reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Volka to co to byly za straszaki, dobrze ze juz sie wyciszyly.

Ja tez piore wszystko, zastanawiam sie nad nasza poscielą czy tez nie uprac w dzieciowym proszku. Laura na poczatku czegokolwiek sie dotknęła co bylo prane w normalnym, np naszych ubran, to od razu byla zsypana, takze nie chce powtorki z rozrywki.

Napisalam wam długiego posta i calutki sie skasowal jak chcialam go skopiowac zeby nie utracić... Nie mam sily pisac 2 raz :sorry:

reklama
bar bra ale wiesz jak to z usg,wAga orientacyjna. Nailie no widzisz ten fenoterol od razu zadzialal. Jutro moze dowiem sie wiecej.

Sarna dawaj zdjęcia z imprezy. A Piotrki to fajne chłopaki ;)
Volka widzisz jaką moc mają marcowe && :) trzymamy dalej aż obie z bar wyjdziecie ze szpitali.
Młoda taki numer może tylko facet zrobić. My będziemy głaskać dbać o każdy gadżet dla dzidzi A facet brokat tam wciśnie :/
Isia ja mam dość włosów psich. Ale przecież Majki nie ogole. Owczarka jak czesałam to był spokój na dwa dni a ją to możesz czesać i dalej się sypią.

Tzn. Ja nie chce psa... mieszkałam w bloku i wiem co to opieka nad psem.
Tutaj niby to nie blok ja mieszkam na parterze ogrodek mam ale wypuścić psa samemu to nie wolno bez opieki bo jak coś narobi będzie przypal niepotrzebny... :/

Mój całe życie w domu prywatnym i ich Pies biegał i spał na polu więc nie musiał się nim zajmować tak jak ja mieszkając w bloku :) Wiec on jakby chyba nie do końca zdaje sobie sprawę!
Na razie stanęło na tym ze jak ogarnie opiekę nad małą to może we wakacje zgodzę się na psa Ale ja się nim zajmować nie będę :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Volka super ale dzidziuś duży juz... Ja będę miała USG w czwartek to ciekawe ile mój brzdąc waży. :-)
Co do psa... My mamy szczeniaka 4 miesięcznego. Ale mąż wziął na siebie obowiązek opieki nad psem. Jedynie gdy jest w pracy starszy syn albo ja wychodzimy z nią na spacer.
Ja jutro wyprasuję to co juz mam wyprane dla maluszka i kolejne wstawie pranie...

Dziewczyny skonczylam robic becik dla niemowlaka. Jednak nie mojego ale koleżanki ktoś juz urodziła... Jutro Wam zdjęcie wstawie bo teraz z telefonu sie nie da.

Nailie ja właśnie dlatego wszystko wypiorę w proszku dla maluchów, bo jak karmiłam w nocy to w naszym łóżku, a przecież maluch dotyka też ciągle ubrań dorosłych.

Fanti a mówiłam mu przywiez wózek tylko nie wkladaj do niego nic żeby się nie pobrudzil (środek ma bialusienski) wózek przywiózł oczywiście wjechał do klatki wszystko spoko ja sie patrzę! Co to w srodku tam jest! A tam z góry na dół złoty brokat !
1 oczywiście to nie on! Bo z czego miałby ten brokat Ale w późniejszej wymianie zdań gdzie ja już byłam wściekła powiedział ze tylko wsadził reklamowke z bombkami i się mu ,chyba' wysypaly :D

Ja wychodząc ze szpitala końcem 28 tyg. Na wypisie mam napisane 1250g. :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja bym sie osobiście nigdy nie zdecydowała na psa. Takiego wielkiego to juz w ogóle! Spacery, żarcie, zapewnienie mnóstwa przestrzeni.. Ewentualnie jakiś mały piesek, chociaż to tez jest obowiązek opieki nad tym zwierzęciem. My mamy kocicę, a i tak juz obawiam sie o naszego synka.. Kotka jest względnie spokojna, ale przeprowadzka za miesiac, a za kolejny miesiac nowy człowiek rodziny. Niewiadomo jak zareaguje na takie stresujące sytuacje. Poza tym lubi sie przytulać, a waży skubana juz 6 kilo. Najchętniej przytula sie do szyi.. Nie chciałabym jej spotkac w łóżeczku z Gabrysiem :(
Spędza mi to sen z powiek!

reklama
Volka spory już synus. U mnie w 29 tyg mały miał 1180.

MłodaMama haha chłopy to zawsze muszą coś nadrobić.

Ja w proszku dzieciowym zamierzam prac tylko rzeczy dla Jajka, a resztę w normalnym.

Do góry