reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja w domu mam raj ... moje Kochanie sprząta i gotuje ... zapomnialam już co to znaczy zmywać naczynia ... jedynie ogarnięcie prania należy do mnie i pomysły na obiad, które zawsze i tak są pode mnie robione

reklama
Kubusiowa u nas młodszy ciągle nas "odwiedza" w nocy... czesto sie budzi. Dla dziecka zmiana łózka to jednak "wielkie" wydarzenie i poczatki na pewno łatwe nie beda...

Młoda u mnie też leży wszystko po obiedzie... ale nie mam weny na mycie ;p

Kubusiowamama my też w wakacje Hanię przeprowadziliśmy do dużego łóżka, nie spadła ani razu, ale mamy barierke. W nocy do nas wędruje i to z całą bandą, czyli Panda, misiem Kubą i swoją poduszką, albo woła.

Kubusiowa my właśnie teraz będziemy zamawiać łóżeczko dla synka bo też swoje będzie musiał braciszkowi odstąpić, pewnie w przyszłym tygodniu juz przyjdzie. Mam nadzieje że szybko się przyzwyczai :-) daj znać jak wasz synek to będzie przechodził :-)

Ufff:) dzien zlecial migusiem!:)

Jak tam u Was?

Volka, olej doktorka. Szkoda nerwow, wazne bys Ty sie dobrze czula. :)

Zazdroszcze wizyty w termach.... Ja sie chyba na jakis basen wybiore. Ale jaki stroj bedzie odpowiedni????

Jak dobrze zrozumialam Anka to pies. A idac na termy zostawiacie ja w samochodzie? [emoji15]

Serduszko, owszem ludzie lubia oceniac, zwlaszcza my baby. Ale nie sadze bys tu na forum spotkala sie z jakimis przykrymi opiniami. Raczej wowczas sie milczy. Wiec wal smialo. Moze pomozemy [emoji5]️

Fanti- jak patrze na wszystkie zdj jakie dodajesz to zazdroszcze Ci. Masz tak kochajaca sie rodzine. Az milo sie na Was patrzy:)

Chrobek to my mamy luksus bo bierze ze sobą tylko szmacianego krolika :D gorzej jak z rana przychodzi z calym zestawem klockow, puzzli, garnkow i innych grzechoczacych rzeczy :sorry:

Wrocialm wlasnie .Okazalo sie ze lekarz dzis tylko rano byl wiec sie nie zalapalam.Wizyte mam na wtorek przesunieta.No ale coz :(

reklama
Mi cieknie z prawej piersi, dzisiaj rano wstaje a tu plama. Moze bede miala wiecej pokarmu, niz przy Emilce.
U nas na topie dalej jest spanie z mama i tata, lozeczko stoi puste. Jedynie maskotek w nim przybywa.

Do góry