reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Pies to duża odpowiedzialność i nie można wziasc sobie psa bo się komuś podoba i będzie fajnie pies wymaga poświęcenia czasu na spacery długie spacery a twój chłop chyba wogole o tym nie pomyślał a szkoda bo potem pies cierpi ale u was chyba tak nie będzie jeżeli ty takiego psa nie chcesz bo wiesz jaka to odpowiedzialność

reklama
Volka dobrze ze wszystko ok.

Ja dzisiaj tzn wczoraj zeobilam pierwsze juz pranie dla maluszka a dzisiaj to poprasowalam i wstawilam nastepne, jutro poprasuje i bede miala z glowy juz wszystkie ciuszki. Lozeczko tez dzisiaj juz ubralam... wczoraj tez mialam lekkie skurcze ale dzisiaj sie chyba przeforsowalam i jeszcze gorsze mam ale zaraz wezme prysznic i pewnie mina. Ide Was nadrobic

MlodaMama do tego różowego wózki mała chilka pasuje jak znalazł hihi i do tego w różowym ubranku ;) a tak poważnie to ja jako 'hodowca' dogow niemieckich w życiu nie zaufalabym psom... W życiu.... to może nawet nie kwestia zaufania ale wystarczy moment i masz po dziecku....
A naprawdę wiem dużo o psach i różnych przypadkach bo Zuzki chrzestna to weterynarz ;)
Także MlodaMama nie daj się przekonać :) my mamy cavalier king Charles spaniel biało brązowa dziewczyna... mega łagodna, nawet w zabawie nie idzie jej wkurzyć... ale najbardziej boję się tego że Anka będzie leciała zawsze pierwsza do małego... że będzie chciała go zalizać na śmierć i że będzie mnie to strasznie irytować ;)

LilithGoth nie za wcześnie na ubranie pościeli? Będziecie to później jeszcze praly przed porodem?
I czy pierzecie pościel tak jak ubranka przed pierwszym użyciem?

Isia u mnie to roznie bywa wole dmuchac na zimne.i miec wszystko gotowe, przykryje foliowym workiem i jak bedzie maluszek to moj nie bedzie musial tego robic. Ja posciel pralam zawsze to swiezsze i nie zakurzone.

Mam tak napiety i twardy brzuch ze ledwo chodze

Ja po przykładzie bar byłabym się łóżeczko ubierać. Ubrała i Grześ od razu ją do szpitala pogonił. ;)
Isia ja pościeli nowej przy Olim nie prałam. Ciuszki tak. Wszystkie i te nowe i te używane.

Fanti ja właśnie też nie kojarzę żebym prała pościel przed narodzinami Zuzki. A już na bank nie prawami ochraniacza bo to dziadostwo paskudnie się ubiera ;)
Ja to w ogóle nie muszę się obawiać, że za wcześnie ubiore pościel i wywolam tym poród bo M pewnie będzie robił remont jak będę w szpitalu hihi
A tak poważnie to na temat remontu ciągle M milczy... chyba go te pieniądze męczą które nie przyszły... niby we wtorek mają być płacone ale w czwartek M jedzie na ciąg dalszy rozmów na temat finansowania tej budowy... zła jestem na niego że nie ustalił wszystkiego od razu... następnym razem będę musiała na rozmowy z nim ja pojechać chociaż jedyne na czym się znam w tym temacie to pieniądze hihi
Ale dzisiaj Zuzka liczyła z nami ile ma pieniędzy w portfeliku i mówię jej, że na połowę mebli do nowego pokoju ma uzbierane. A M powiedział, że meble sami jej kupimy więc może jest jakaś szansa na remont hihi

Isia mój sie pyta czy masz gdzieś ,dostep' do dogów kanaryskich?

Ja łóżeczko ubiore tak w lutym dopiero i będę pościel prala jak ubranka

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ubranka zacznę prasować jutro, kołyska zostanie przez m poskładana pewno pod koniec stycznia. Jakoś nie chcę wszystkiego zostawiać na ostatnią chwilę.

Do góry