reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mam termin na 21 marca. Planuje urodzic siła woli.. Waham sie pomiędzy Rydygierem a Żeromskim. A swojego ginekologa mam na Kopernika, ale tam nie chce rodzic za żadne skarby świata! 6 tygodni praktyk podczas studiów w tym miejscu skutecznie mnie zniechęciły do wydania potomstwa w tym miejscu.
Ja ze względu na lekarza bede rodzic w rydygierze :)

reklama
Isia wejdź na kamery on line w Zakopanem i sama się zorientuj jaka jest pogoda.

Volka dopiero teraz dojrzałam twój post. Hura! Wreszcie do przodu! Nadal trzymamy && bo nie ma jak w domu :)

Bar jak nie obowiązkowe imię? Pewnie że obowiązkowe! I miejscowość jeśli ktoś nie chce podać to ok ale chociaż region. ;) już Ci wyszłam maila bo wcześniej zapomniałam :/

Ostatnia edycja:
Hehe dobre króliki :)
Umowilam mu a on no coz w koncu to nastapilo :p teraz uwazaj zeby ci tablet bez pokrowca nie spadl jest twoj tobie bedzie go brakowac a ja to taka mała sierotka :) gadalam z teściem wpadnie wieczorem i zerknie na to :)
Teraz jeszcze muszę ogarnąć kasę za szpital z ubezpieczenia z pracy potem coś zjem i zerkne na naszą listę :)
Kochana jesli chodzi o listę to
Lewusek synek Filipek a ja jestem Mirka mieszkam w De

Filmik mega! Zagĺaskałabym....... ja lubie koty ale moj sie nie zgzdza....mamy 3 podwórkowe....
Mnie się ten pierwszy kot spodobał jak łapki wyciągał by go na ręce wziąć.. :)

Witaj KasiaaKrk:-D Mam taki sam termin porodu i też spodziewam się dziewczynki:-) :)
Ja właśnie gotuje grochówkę, bo mój R uwielbia i jak jest to od rana do wieczora ją je. Mam nadzieję, że w nocy kołdra nie będzie "falowała" po tym grochu:biggrin2:

Będą nocne uniesienia.. :p http://demotywatory.pl/4100508/Nocne-uniesienia

Mnie mąż pogonił do sklepu.. hehe.. on gotuje i co chwilę słyszę "wybierasz się gdzieś?" "nie jedziesz czasem do mamy?" itd więc w końcu pytam co potrzebuje.. a on że czosnek się skończył a co to za spagetti bez czosnku..:D to poszłam jak szczeniak do sklepu.. obok na pocztę weszłam bo był sms że paczka czeka.. a tam miłe zaskoczenie.. mimo kolejki pani mnie poprosiła bez kolejki z uwagi na ciąże.. :) Ale żeby nie było aż tak pięknie to koleżanka była i wie żem w ciąży i ile.. :p aczkolwiek miło mi było..

hej ja tak na szybko....
tyle co weszłam do domu, i niedługo znów musze wyjśc....

Na wizycie względnie ok.. Szyjka sie skraca ale jeszcze tragedii nie ma, synuś sie odwrócił i teraz jest głowa w górze. Waży 2 kg :D

Serduszko super.. duuuuży facet będzie.. a szyjka niech lepiej się trzyma sztywno..

Bar to wykreśl niektóre z nas.. :p zrób weryfikacje koleżanek :p

ja własnie zrobiłam zakupy w aptece online, wszystkie drobiazgi od aspiratora do noska przez podkłady, butelki, gaziki, wkładki laktacyjne itp. nie chce mi się za tym wszystkim latać,a tak przyjdzie do domu i nawet mają spoko ceny w aptece Gemini. Zaraz koniec laby bo syn wraca ze szkoły i trzeba do lekcji siadać..wybieram się dziś na Słabą płeć do kina o ile nie zasnę do 18, była któraś?

serduszko, ale dużego synka masz, super:)

ja nie chodze do kina az do porodu - byłam na początku grudnia na listy do M 2 i mały sie tak wystraszył reklam ze mnie skopał i az chciałam wyjsc z sali :( ale po reklamach bylo ciszej i bylo ok ... tyle ze wiecej z brzuszkiem nie ide

reklama
Do góry