reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti jeśli masz możliwośc jaknajbardziej leż i odpoczywaj.
Ja to koło 12-13 sie położe bo teraz mamy jak codzień poranny cykl brania leków z młodszym robienia pomiarów itd.... wiec ja teraz wrecz nie moge sie położyc....

To fakt że ja zdążę jeszcze wszystko nadrobić chociaż czasu za wiele nie mam. O 11,25 muszę być już pod szkołą bo młody tak kończy zajęcia.

Ja od wczoraj wieczora mam dziwne bóle brzucha w sensie Na dole mnie pobolewa czasami wzięłam magnez na noc nospe zjadłam wcześniej kolacje to zas mnie pół nocy żołądek bolał :/ dobrze ze jutro idę do lekarza a cały dzien wczoraj lezalam to niebwiem co to za cyrk

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda może przeciążyłaś sie.... ale dokładnie lepiej sprawdzic...
Mi pachwiny dokuczaja... i jak wstaje czuje kłucie w dole brzucha ale szybko przechodzi, nie moge poprostu zbyt długo siedziec a nie raz jest tak że jak zasiąde do drutów czy szydełka to godzinami w swoim fotelu siedze jak ta babcia :D

Serduszko podziwiam, że chce Ci się dziergać :) wstaw zdjęcie becika jak będzie gotowy. U mnie też średnia noc.

Młoda mama normalnie pech z tym laptopem :/ do jutrzejszej wizyty czas szybko minie.

Barbra też trzymam kciuki.

Dzisiaj wizyta u lekarza, ciekawe co u maluszka :)

Dziewczyny ostatnio nie pisze, bo mam gorsze dni. Ogólnie czuje się ociężała i zaczęłam puchnąć. Nowy rok przeleżałam, a o 20 już poszłam spać. Ciśnienie miałam 120/95 i puls 120. Dzisiaj byłam zrobić badania, bo lekarka mi kazała i w czwartek do niej na wizytę. Na szczęście brzuch mnie nie boli, ani przez te dni gorsze nie bolał. Ale osłabiona jestem.

Dzisiaj się dobrze czuje i zobaczymy co będzie dalej :) Możliwe, że anemia mnie dopadła, ale zobaczymy popołudniu jak będą wyniki badań.

reklama
Hej, lecę do rodzinnego bo mi to spojenie łonowe dokucza :/ niech oceni czy trzeba w ogóle to z ortopedą konsultować czy tak po prostu ma być i już. Nie umieram z bólu, ale jest problem z wchodzeniem po schodach i chodzeniem w ogóle :( o stanięciu na jednej nodze nie wspomnę...

Do góry