A ja od 7 rano jeżdżę z M i załatwiamy różne sprawy
najczęściej czekam na niego w aucie ale i tak jest super bo jesteśmy razem
M nie chce kupować ubranek w ogóle bo on twierdzi, że tylko na jednym usg było widać że to chłopak a tak to zazwyczaj dziewczynka a ostatnio w ogóle nie było widać co jest między nóżkami
Że jak chce cosik kupić to mam kupić zapas pampersow a nie ubranka
I że on mnie zna i jak urodze to od razu po powrocie do domu ze szpitala pojadę sama z Zuzka na zakupy hihi co racja to racja
Ale powiedziałam mu, że chce kupić tylko na 56 cm żeby mieć na te pierwsze dni, pierwszy miesiąc i raczej takie uniwersalne ubranka więc nie będzie problemu z płcią
Barbra przykro mi z powodu tabletu :/
Volka super, że jesteś już na tabletkach
chłopcy Cie odwiedzają w szpitalu?
Fanti odpoczywaj póki możesz
i nie strasz mnie śniegiem w Zakopcu bo Zuzka nadal nie ma sniegowcow
MlodaMama nie przejmuj się ludźmi w kolejkach do lekarza
szkoda nerwów... i jak oczka?
Witam Kasię z Krakowa
Co do wizyty telefonicznych to wczoraj w dd tvn było o nowości w medycynie... badania przez internet... widziała któraś z Was? Z tego co wiem u nas na wizyty przez komputer można się umawiać w Medicover i chyba Luxmed. I powiem Wam, że jak pomyślę o wizycie jaką mam z Zuzka za tydzień u gastrologa to też bym mogła odbyć ją przez Skype... bo znając życie zapyta się co to za bóle, da ranigast i coś oslonowego na żołądek i tyle... a to sama mogę jej zabrać z apteki ☺ więc będę się upierala przy kolejnych badaniach... chociaż chyba została nam tylko gastroskopia :/
Kamila, pozdrów swoje Kochanie