reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja tez bede miala tzn mam juz komode i w pierwszej szufladzie kosmetyki i potrzebne rzeczy do przewijania :) a na komodzie przewijak :) wydaje mi sie to praktyczne, mozna oszczedzic miejsce bo szuflade sie zasunie takze nic nie kombinuje innego :)
A propo pracy to jeszcze jedno zamieszanie wyszlo :D otoz jak bylam w Polsce ostatnio na 2tyg to jeden tydzien urlopu mialam nieplatny bo mojego mi braklo. W listopadzie jednak zaplacili mi full wyplate i za grudzien ten przyszla mi cala.. Jeszcze z wyplat z pracy dostanie za 2 tygodnie stycznia i pozniej tylko macierzynskie bedzie wplywal. Ciekawe czy w styczniu sie obudza i odejma mi te pieniadze z urlopu czy zapomna :p

Sarna to do kiedy az pracujesz ? :)

reklama
Ja też będę miała komorę ale dopiero w czerwcu na naszym mieszkaniu więc teraz muszę sobie jakoś poradzić
Volka olej go będzie dobrze :) no mi się skracala dlatego taki zakaz teraz już lepiej bo coś mi ją już trzyma :)

Hej...
Kobietki spokojnie każdy miewa gorsze dni...
Za dużo złych informacji jak na krótki czas ... tyle...

Volka szkoda nerwów na jakiegoś wrednego lekarza... Obyś szybko wyszła stamtąd, bo stres też szkodzi w ciąży... a Ty go masz tam stanowczo za dużo.. :( A jak rodzina radzi sobie bez Ciebie??

Isia dobrze że faktura sie znalazła.... kobieto nie daj sie opierdzielac hehe :)

Lewusek mnie też w dole pobolewa brzuch, mąż mówił że pół nocy stękałam jak sie przewracałam z boku na bok i nie spał tylko mnie pilnował aż spokojnie nie zasnełam... Daj znac po wizycie...

Sarna jeśli podejrzewasz że to wody nie lepiej byłoby podjechac na IP sie zbadac??? Wody są przeźroczyste... a boli Cie w dole brzucha??

Fanti wiem że jesteśmy tu po to by sie wspierac itd....Ale ja jestem taka osoba troche zamknieta....
Niestety nie raz sie przejechałam na ludziach, bo niestety niektórym bardzo łatwo idzie ocenianie ludzi niż ich słuchanie i pytanie w razie jakiś watpliwości... najłatwiej ocenic i tyle.

No i skleroza mnie dopadła, miałam coś jeszcze napisac, ale starszy mnie wytrącił ze skupienia bo z zadaniem przyszedł..... przypomni mi sie to napisze...

ooo już wiem...
Miałam sie Bar pytac jak sie czuje z tym krążkiem i czy te upławy zmniejszyły sie??

I powiedzcie mi czy Wam sie tez sączy tak delikatnie pokarm z piersi??

Volka nie przejmuj się. Powiedz że prędzej urodzisz jak będzie się tak do ciebie odnosił i cie dodatkowo stresowal. Są tacy lekarze. Mi też mówili różne rzeczy. Jeden ze mam leżeć drugi że mogę chodzić. Dmuchaja może na zimno, ale można to robić w sposób kulturalny. Chyba wiadomo że to ty chcesz jak.najlepiej dla swojego dziecka!

Uplawy są ale nie wielkie i specjalnie jakoś nie przeszkadzają :) tabletki mam już takie że nic mnie nie pieka więc jest ok :) a krążka wogole nie czuje :)

Agiszonek mnie nie pieka ale są bardzo wrażliwe np na strumień wody z baterii prysznicowej....
Bar ciesze sie że nie dokucza Ci to tak bardzo.. a wyciągną Ci krążek w 38 tyg??? Mi tak wyjmowali

reklama
I już prawie wieczór a my nawet obiadu nie jedliśmy :) o 13 godz zadzwoniła znajoma, że jej córka chce się pobawić z Zuzka i przyjadą do nas o godz 15... więc szybkie sprzątanie dołu i szybka szarlotka w piekarniku :) dobrze, że mieliśmy lody także do kawy było jak znalazł hihi
Teraz pojechali i po córkę mają być o godz 19...dziewczynki się bawią a ja chyba pójdę zaraz spać chociaż muszę wypełnić dokumenty do ZUS... a tak mi się nie chce :) i musimy zrobić jakieś płatności z konta a jakoś nie chce mi się myśleć już dzisiaj :/

Do góry