reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam dziewczyny :)
U nas tez leniwie,moj spal po nocce wiec pokoj z komputrem zajety.Drugi siostrzeniec odwieziony do Domu Dziecka wiec znowu luz w domu..Tylko jutro ostro sie za sprzatanie musze wziasc bo normalnie podlogi az sie kleja,wszedzie kurz :wściekła/y: I na badania z krwi musze isc jutro rano.Toksoplazmoza i jakies drugie takie na jakies przeciwciala.

Mysmy zjedli kotleciki od mamy,salatke i ziemniaki :) I Lilka pomidorowa dojadala a my bogracz :) Ostry jak diabli ale pyszny :) A za dwa tygodnie do siostry na urodziny znowu,potem Dzien Babci i Dziadka i urodziny mojej babci... :)

reklama
volka dobrze ze pojechalas ale wazne ze dali leki i jest ok,oby tak dalej.
serduszko jak dalej sie bedziesz zle czuc to tez jedz,nie ma co ryzykowac...

Ja odkad helat magnezu biore mam rzadko skurcze,do 5 moze na dobe.Mala kopie,tylko wczoraj wydawalo mi sie ze jakos bardzo nisko kopie.

Dziewczyny aktywne seksulnie w ciazy ,mam pytanie.Czy po srosunku macie tak ze "leci" z Was duzo sluzu ? Wczoraj to normalnie stalam i za chwile tylko czulam jak pizama mi moknie od sluzu.

Serduszko nie strasz nas! W razie czego nie ryzykuj tylko jedz na IP...
Cień to Ty kochana ciągle imprexujesz ;) Fajnie tak... U nas niestety pod tym względem bardzo drętwo:/
Volka a ile razy mówiłam, że trzeba uważać na kaszel??? Albo raczej pisałam... ja przez kaszel dwa razy poronilam a Ty mnie kochana chyba niezbyt dokładnie sluchalas ;) tfu czytałaś
I dobrze, że masz z kim zostawić chłopaków :)
MlodaMama ja dzisiaj cały dzień w getrach chodzę :) a widziałaś jak wyglądają grube baby w getrach... a przebierać mi się nie chce.... więc dzisiaj nie przyjadę hihi

Volka wspolczuje sensacji.

Ja ostatnio mam więcej sil, oby tak dalej. Mam USG 13 stycznia, chyba jako jedna z niewielu nie znam jeszcze plci na pewno ;p.

Pempuszek nie przejmuj się - na pewno to nikt z nas nie zna płci :)
Ja mam dalej obawy, że może jednak będzie chłopak a ja tak tak już marzę o córeczce i wszystko mam pod córeczkę.

Isia ja paraduje w szlafroku i pizamce :D nawet włosów dzisiaj mo uczesalam haha tylko T gada ,ubierz się bo Cię widzą przez okno'a ja jestem u siebie i nie mam zamiaru się ubierać :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
serduszko nie strasz.ale skurczy nie masz? Isia nic takiego wlasnie nie robilam. Wczoraj w ikei bylismy,ale nie przemeczylam sie ani nic. Polozna jedynie zasugerowala,ze od kaszlu moglo tak isc,bo bylam 2 tyg.ostatnio przeziebiona.

Skurcze byly dwa ale odlegle i slabe...
Ja mam z moja lekarka staly kontakt telefoniczny... Wzięłam magnez nospe i polozylam się... Brzuch i plecy odpuściły tylko pachwiny troszkę dokuczają. Ale nie narzekam ważne ze jest lepiej.
Ja mam ten plus ze lekarka ktoś mnie prowadzi pracuje w szpitalu w który będę rodzic wiec w razie czego zawsze tam mogę podjechać... Ale póki nie ma takiej potrzeby nie pcham sie.

U nas nie ma niedzieli bez klusek śląskich.... Dzis je przygotowywał mój mąż pod moim okiem bo nie chcial bym wstawala z lóżka :) wyszly mu :)

A co do życia sexualnego to u nas celibat... Mamy zakaz z powodu mojej szyjki. Do samego konca.

Do góry