reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mam termin na 21 marca. Planuje urodzic siła woli.. Waham sie pomiędzy Rydygierem a Żeromskim. A swojego ginekologa mam na Kopernika, ale tam nie chce rodzic za żadne skarby świata! 6 tygodni praktyk podczas studiów w tym miejscu skutecznie mnie zniechęciły do wydania potomstwa w tym miejscu.
Ja ze względu na lekarza bede rodzic w rydygierze :)

reklama
Isia wejdź na kamery on line w Zakopanem i sama się zorientuj jaka jest pogoda.

Volka dopiero teraz dojrzałam twój post. Hura! Wreszcie do przodu! Nadal trzymamy && bo nie ma jak w domu :)

Bar jak nie obowiązkowe imię? Pewnie że obowiązkowe! I miejscowość jeśli ktoś nie chce podać to ok ale chociaż region. ;) już Ci wyszłam maila bo wcześniej zapomniałam :/

Ostatnia edycja:
Hehe dobre króliki :)
Umowilam mu a on no coz w koncu to nastapilo :p teraz uwazaj zeby ci tablet bez pokrowca nie spadl jest twoj tobie bedzie go brakowac a ja to taka mała sierotka :) gadalam z teściem wpadnie wieczorem i zerknie na to :)
Teraz jeszcze muszę ogarnąć kasę za szpital z ubezpieczenia z pracy potem coś zjem i zerkne na naszą listę :)
Kochana jesli chodzi o listę to
Lewusek synek Filipek a ja jestem Mirka mieszkam w De

Filmik mega! Zagĺaskałabym....... ja lubie koty ale moj sie nie zgzdza....mamy 3 podwórkowe....
Mnie się ten pierwszy kot spodobał jak łapki wyciągał by go na ręce wziąć.. :)

Witaj KasiaaKrk:-D Mam taki sam termin porodu i też spodziewam się dziewczynki:-) :)
Ja właśnie gotuje grochówkę, bo mój R uwielbia i jak jest to od rana do wieczora ją je. Mam nadzieję, że w nocy kołdra nie będzie "falowała" po tym grochu:biggrin2:

Będą nocne uniesienia.. :p http://demotywatory.pl/4100508/Nocne-uniesienia

Mnie mąż pogonił do sklepu.. hehe.. on gotuje i co chwilę słyszę "wybierasz się gdzieś?" "nie jedziesz czasem do mamy?" itd więc w końcu pytam co potrzebuje.. a on że czosnek się skończył a co to za spagetti bez czosnku..:D to poszłam jak szczeniak do sklepu.. obok na pocztę weszłam bo był sms że paczka czeka.. a tam miłe zaskoczenie.. mimo kolejki pani mnie poprosiła bez kolejki z uwagi na ciąże.. :) Ale żeby nie było aż tak pięknie to koleżanka była i wie żem w ciąży i ile.. :p aczkolwiek miło mi było..

hej ja tak na szybko....
tyle co weszłam do domu, i niedługo znów musze wyjśc....

Na wizycie względnie ok.. Szyjka sie skraca ale jeszcze tragedii nie ma, synuś sie odwrócił i teraz jest głowa w górze. Waży 2 kg :D

Serduszko super.. duuuuży facet będzie.. a szyjka niech lepiej się trzyma sztywno..

Bar to wykreśl niektóre z nas.. :p zrób weryfikacje koleżanek :p

ja własnie zrobiłam zakupy w aptece online, wszystkie drobiazgi od aspiratora do noska przez podkłady, butelki, gaziki, wkładki laktacyjne itp. nie chce mi się za tym wszystkim latać,a tak przyjdzie do domu i nawet mają spoko ceny w aptece Gemini. Zaraz koniec laby bo syn wraca ze szkoły i trzeba do lekcji siadać..wybieram się dziś na Słabą płeć do kina o ile nie zasnę do 18, była któraś?

serduszko, ale dużego synka masz, super:)

ja nie chodze do kina az do porodu - byłam na początku grudnia na listy do M 2 i mały sie tak wystraszył reklam ze mnie skopał i az chciałam wyjsc z sali :( ale po reklamach bylo ciszej i bylo ok ... tyle ze wiecej z brzuszkiem nie ide

reklama
Do góry