reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Fanti jeśli masz możliwośc jaknajbardziej leż i odpoczywaj.
Ja to koło 12-13 sie położe bo teraz mamy jak codzień poranny cykl brania leków z młodszym robienia pomiarów itd.... wiec ja teraz wrecz nie moge sie położyc....
Ja to koło 12-13 sie położe bo teraz mamy jak codzień poranny cykl brania leków z młodszym robienia pomiarów itd.... wiec ja teraz wrecz nie moge sie położyc....
Serduszko1
Niewiem czemu nie widzisz zdjęcia powinno normalnie wyskakiwac :/
MłodaMama93
Ja od wczoraj wieczora mam dziwne bóle brzucha w sensie Na dole mnie pobolewa czasami wzięłam magnez na noc nospe zjadłam wcześniej kolacje to zas mnie pół nocy żołądek bolał :/ dobrze ze jutro idę do lekarza a cały dzien wczoraj lezalam to niebwiem co to za cyrk
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Serduszko1
Młoda może przeciążyłaś sie.... ale dokładnie lepiej sprawdzic...
Mi pachwiny dokuczaja... i jak wstaje czuje kłucie w dole brzucha ale szybko przechodzi, nie moge poprostu zbyt długo siedziec a nie raz jest tak że jak zasiąde do drutów czy szydełka to godzinami w swoim fotelu siedze jak ta babcia
Mi pachwiny dokuczaja... i jak wstaje czuje kłucie w dole brzucha ale szybko przechodzi, nie moge poprostu zbyt długo siedziec a nie raz jest tak że jak zasiąde do drutów czy szydełka to godzinami w swoim fotelu siedze jak ta babcia
elisse
Serduszko podziwiam, że chce Ci się dziergać wstaw zdjęcie becika jak będzie gotowy. U mnie też średnia noc.
Młoda mama normalnie pech z tym laptopem :/ do jutrzejszej wizyty czas szybko minie.
Barbra też trzymam kciuki.
Dzisiaj wizyta u lekarza, ciekawe co u maluszka
Młoda mama normalnie pech z tym laptopem :/ do jutrzejszej wizyty czas szybko minie.
Barbra też trzymam kciuki.
Dzisiaj wizyta u lekarza, ciekawe co u maluszka
dzastibasti
Dziewczyny ostatnio nie pisze, bo mam gorsze dni. Ogólnie czuje się ociężała i zaczęłam puchnąć. Nowy rok przeleżałam, a o 20 już poszłam spać. Ciśnienie miałam 120/95 i puls 120. Dzisiaj byłam zrobić badania, bo lekarka mi kazała i w czwartek do niej na wizytę. Na szczęście brzuch mnie nie boli, ani przez te dni gorsze nie bolał. Ale osłabiona jestem.
Dzisiaj się dobrze czuje i zobaczymy co będzie dalej Możliwe, że anemia mnie dopadła, ale zobaczymy popołudniu jak będą wyniki badań.
Dzisiaj się dobrze czuje i zobaczymy co będzie dalej Możliwe, że anemia mnie dopadła, ale zobaczymy popołudniu jak będą wyniki badań.
reklama
asieńkakk
Hej, lecę do rodzinnego bo mi to spojenie łonowe dokucza :/ niech oceni czy trzeba w ogóle to z ortopedą konsultować czy tak po prostu ma być i już. Nie umieram z bólu, ale jest problem z wchodzeniem po schodach i chodzeniem w ogóle o stanięciu na jednej nodze nie wspomnę...