reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar, to super! W domku najlepiej :)
Volka daj znać bo oszalejemy!

My używaliśmy zwykłej gruszki do noska a butelki i smoczki od dr.brownsa i naprawdę mogę polecić ;)

reklama
Hej dziewuszki!
Co do aspiratora, to u mnie tez chyba bedzie problem z wyborem, gdyz podobnie do Cocosh mam inny odkurzacz ( z filtrem wodnym i hepa i stala moca ssania- baaardzo mocna) wiec nie wyobrazam sobie za kazdym razem wlewac wody i ta obawa, ze mocno pociagnie...

Volka- trzymamy kciuki. Oby wszystko sie wyciszylo. :( :*

Co do butelki- my kupilismy canpola. Ta nowa "Haberman". Zobaczymy jak sie sprawdzi.

Volka to co straszysz w nocy ;) żartuje kochana!!!
Dobrze, że wszystko tak się potoczyło ❤ lez sobie spokojnie i wypoczywaj a chłopakami ma się kto zająć pod Twoją nieobecność? Żebyś się jeszcze nimi nie musiała martwić :/

Volka najważniejsze ze leki pomogły!! I jest lepiej! A mówili ci od czego te skurcze?

Ja wstałam o 12:30 zjadłam śniadanie i myślę na która by tu obiad zrobić :D a wymyśliłam szpinak z kurczakiem makaron i sos śmietanowo serowy i tyle :D
Na razie leze i oglądam tv pod kocykiem w piżamie! I mam nadzieję ze nikt mnie dzisiaj nie odwiedzi! Bo nie chce mi się wstawać :)

isia dzisiaj jest mąz a od jutra trzeba bedzie kombinowac z tesciowa. Zadzwonie chociaz rano do przedszkola zeby poszli zeby troche ją odciazyc. Młoda co Ty, poki co nikt tu nic nie mowil. Pewnie jutro najpredzej cokolwiek sie dowiem.

reklama
MlodaMama a ja już wczoraj chciałam żebyś podała mi adres :) chciałam wpaść na ten dobry obiad a Ty piszesz, że nie chcesz mieć gości ;)

Volka a Ty ostatnio coś robiłaś szalonego i innego, że te skurcze się pojawiły czy one tak same od siebie?

Mój M dzisiaj był w kościele o 5 30, zrobił kawkę i ciasto do łóżka, potem złożył łóżeczko i zrobił śniadanko :) po śniadaniu od razu zrobił lampki z drugiej strony kuchni.... Po 2 miesiącach od zakończenia remontu- ale ciiiiii.....
Teraz jedziemy do mojej mamy zabrać jej psa bo jutro leci do Niemiec i potem obiadek- rosół będziemy już w domku jeść :) mam nadzieje, ze schowamy dzisiaj choinkę bo już mnie wkurza....

Do góry