reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja myślę torbę mieć gotową już w lutym tak najbezpieczniej mi sie wydaje jak dla mnie :)

Za chwilę kończę maraton z praniem tak jeszcze z 2-3 pralki :)

I podokupowac muszę ******* jeszcze ale to może w przyszłym tygodniu się ogarne teraz nie mam jakoś.sily

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
E tam ja nawet torby nie mam ani co do niej włożyć. Mam czas ;) w razie czego mąż wie co planuje kupić i gdzie więc ostatecznie z pomocą mojej mamy ogarnie temat.

Isia właśnie w radio podawali prognozę. W weekend w górach sypnie konkretnie śniegiem- tak pani mówiła. Ale jakoś nie dodała że w Zakopanem ani płatka ;)

Cześć

W końcu mrozy po -16 opuściły i można wyjść z domu hehe.

Asienka jak będziesz już miała KRS to dawaj go tu nam. A co do prania i prasowania to ja bym chętnie z pomocy mamy skorzystała, zwłaszcza z prasowania.

Isia ja też dla Jajka mam bardzo mało, w weekend jedziemy na większe zakupy to coś tam pewnie kupię.

Lewusek a do mnie to jeszcze nie dociera, że lada moment a Jajek będzie na świecie, mam wrażenie, że jeszcze mam kupę czasu.

Cocosh powodzenia na wizycie.

Sylvi ja też jeszcze torby nie pakuje. A strzępy krwi w nosie mam non stop.

Dziewczyny jaki materac kupujecie dzieciaczkom do łóżeczka???

Chrobek my mamy materac Hevea lateks-kokos(cos kolo 12cm). Z czystym sumieniem moge polecic! Synek spi na nim dwa lata a nadal wyglada jak nowy. Nie odksztalcil sie, nie ugniotl. Teraz bedze dla drugiego synka:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dla Hani mieliśmy materac gryka pianka kokos, ale sprzedalismy, dla mnie materac to jak buty, czyli nowy dla dziecka musi być.

Kubusiowa Mama, no to trochę mnie uspokoiłaś z tymi skrzepami, może to rzeczywiście taki nasz urok ciążowy, chociaż nie kojarzę niczego takiego z poprzedniej ciąży. Ja się dziś mega słabo czuję, chyba ciśnienie niskie...

A i bym zapomniała, dziś mam wizytę telefoniczną u diabetologa, ciekawe co mi powie, bo ja nic nie przytyłam, waga teraz stoi w miejscu.

reklama
A ja nie uwazam zeby byla potrzeba kupowania nowego, skoro ten jest jak nowy. Gdyby sie gdzies ugniotl, mial slady uzytkowania, odksztalcenia..-na pewno zainwestowalabym w nowy. Ale obejrzalam dokładnie, wymacalam i nie widze sensu kupowania drugiego :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry