reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti jeśli masz możliwośc jaknajbardziej leż i odpoczywaj.
Ja to koło 12-13 sie położe bo teraz mamy jak codzień poranny cykl brania leków z młodszym robienia pomiarów itd.... wiec ja teraz wrecz nie moge sie położyc....

To fakt że ja zdążę jeszcze wszystko nadrobić chociaż czasu za wiele nie mam. O 11,25 muszę być już pod szkołą bo młody tak kończy zajęcia.

Ja od wczoraj wieczora mam dziwne bóle brzucha w sensie Na dole mnie pobolewa czasami wzięłam magnez na noc nospe zjadłam wcześniej kolacje to zas mnie pół nocy żołądek bolał :/ dobrze ze jutro idę do lekarza a cały dzien wczoraj lezalam to niebwiem co to za cyrk

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda może przeciążyłaś sie.... ale dokładnie lepiej sprawdzic...
Mi pachwiny dokuczaja... i jak wstaje czuje kłucie w dole brzucha ale szybko przechodzi, nie moge poprostu zbyt długo siedziec a nie raz jest tak że jak zasiąde do drutów czy szydełka to godzinami w swoim fotelu siedze jak ta babcia :D

Serduszko podziwiam, że chce Ci się dziergać :) wstaw zdjęcie becika jak będzie gotowy. U mnie też średnia noc.

Młoda mama normalnie pech z tym laptopem :/ do jutrzejszej wizyty czas szybko minie.

Barbra też trzymam kciuki.

Dzisiaj wizyta u lekarza, ciekawe co u maluszka :)

Dziewczyny ostatnio nie pisze, bo mam gorsze dni. Ogólnie czuje się ociężała i zaczęłam puchnąć. Nowy rok przeleżałam, a o 20 już poszłam spać. Ciśnienie miałam 120/95 i puls 120. Dzisiaj byłam zrobić badania, bo lekarka mi kazała i w czwartek do niej na wizytę. Na szczęście brzuch mnie nie boli, ani przez te dni gorsze nie bolał. Ale osłabiona jestem.

Dzisiaj się dobrze czuje i zobaczymy co będzie dalej :) Możliwe, że anemia mnie dopadła, ale zobaczymy popołudniu jak będą wyniki badań.

reklama
Hej, lecę do rodzinnego bo mi to spojenie łonowe dokucza :/ niech oceni czy trzeba w ogóle to z ortopedą konsultować czy tak po prostu ma być i już. Nie umieram z bólu, ale jest problem z wchodzeniem po schodach i chodzeniem w ogóle :( o stanięciu na jednej nodze nie wspomnę...

Do góry