reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja w domu mam raj ... moje Kochanie sprząta i gotuje ... zapomnialam już co to znaczy zmywać naczynia ... jedynie ogarnięcie prania należy do mnie i pomysły na obiad, które zawsze i tak są pode mnie robione

reklama
Kubusiowa u nas młodszy ciągle nas "odwiedza" w nocy... czesto sie budzi. Dla dziecka zmiana łózka to jednak "wielkie" wydarzenie i poczatki na pewno łatwe nie beda...

Młoda u mnie też leży wszystko po obiedzie... ale nie mam weny na mycie ;p

Kubusiowamama my też w wakacje Hanię przeprowadziliśmy do dużego łóżka, nie spadła ani razu, ale mamy barierke. W nocy do nas wędruje i to z całą bandą, czyli Panda, misiem Kubą i swoją poduszką, albo woła.

Kubusiowa my właśnie teraz będziemy zamawiać łóżeczko dla synka bo też swoje będzie musiał braciszkowi odstąpić, pewnie w przyszłym tygodniu juz przyjdzie. Mam nadzieje że szybko się przyzwyczai :-) daj znać jak wasz synek to będzie przechodził :-)

Ufff:) dzien zlecial migusiem!:)

Jak tam u Was?

Volka, olej doktorka. Szkoda nerwow, wazne bys Ty sie dobrze czula. :)

Zazdroszcze wizyty w termach.... Ja sie chyba na jakis basen wybiore. Ale jaki stroj bedzie odpowiedni????

Jak dobrze zrozumialam Anka to pies. A idac na termy zostawiacie ja w samochodzie? [emoji15]

Serduszko, owszem ludzie lubia oceniac, zwlaszcza my baby. Ale nie sadze bys tu na forum spotkala sie z jakimis przykrymi opiniami. Raczej wowczas sie milczy. Wiec wal smialo. Moze pomozemy [emoji5]️

Fanti- jak patrze na wszystkie zdj jakie dodajesz to zazdroszcze Ci. Masz tak kochajaca sie rodzine. Az milo sie na Was patrzy:)

Chrobek to my mamy luksus bo bierze ze sobą tylko szmacianego krolika :D gorzej jak z rana przychodzi z calym zestawem klockow, puzzli, garnkow i innych grzechoczacych rzeczy :sorry:

Wrocialm wlasnie .Okazalo sie ze lekarz dzis tylko rano byl wiec sie nie zalapalam.Wizyte mam na wtorek przesunieta.No ale coz :(

reklama
Mi cieknie z prawej piersi, dzisiaj rano wstaje a tu plama. Moze bede miala wiecej pokarmu, niz przy Emilce.
U nas na topie dalej jest spanie z mama i tata, lozeczko stoi puste. Jedynie maskotek w nim przybywa.

Do góry