reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kochana nie mam dostępu :) nie siedzę w psach już 6 lat odkąd pojawiła się Zuzka... a po drugie to zupełnie inna rasa niż dogi niemieckie i ja się bałam Kanaryjskich

reklama
Fanti ma rację ja bogatsza w doświadczenie zostawiam wszystko na razie tak jak jest poczekam z praniem i prasowaniem i ubraniem pościeli bo na razie tylko była położona do lozeczka i na pewno będę ją prala bo u mnie ogólnie jest mnóstwo włosów kocich :)

Barbra mnie właśnie wkurzają włosy Anki bo też mam wrażenie że jest ich pełno... jak mieliśmy dogi to były w jednym pokoju i tak nie było widać tych włosów a po drugie to zupełnie inny rodzaj włosa.... ale za to jak smierdzialo w domu psami to jakaś masakra była :/ teraz Anki w ogóle nie czuć....

Volka duży już Twój synek :)

Isia ja piorę wszystko czego dziecko ma szansę dotykać, nawet nasze ubrania i pościel prałam w proszku dla maluchów. Przy Hani nie prałam tylko wózka. teraz zależy - jak kupię nowy to nie piorę, jak używany to upiorę. Podobnie jak Volka nie kupuję kołderki, mam śpiwór+kocyk, do wózka też kocyki. Prześcieradełka tylko nabędę.

Volka dobre wieści na wieczór!!! :D

Mi mój wózek śmierdzi nowością... i się tak zastanawiam właśnie czy nie zdejmie tego środka i go nie przepiore w lutym czy cos.
Stoi na klatce jak na razie a mój inteligentny chłop chciał zaoszczędzić sobie chodzenia i do wózka powkladal bombki z choinki i pelno brokatu zostało brrrr

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Volka my mamy podobne tyg z suwaczka ale waga bardzo się różnią dzieciaczki mój miał 30 i wtedy 1300 lekarz mówił że odpowiednio do wieku ciazowego

reklama
Witam się i ja. Najpierw Volka super, ze kryzys zazegnany.
Co do psa to niedecydowalabym się w tym momencie gdyż lada moment maleństwo przyjdzie na świat i uwierz mi mloda mamo i bez psa dużo obowiązków. Wsztrzymajcie sie do narodzin i wtedy sami oceńcie.
A u nas imprezka udana maz zaskoczony, a dzidiaj jeszcze byly poprawiny. Wiec padam a rano do pracy na 6
Fanti super nalesniczki moj maz to Piotr

Do góry