.. normalnie z tej bezsilności dziś się rozpłakałam i mówię do męża, że skoro przez te 9 lat nie udało mi się nic i ponoszę porażkę wychowawczą to jak mam poradzić sobie z kolejnym dzieckiem.. :(

Do góry