reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti jutro wejde na kompa i zerkne co i jak jak coś to chyba mam listę też na kompie mało aktualną zerkne i najwyżej uzupełnimy kogo będzie brakowało lista się rozjechala na nowym forum więc muszę zetknąć a na tablecie mi ciężko po pracuje jutro nad tym bo widzę że mogę edytować jupi!!!! :)

reklama
Cześć dziewczyny, już któryś raz Was podczytuje, miałam sie odezwać i tak mi schodzi. Często wchodzę na zamknięty wątek na grodniowki z 2012, ale fajnie mieć wsparcie w kimś kto jest na tym samym etapie ciąży.
Termin mam na 5 marzec. Było by mi bardzo miło jakbym mogła dołączyć do Was mimo to ze to już końcówka

Cześć dziewczyny, już któryś raz Was podczytuje, miałam sie odezwać i tak mi schodzi. Często wchodzę na zamknięty wątek na grodniowki z 2012, ale fajnie mieć wsparcie w kimś kto jest na tym samym etapie ciąży.
Termin mam na 5 marzec. Było by mi bardzo miło jakbym mogła dołączyć do Was mimo to ze to już końcówka

Pewnie, ze mozesz dolaczyc, powiedz cos o sobie :) Bedziesz miec chlopca czy dziewczynke ? :)

No, ale popisałyście:) Mój M ruszył z remontem pełną parą:D z pomocą teściów trochę:)
A u mnie dziś była Mamcia, pooglądała co mamy, chciała wziąć i poprać i poprasować, ale ja chcę po swojemu:p kazała poszukać w necie czego brakuje jeszcze i wysłać jej linki. I w weekend przyszły jedziemy po kosmetyki i pierdółki:)
Jutro echo serca, trzymajcie kciuki proszę mocno...
I wizyta w fundacji, jedziemy podpisać umowę, będziemy mieć subkonto i możemy zaczynać zbierać 1% i darowizny... Muszę dopytać jeszcze o szczegóły...
Witaj clodi:) lepiej późno niż wcale:p

Ehhhhh Fanti, jakoś strasznie ciężkie dńi mam ostatnio... Zaczyna mi sie stres przed sesją a najgorsze jest to, ze nie chce mi sie nic totalnie robic na tą uczelnie :/ jestem totalnie bez życia... Nawet to Zakopane mnie jutro nie cieszy :/ prania mam pełną łazienkę a woda dalej ńie leci... Pewńie przez weekend odmarzńie ale zacznę prac od poniedziałku bo pewnie wrócimy wieczorem... I wiecie co? Mało pije alkoholu, bardzo mało :) ale jak jestem w Zakopcu to zawsze zima pije piwo grzane... I teraz tez mam wielka ochotę :) a tu nic z tego hihi

Serduszko, pytałaś sie o Ankę :) tak, Anka to pies... Tak naprawdę to Anastazja ale po przekształceniach wszelkich wyszła Ana, albo Anka.... Zostanie w aucie w transporterze takim jak dla kota bo w czy,s takim jeździ zeby nie było pełno sierści w środku :)

Witaj Clodi, masz już dzieciaczka?
La luna szybkiego powrotu do zdrowia!!! A katar pi tak trwa 7 dni ;) jakie to krople kupiłaś? Ja bym proponowała jakieś parówki robić chociaż z samej wody, żeby rozgrzewac te zatoki i żeby katar sam schodził- jeżeli jest taki ropny ;)
Sylvi, Zuzke budzimy dzisiaj po godz 6 rano... też to ciezko widzę :/ a jutro o 4 ale jak ma gdzieś jechać to w momencie jest oburzona, zwarta i gotowa ;)
Asienka super, że udało się Wam ruszyć z remontem... chociaż Wam hihi
Daj koniecznie namiary na 1% ☺
Manka ciekawe kiedy przestawisz się na spanie w nocy tzn np 22-6 rano bo przy synku raczej nie masz co liczyć na spanie jego do godz 11-12 ;)

Różni są ludzi na różnych wątkach.. Jestem na tym forum od ponad 9 lat.. nie jedno już widziałam tutaj.. i nie od wczoraj jestem z marcowymi mamami.. To od nas zależy jak traktujemy ludzi.. Tu nie jedna z nas miała inne zdanie na dany temat, przedstawiałyśmy różne opiniie i jakoś nikt nikogo nie obrażał, i nikt się nie obrażał.. I mam nadzieję, że nadal tak będzie. Jeśli nie podoba mi się czyjaś opinia nie muszę się z nią zgadzać i mam prawo powiedzieć, że np na mój temat proszę się tak nie wypowiadać!
Jeśli będziesz miała z kimkolwiek tutaj problem napisz do mnie.. Jestem moderatorem na tym wątku i zawsze pomogę rozwikłać wszelkie kłopoty..
Dziekuje bardzo :*
Zbliza sie pora snu o az sie boje ze bedzie to samo co wczoraj w nocy .Czlowoek nie moze sobie miejsca znalezc , mysli tysiace na minutę i spac sie nie da .
Moj ledwo glowe do poduszki przylozy i juz chrapie.
Mnie dzis cos czesciej brzuszek sie stawia .Wzielam nospe na noc.zobaczymy
Lewusek widze u Ciebie podobny niepokój jak u mnie... Ja to sie już zaczynam bac porodu.... To nie pierwszy raz owszem, ale ta ciążę przechodze najgorzej z wszystkich wiec troche sie obawiam jak to bedzie z porodem.... Pierwszego syna zaczełam rodzic 4 stycznia rano juz na porodówce byłam, a skończyłam 5 stycznia po 13.... Z drugim było lżej, od 2 w nocy skurcze po 13 koniec tego samego dnia na szczescie :)...
Witaj :) Jak ciąża przebiega??

Kobietki ja dzis tak wczesnie bo zaraz wychodze na mój maraton szpitalny... Wizytuje dzis wiec potem dam znac co i jak :) trzymajcie &

Witam sie z rana:) Pospalam jak szalona! Od 21 do 7... [emoji12]

Powiedzcie mi dziewuszki (jesli wiecie) jak to jest z obnizeniem sie brzucha? Wiem, ze Ania juz napisala, ze cos jej opada. Ja wlasnie dzis rano tez zauwazylam, ze jest nizej. I nie, nie wydaje mi sie. Swoim magicznym sposobem sprawdzam i dzis niespodzianka... [emoji15]

Isia- to ja pytalam czy Anka to pies. :) a i jesli bedzie tam minusowa temperatura to zarowno ludzie jak i policja moga postapic jak przy upalach i zabrac psiaka z samochodu. Ponad to mandat tez gwarantowany. :/

Asienka- czekamy na KRS!:)
I kciuki zacisniete!:)

Hej Clodi! Napisz nam cos wiecej o sobie! :)

Manka- jak tam nastawienie, ze to juz tylko kilka dni i wolne??? :)

Sarna- a Ty do kiedy zamierzasz pracowac?

Hej kobietki :)
Ja juz tez dawno po spaniu. Wczoraj i nocy klulo mnie z lewej strony tak jakby jajnik.Niewiem czy maly uciskal czy co bo to nie wiazadla ...klucie bylo jak odpoczywalam .Na razie przeszlo.
Coraz bardziej do mnie dociera ze to jeszcze tylko dwa miesiace i porod. Zaczynam miec cykora:)

reklama
Cześć Dziewczyny.

Ale ja Wam współczuję tych remontów. Cały wrzesień, październik i grudzień to był dla mnie wieczny "remont". Myślałam, że ja mam przerąbane bo w ciąży muszę całe mieszkanie spakować, przeprowadzić się, wysprzątać dom i mieszkanie, co chwilę nam coś montowali i sprzątanie, układanie od nowa.
Teraz widzę, że i tak nie było źle bo przynajmniej energii trochę było - teraz jest tragedia.
W przyszłym tygodniu mają nam jeszcze drzwi montować i pewnie też będzie trochę roboty po tym aleeee to już pikuś.

Ja o 10 mam dzisiaj ostatnie USG prenatalne.
Staram się nie myśleć o porodzie ani o żadnych komplikacjach bo wtedy zaczynam mieć problemy ze snem i czuję ciągły niepokój, a przecież to jak będzie wyglądał poród nie ode mnie w dużej mierze zależy. Będzie co ma być.

Do góry