reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dzasti wg Twojego lekarza to źle ciśnienie?
Daj znać co Ci lekarze powiedzieli i jak badania.
Ja już po dżemce. Od razu lepiej. Trzeba się brać za ścielenie łóżek i ogólny ład. No i coś z obiadem kombinować.

reklama
Dzastibasti u mnie takie samo tetno. Zawsze kolo 110-120. Z tym, ze cisnienie nigdy nie wyzsze jak 95/60.

I ja tez przylaczam sie do tego grona niewyspanych po ciezkiej nocy. Mlodemu ida piatki. I jeszcze na dodatek od kilku dni nie dostaje smoka. Wiec dzisiaj w nocy byl lament:(

Barbra co u docenta? Co chłopak powiedział? :)
MlodaMama fajny :/ wydatek na nowy rok...
Serduszko becik zobaczę w domu bo jestem na uczelni i go nie widzę...
Asienka daj znać co ze spojeniem. Mnie dzisiaj też boli a wyszłam pierwszy raz od miesiąca na uczelnie na zajęcia i siedzę 2 godz na krześle... nie wiem czy atmosfera tak na mnie wpływa czy stres ;) ale jakoś go nie czuję :)
Jeszcze 25 min i spadam do domku :)) na godz 13 jadę z Zuzka do dentysty, pierwszy raz w jej świadomym życiu bo ostatnio była jak miała 2 latka... trochę dałam ciała że nie byłam z nią wcześniej ale w sumie to nic się nie działo a ona sama teraz chce iść.... proszę trzymać kciuki :)
Mnie też dentysta ma zobaczyć. Może uda mi się cosik zrobić na nfz....

Dzasti według mnie masz dobre cisnienie ja w poprzedniej ciazy mialam masakryczne bo najnizsze to bylo 150/100. Teraz moje cisnienie z dzisiaj to 122/77, puls 110

Asienka sliczna dziewczynka, gratulacje dla kuzynki.

Ja dzisiaj spac nie.moglam tak mnie te skurcze meczyly i brzuch sir napinal, ale w koncu okolo 3-4 usnelam i niedawno wstalam. Na razie mnie nic nie boli a juz chcialam na ip jechac.

U mnie.jest -16stopni masakra, chcialam jechac do hurtowni dzieciecej po ostatnie juz zakupy dla maluszka ale na pewno nosa nie wysune z domu w taka zimnote.

Ide kawusie zrobic bo spie na siedzaco.

A wlasnie pytanie mam bo zmienilam sobie konto jak widac , bo po resecie komputera wszystkie hasla mi pouciekaly i mudialam wszystko od nowa zakladac bo moja pamiec jest dobra ale krotka... i wlasnie kto zajmuje sie zamknieta grupa, bo bylam w niej tzn jestem ale pod innym nickiem ale hasla nie pamietam

Lilith hasło można odzyskać.. poprzez zamniałem hasła.. ostatecznie możesz napisać do administratora..

reklama
Bar świetnie :) :)

Ja juz poprasowałam posprzątałam zostało obiadek zrobic i mogę do szydełka zasiąśc...

Elisse u mnie to juz chyba uzależnienie to całe moje dzierganie :)
Wolę taki nałóg niż nikotyna czy procenty :D przydatny jest chociaż. :)

Do góry