reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

No to kuzynka urodziła naturalnie zdrową Kingę w 36 czy 37 tygodniu, 10 pkt dostała, waży 3200:)

Załączniki

• V__3732.jpeg
    V__3732.jpeg
    67,3 KB · Wyświetleń: 46
  • V__3732.jpeg
    V__3732.jpeg
    67,3 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Asienka super dziewczynka :) gratulacje dla kuzynki ☺
Dopiero co rozmawialiśmy o robieniu śniadan do pracy dla naszych polowek i wstawaniu z nimi w nocy... i mówiłam, że nie robię śniadan hihi
No to dzisiaj zrobiłam ;) o 3 w nocy kanapeczki z szyneczka- aż 4 rodzaje, tzn każda kromka z inną hihu, sałatą, serem żółtym i papryką.... i do tego herbatka mietowa do termosu :) ale byłam dzisiaj dobrą żoną hihi
Zostało nam tyle wędlin od czwartku, że M wczoraj kupił chleb bo szkoda dać to wszystko kotu... i tak dużo dostanie :) a jaki z tego morał na przyszłość dla mnie? Nie kupować za dużo wędlin

Budzę Zuzke i ciężko idzie jej wstawanie a muszę jechać na 2 godziny na uczelnie i zajęcia zaczynam o 8 30....

Ja tez już nie śpię... jedziemy po tego laptopa o 9 a tak mi się nie chce z łóżka wstac :( cieplutko mi tutaj!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Witam sie i ja.
Noc jedna z gorszych w ostatnich dniach. Jak już po 1 zasnełam to o 3 przyszedł do nas młodszy syn. Znów koszmary jakieś miał i jak on to powiedział koniecznie sie musi przytulic, wiec juz spał w nami. O 4:30 kolejna pobudka bo mąż do pracy wstawał. Potem już przed 7 mojego starszaka zaczełam do szkoły szykowac...
Teraz juz nie ma sensu sie kłasc....

Bar czekamy na wieści że wychodzisz do domku dziś :)
Volka a Ty jak tam sie trzymasz???
Isia ja mimo że wstałam z mężem nie byłam dobrą żonka hihi :D sam sobie śniadanie robił :D

aaa miałam Wam pokazac becik który zrobiłam dla koleżanki, co prawda kilka drobiazgów jeszcze musze zrobic by był gotowy w 100 % ale zdjęcie już pokażeZobacz media 717094

Choc szczerze pisząc nie podoba mi tak do końca ten becik, już mam w głowie plan wzoru na drugi mam nadzieje że efekt bedzie lepszy....

Fanti :-D
:-D:-D

reklama
Serduszko ja miałam podobną noc. Położyliśmy się po północy bo młody długo nie mógł zasnąć. O 2 przyszedł do nas bo miał zły sen. Po 3 obudził mnie ból brzucha i jakaś dziwna biegunka. Potem pilnowałam żeby obudzić się z mężem żeby go zawieść na dworzec. Ale mimo że wstałam to on uparł się że mam nie wychodzić i przy -10 pojechał rowerem brr.. A o 7 do szkoły syna trzeba było budzić.
Tylko że ja uparcie teraz się położyłam. Trudno. Noc do D to chociaż teraz się zdrzemnę.

Do góry