reklama
Fanti ma rację ja bogatsza w doświadczenie zostawiam wszystko na razie tak jak jest poczekam z praniem i prasowaniem i ubraniem pościeli bo na razie tylko była położona do lozeczka i na pewno będę ją prala bo u mnie ogólnie jest mnóstwo włosów kocich
Barbra mnie właśnie wkurzają włosy Anki bo też mam wrażenie że jest ich pełno... jak mieliśmy dogi to były w jednym pokoju i tak nie było widać tych włosów a po drugie to zupełnie inny rodzaj włosa.... ale za to jak smierdzialo w domu psami to jakaś masakra była :/ teraz Anki w ogóle nie czuć....
laseczki,mialam robione usg. Dzidziol wazy juz ok,1700 teraz od 20 minut zapis ktg i zero skurrczy,wiec jest.nadzieja a co do kolderki to ja w ogole narazie nie kupuje. Male bedzie spalo w spiworku i na to tylko lekki kocyk
Juana@
Fanka BB :)
Volka duży już Twój synek
Isia ja piorę wszystko czego dziecko ma szansę dotykać, nawet nasze ubrania i pościel prałam w proszku dla maluchów. Przy Hani nie prałam tylko wózka. teraz zależy - jak kupię nowy to nie piorę, jak używany to upiorę. Podobnie jak Volka nie kupuję kołderki, mam śpiwór+kocyk, do wózka też kocyki. Prześcieradełka tylko nabędę.
Isia ja piorę wszystko czego dziecko ma szansę dotykać, nawet nasze ubrania i pościel prałam w proszku dla maluchów. Przy Hani nie prałam tylko wózka. teraz zależy - jak kupię nowy to nie piorę, jak używany to upiorę. Podobnie jak Volka nie kupuję kołderki, mam śpiwór+kocyk, do wózka też kocyki. Prześcieradełka tylko nabędę.
MłodaMama93
Volka dobre wieści na wieczór!!!
Mi mój wózek śmierdzi nowością... i się tak zastanawiam właśnie czy nie zdejmie tego środka i go nie przepiore w lutym czy cos.
Stoi na klatce jak na razie a mój inteligentny chłop chciał zaoszczędzić sobie chodzenia i do wózka powkladal bombki z choinki i pelno brokatu zostało brrrr
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Mi mój wózek śmierdzi nowością... i się tak zastanawiam właśnie czy nie zdejmie tego środka i go nie przepiore w lutym czy cos.
Stoi na klatce jak na razie a mój inteligentny chłop chciał zaoszczędzić sobie chodzenia i do wózka powkladal bombki z choinki i pelno brokatu zostało brrrr
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
reklama
Sarna80
Witam się i ja. Najpierw Volka super, ze kryzys zazegnany.
Co do psa to niedecydowalabym się w tym momencie gdyż lada moment maleństwo przyjdzie na świat i uwierz mi mloda mamo i bez psa dużo obowiązków. Wsztrzymajcie sie do narodzin i wtedy sami oceńcie.
A u nas imprezka udana maz zaskoczony, a dzidiaj jeszcze byly poprawiny. Wiec padam a rano do pracy na 6
Fanti super nalesniczki moj maz to Piotr
Co do psa to niedecydowalabym się w tym momencie gdyż lada moment maleństwo przyjdzie na świat i uwierz mi mloda mamo i bez psa dużo obowiązków. Wsztrzymajcie sie do narodzin i wtedy sami oceńcie.
A u nas imprezka udana maz zaskoczony, a dzidiaj jeszcze byly poprawiny. Wiec padam a rano do pracy na 6
Fanti super nalesniczki moj maz to Piotr