reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volkaja mam takie bóle jak za duzo posiedzie albo podstoje Ale ja od razu biorę nospe max tak mi lekarz kazał i jest okej a jak po tabletkę nie przechodzi to wtedy mam się zgłosić :)

Mój z nocki przyszedł cos do mnie mówił ja sie rozbudzilam on śpi a mi sie już nie chce :D a ze mamy na razie 1 pokój to ani tv... ani jakieś lazenie żeby go nie obudzić

Zjaldma wczoraj ta pizzę i mnie tak suszy :p jak na kacu

Dzien dobry :) ja sie obudziłam o 6 rano, tzn Anka mnie obudziła bo chciała isc na dwór. Rozpalilam w piecu w piwnicy i w dwoch piecach kaflowych, na dole i u gory bo temperatura w nocy spadła mi o 2 stopnie w domu :/ a dzisiaj w nocy podobno ma byc jeszcze zimniej :(
Dostałam wiadomość na fb od mojego M: bardzo Kocham cała Wasza trójkę :)
Fajnie tak :) potem pytał sie jak dzieciaki to mowię mu, ze Zuzka spi a Bartka tez jeszcze dzisiaj nie czułam... Ale teraz juz daje znać o sobie.
Kurcze spojenie znowu mnie boli :/ chyba za dużo chodzenia było wczoraj :(
Mlodamama ja tez biorę czasami nospe, tzn jak wiem ze będę bardzo dużo chodziła i boje sie zeby ,i brzuch nie twardnial.... Ale na szczęście tj raz na 2 tyg i tyle...
Dziewczyny, ktoś juz kupował ubranka z next? Prawda? Chyba Ty Barbra, dobrze kojarze? Na stronie UK sa juz przeceny... Nie wiesz czy u nas tez bedą?
Albo moze ktoś ma jakieś rozeznanie?

Ja nie kupowała z next-a może cocosh zapytaj
Mi Grześ tak szaleje cały czas jak chce go nagrać to spokojny a tak to bryka nawet kolezanka obok stwierdziła że nieźle tam bryka mi w brzuszku :)

Ja też ostatnio nie mogę w nocy spać. Jakoś trudno wygodną pozycję znaleźć.
Isia niestety na polskiej stronie nigdy nie ma wyprzedaży. Tylko nowe kolekcje.

Hej dziewczyny,
ciężko było ale jakoś nadrobiłam zaległości w czytaniu :)

Jutro mam wizytę u gin. mam nadzieję, ze w końcu dowiem się co z moją szyjką. USG miałam ostatnio, więc nie będzie mi robiła. Zaraz zadzwonię umówić się na prenatalne w 30 tyg. :-) :)

Ostatnio złapał mnie w środku nocy pierwszy raz w ciąży skurcz w łydce!!! coś strasznego, ból okropny, rozbudziłam się i nie wiedziałam o co kaman. Mój to myślał, że rodzę :p tak się przestraszył, miejmy nadzieję, że to się już więcej nie powtórzy :-) :)

pozdrawiam!

ja już ponad 10 kg na plusie, jutro u lekarza ważenie ...

Juana to mnie pocieszylas... nie ma co ;) ale przynajmniej nie będę czekała w nieskończoność tylko zamówię bez promocji :/ ale to po nowym roku jak wypłata przyjdzie moja z apteki... bo dzisiaj idę Zuzce kurtki kupić :/

reklama
Dziewczyny, ile wcześniej sie robi cesarkę? Jak to wyglada?

W Lodzi robia w 39 tc

Witam.

Niestety z dwójką dzieci w domu mam brak czasu na forum tylko podczytam wieczorem i tyle.

Ostatnio cos męczą mnie skurcze ale to braxtony pewnie bo sie nie rozkrecaja i nie bolą jakos bardzo. A na szpital nie mam czasu. Konsultowalam z położna i mam sie nie martwić jak na razie.
Zośka fika bardzo az za bardzo.
Wieczorami męczą bóle nog i szczerze zapowiadają sie ciezkie dwa miesiace.

Ja juz na plusie mam 16 kg :-/

Do góry