Pies to duża odpowiedzialność i nie można wziasc sobie psa bo się komuś podoba i będzie fajnie pies wymaga poświęcenia czasu na spacery długie spacery a twój chłop chyba wogole o tym nie pomyślał a szkoda bo potem pies cierpi ale u was chyba tak nie będzie jeżeli ty takiego psa nie chcesz bo wiesz jaka to odpowiedzialność
reklama
LilithGoth32
Fanka BB :)
Volka dobrze ze wszystko ok.
Ja dzisiaj tzn wczoraj zeobilam pierwsze juz pranie dla maluszka a dzisiaj to poprasowalam i wstawilam nastepne, jutro poprasuje i bede miala z glowy juz wszystkie ciuszki. Lozeczko tez dzisiaj juz ubralam... wczoraj tez mialam lekkie skurcze ale dzisiaj sie chyba przeforsowalam i jeszcze gorsze mam ale zaraz wezme prysznic i pewnie mina. Ide Was nadrobic
Ja dzisiaj tzn wczoraj zeobilam pierwsze juz pranie dla maluszka a dzisiaj to poprasowalam i wstawilam nastepne, jutro poprasuje i bede miala z glowy juz wszystkie ciuszki. Lozeczko tez dzisiaj juz ubralam... wczoraj tez mialam lekkie skurcze ale dzisiaj sie chyba przeforsowalam i jeszcze gorsze mam ale zaraz wezme prysznic i pewnie mina. Ide Was nadrobic
MlodaMama do tego różowego wózki mała chilka pasuje jak znalazł hihi i do tego w różowym ubranku a tak poważnie to ja jako 'hodowca' dogow niemieckich w życiu nie zaufalabym psom... W życiu.... to może nawet nie kwestia zaufania ale wystarczy moment i masz po dziecku....
A naprawdę wiem dużo o psach i różnych przypadkach bo Zuzki chrzestna to weterynarz
Także MlodaMama nie daj się przekonać my mamy cavalier king Charles spaniel biało brązowa dziewczyna... mega łagodna, nawet w zabawie nie idzie jej wkurzyć... ale najbardziej boję się tego że Anka będzie leciała zawsze pierwsza do małego... że będzie chciała go zalizać na śmierć i że będzie mnie to strasznie irytować
A naprawdę wiem dużo o psach i różnych przypadkach bo Zuzki chrzestna to weterynarz
Także MlodaMama nie daj się przekonać my mamy cavalier king Charles spaniel biało brązowa dziewczyna... mega łagodna, nawet w zabawie nie idzie jej wkurzyć... ale najbardziej boję się tego że Anka będzie leciała zawsze pierwsza do małego... że będzie chciała go zalizać na śmierć i że będzie mnie to strasznie irytować
LilithGoth32
Isia u mnie to roznie bywa wole dmuchac na zimne.i miec wszystko gotowe, przykryje foliowym workiem i jak bedzie maluszek to moj nie bedzie musial tego robic. Ja posciel pralam zawsze to swiezsze i nie zakurzone.
Mam tak napiety i twardy brzuch ze ledwo chodze
Mam tak napiety i twardy brzuch ze ledwo chodze
CieńWielkiejGóry
O matko ale mala sie wygina nozkami.z prawej strony cala skora na brzuchu mi sie napina .Az boli momentami
Fanti ja właśnie też nie kojarzę żebym prała pościel przed narodzinami Zuzki. A już na bank nie prawami ochraniacza bo to dziadostwo paskudnie się ubiera
Ja to w ogóle nie muszę się obawiać, że za wcześnie ubiore pościel i wywolam tym poród bo M pewnie będzie robił remont jak będę w szpitalu hihi
A tak poważnie to na temat remontu ciągle M milczy... chyba go te pieniądze męczą które nie przyszły... niby we wtorek mają być płacone ale w czwartek M jedzie na ciąg dalszy rozmów na temat finansowania tej budowy... zła jestem na niego że nie ustalił wszystkiego od razu... następnym razem będę musiała na rozmowy z nim ja pojechać chociaż jedyne na czym się znam w tym temacie to pieniądze hihi
Ale dzisiaj Zuzka liczyła z nami ile ma pieniędzy w portfeliku i mówię jej, że na połowę mebli do nowego pokoju ma uzbierane. A M powiedział, że meble sami jej kupimy więc może jest jakaś szansa na remont hihi
Ja to w ogóle nie muszę się obawiać, że za wcześnie ubiore pościel i wywolam tym poród bo M pewnie będzie robił remont jak będę w szpitalu hihi
A tak poważnie to na temat remontu ciągle M milczy... chyba go te pieniądze męczą które nie przyszły... niby we wtorek mają być płacone ale w czwartek M jedzie na ciąg dalszy rozmów na temat finansowania tej budowy... zła jestem na niego że nie ustalił wszystkiego od razu... następnym razem będę musiała na rozmowy z nim ja pojechać chociaż jedyne na czym się znam w tym temacie to pieniądze hihi
Ale dzisiaj Zuzka liczyła z nami ile ma pieniędzy w portfeliku i mówię jej, że na połowę mebli do nowego pokoju ma uzbierane. A M powiedział, że meble sami jej kupimy więc może jest jakaś szansa na remont hihi
MłodaMama93
Isia mój sie pyta czy masz gdzieś ,dostep' do dogów kanaryskich?
Ja łóżeczko ubiore tak w lutym dopiero i będę pościel prala jak ubranka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Ja łóżeczko ubiore tak w lutym dopiero i będę pościel prala jak ubranka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
reklama