reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti chyba tak zrobię ta lista co teraz się wyświetla co stara lista mam nową lewusek i jesteś zapisana tylko muszę ją ogarnąć i wtedy będzie ją widać :)

reklama
Zaraz zerkne na listę i wpisze tutaj nick dziewczyn które dawno nie widziałam na forum jak się któraś nie odezwie to ja kasuje z listy :) a potem do piszemy resztę na razie tyle a no i jak pisała fanti imię i miejscowość/ okolica także piszemy więc uzupełniać :) bo jak nie to ja się poskarze fanti :) hehe

Kurcze u nas -1 na termometrze i woda dalej jest zamarznieta w łazience :/
Właśnie spakowalam czarne i jasne rzeczy i jedziemy do mojej mamy to wyprać... Zuzka też u niej zostanie na 2 godziny a my jedziemy załatwić te płatności za rury które tak mnie męczą ;) ufffffff wreszcie hihi
No i oddamy mamie jej psa- dzięki Bogu bo to Golden i w domu mam pełno sierści z niego :/
Fanti nasza mamusia
A oglądałam kamery i na Krupówkach czarno hihi

reklama
helloooo! dziś idziemy z mężem na prenatalne z 3D, już się nie mogę doczekać :D a co do szkoły rodzenia, to byłam na 1 zajęciach, były takie organizacyjne, omawiali co będzie na kolejnych, jakie tematy będą poruszane itd. oprócz zajęć z położnymi, w każdą środę będą ćwiczenia z fizjoterapeutą ;)
Ogólnie to jestem coraz bardziej niedołężna. Ciężko mi się oddycha, chodzi :p Boli mnie kość łonowa podczas poruszania, zmian pozycji i gorzej jest po dłuższym leżeniu. Na początku myślałam,ze to normalne, ale jednak nie wszystkie kobiety w ciąży tak mają. Jak tak sobie poczytałam troszkę na ten temat, to zaczynam się martwić bo wypisz, wymaluj, wszystko wygląda na to,że rozchodzi mi się pojenie łonowe. Teraz jak się obracam z boku na bok w leżeniu, poprzez leżenie na plecach, to muszę mieć kolana złączone, bo inaczej to ból straszny. Rozejście spojenia łonowego jest wskazaniem do cc, a ja chciałabym rodzić siłami natury :( póki co kolana trzymam razem, już nie siadam po turecku, bo to potęguje ból.
Mąż bardzo mi pomaga, już nawet nie pozwala mi zmywać naczyń, co akurat lubię robić. We wtorek posprzątał całe mieszkanie, a ja nie mogłam wysiedzieć spokojnie, bo miałam ochotę mu pomóc.Nie pozwolił mi, miałam siedzieć, leżeć, odpoczywać, czytać gazetki :-) :)

Ciekawa jestem jaka duża jest już nasza córcia, czy zdrowo rośnie i do kogo podobna. :):):) Mam nadzieję, ze nie zasłoni się rączką jak podczas połówkowego :p dziś zaczęłam ją czuć już pod żebrami.

Ciężko mi jest nadrobić Was, bo tyle skrobiecie,że szok ! Cieszę się BarBra,że Ty w końcu w domku :)

Dajcie znać czy któraś też cierpi z powodu kości łonowej. Pozdrawiam!

Do góry