reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzasti wg Twojego lekarza to źle ciśnienie?
Daj znać co Ci lekarze powiedzieli i jak badania.
Ja już po dżemce. Od razu lepiej. Trzeba się brać za ścielenie łóżek i ogólny ład. No i coś z obiadem kombinować.

reklama
Dzastibasti u mnie takie samo tetno. Zawsze kolo 110-120. Z tym, ze cisnienie nigdy nie wyzsze jak 95/60.

I ja tez przylaczam sie do tego grona niewyspanych po ciezkiej nocy. Mlodemu ida piatki. I jeszcze na dodatek od kilku dni nie dostaje smoka. Wiec dzisiaj w nocy byl lament:(

Barbra co u docenta? Co chłopak powiedział? :)
MlodaMama fajny :/ wydatek na nowy rok...
Serduszko becik zobaczę w domu bo jestem na uczelni i go nie widzę...
Asienka daj znać co ze spojeniem. Mnie dzisiaj też boli a wyszłam pierwszy raz od miesiąca na uczelnie na zajęcia i siedzę 2 godz na krześle... nie wiem czy atmosfera tak na mnie wpływa czy stres ;) ale jakoś go nie czuję :)
Jeszcze 25 min i spadam do domku :)) na godz 13 jadę z Zuzka do dentysty, pierwszy raz w jej świadomym życiu bo ostatnio była jak miała 2 latka... trochę dałam ciała że nie byłam z nią wcześniej ale w sumie to nic się nie działo a ona sama teraz chce iść.... proszę trzymać kciuki :)
Mnie też dentysta ma zobaczyć. Może uda mi się cosik zrobić na nfz....

Dzasti według mnie masz dobre cisnienie ja w poprzedniej ciazy mialam masakryczne bo najnizsze to bylo 150/100. Teraz moje cisnienie z dzisiaj to 122/77, puls 110

Asienka sliczna dziewczynka, gratulacje dla kuzynki.

Ja dzisiaj spac nie.moglam tak mnie te skurcze meczyly i brzuch sir napinal, ale w koncu okolo 3-4 usnelam i niedawno wstalam. Na razie mnie nic nie boli a juz chcialam na ip jechac.

U mnie.jest -16stopni masakra, chcialam jechac do hurtowni dzieciecej po ostatnie juz zakupy dla maluszka ale na pewno nosa nie wysune z domu w taka zimnote.

Ide kawusie zrobic bo spie na siedzaco.

A wlasnie pytanie mam bo zmienilam sobie konto jak widac , bo po resecie komputera wszystkie hasla mi pouciekaly i mudialam wszystko od nowa zakladac bo moja pamiec jest dobra ale krotka... i wlasnie kto zajmuje sie zamknieta grupa, bo bylam w niej tzn jestem ale pod innym nickiem ale hasla nie pamietam

Lilith hasło można odzyskać.. poprzez zamniałem hasła.. ostatecznie możesz napisać do administratora..

reklama
Bar świetnie :) :)

Ja juz poprasowałam posprzątałam zostało obiadek zrobic i mogę do szydełka zasiąśc...

Elisse u mnie to juz chyba uzależnienie to całe moje dzierganie :)
Wolę taki nałóg niż nikotyna czy procenty :D przydatny jest chociaż. :)

Do góry