reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar Bra u mnie wszystko bez zmian tzn możesz dopisać imi€ synka Arek. Sorki że się nie odzywam ale mąż jutro do Anglii wyjeżdża zostaję sama do porodu i mam doła.

Isia ja miałam 5 razy gastroskopie z czego 4 na żywca [emoji14]

Volka super ze się dali Cię na tabletki ;)

Moje oczy sa właściwie chyba dobre [emoji14] nie ma bynajmniej przeciw wskazań do Natural. Porodu kazała mi sie zgłosić 3msc po porodzie na wizytę żeby zobaczyć czy lepiej widzę :D

Coś miałam jeszcze napisać Ale mój mnie wybił z rytmu i nie wiem co :D

Zjadłabym zapiekankę ! Z pieca! <3

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Witam nowe mamy ;)

Serduszko to juz sluszna waga :tak:

Barbra kate009 nawet dzis sie odzywala ;) u mnie bez zmian, o plec mozemy sobie gdybac, imienia konkretnego wybranego nie mamy (chociaz coraz bardziej mysle ze siedzi tam Szymek, ale to sie okaze na porodowce ;) )

Marcowa mi tez sie ciezko oddycha, na plecach juz nie poleze bo od razu mi ciezko i kregoslup boli :sorry: a najlepsze jest to ze wszystkie dolegliwosci pojawiaja sie dopiero po poludniu

Missoni do porodu szybko zleci i maz bedzie z wami :tak:

Ja dzis sprzedalam małą i wyruszylam poszukiwac szlafroku i pizamy do szpitala, ciekawe czy cokolwiek mi wpadnie w oko :sorry:

Zadziwia mnie męskie myślenie. Oni mają zawsze mają na wszystko czas. We wtorek wieczorem sprzątałam wszystko, umyłam podłogi ale dywany nie były odkurzone. Za późno już było. Mąż obiecał że zrobi to jutro. Oczywiście nadeszło to jutro tzn środa ale ze wybraliśmy się na śnieżny dzień poza domem to już tego nie zrobił. Ok spoko ale mówi mi że jutro z samego rana to zrobi. Już po 15 a to rano jeszcze nie nadeszło. O sory właśnie wyjmuje odkurzacz.:/
Ale ze mnie jedza. On obiad no odkurzanie on zaraz do pieca musi iść a ja nic tylko leżę. Dziecko do szkoły ze szkoły i do sklepu. A tak to nic. Eh

Witam nowe mamy :)

Ja też po wizycie, nie było ważenia malucha tylko na chwilę zajrzała lekarka żeby serca posłuchać i pierwszy widok jaki się ukazał to centralnie jajeczka :)

Generalnie wszystko ok, szyjka w porządku, dostałam żelazo do łykania i o dziwo tym razem nie mam żadnej infekcji.

Potem byłam w dwóch sklepach dzieciowych oglądać wózki. Kupiłam smoczki i szczoteczkę do włosków. Ciuchów już nie kupuję, chociaż pokuja była ogromna. Z wózkiem koncepcja się powoli klaruje ale ostatecznej decyzji nadal brak :)

Nailiemy też cały czas nie mamy wybranego imienia :)

reklama
Do góry