reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Volkaja mam takie bóle jak za duzo posiedzie albo podstoje Ale ja od razu biorę nospe max tak mi lekarz kazał i jest okej a jak po tabletkę nie przechodzi to wtedy mam się zgłosić
Mój z nocki przyszedł cos do mnie mówił ja sie rozbudzilam on śpi a mi sie już nie chce a ze mamy na razie 1 pokój to ani tv... ani jakieś lazenie żeby go nie obudzić
Zjaldma wczoraj ta pizzę i mnie tak suszy jak na kacu
Mój z nocki przyszedł cos do mnie mówił ja sie rozbudzilam on śpi a mi sie już nie chce a ze mamy na razie 1 pokój to ani tv... ani jakieś lazenie żeby go nie obudzić
Zjaldma wczoraj ta pizzę i mnie tak suszy jak na kacu
Dzien dobry ja sie obudziłam o 6 rano, tzn Anka mnie obudziła bo chciała isc na dwór. Rozpalilam w piecu w piwnicy i w dwoch piecach kaflowych, na dole i u gory bo temperatura w nocy spadła mi o 2 stopnie w domu :/ a dzisiaj w nocy podobno ma byc jeszcze zimniej
Dostałam wiadomość na fb od mojego M: bardzo Kocham cała Wasza trójkę
Fajnie tak potem pytał sie jak dzieciaki to mowię mu, ze Zuzka spi a Bartka tez jeszcze dzisiaj nie czułam... Ale teraz juz daje znać o sobie.
Kurcze spojenie znowu mnie boli :/ chyba za dużo chodzenia było wczoraj
Mlodamama ja tez biorę czasami nospe, tzn jak wiem ze będę bardzo dużo chodziła i boje sie zeby ,i brzuch nie twardnial.... Ale na szczęście tj raz na 2 tyg i tyle...
Dziewczyny, ktoś juz kupował ubranka z next? Prawda? Chyba Ty Barbra, dobrze kojarze? Na stronie UK sa juz przeceny... Nie wiesz czy u nas tez bedą?
Albo moze ktoś ma jakieś rozeznanie?
Dostałam wiadomość na fb od mojego M: bardzo Kocham cała Wasza trójkę
Fajnie tak potem pytał sie jak dzieciaki to mowię mu, ze Zuzka spi a Bartka tez jeszcze dzisiaj nie czułam... Ale teraz juz daje znać o sobie.
Kurcze spojenie znowu mnie boli :/ chyba za dużo chodzenia było wczoraj
Mlodamama ja tez biorę czasami nospe, tzn jak wiem ze będę bardzo dużo chodziła i boje sie zeby ,i brzuch nie twardnial.... Ale na szczęście tj raz na 2 tyg i tyle...
Dziewczyny, ktoś juz kupował ubranka z next? Prawda? Chyba Ty Barbra, dobrze kojarze? Na stronie UK sa juz przeceny... Nie wiesz czy u nas tez bedą?
Albo moze ktoś ma jakieś rozeznanie?
marcowa 07
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
ciężko było ale jakoś nadrobiłam zaległości w czytaniu
Jutro mam wizytę u gin. mam nadzieję, ze w końcu dowiem się co z moją szyjką. USG miałam ostatnio, więc nie będzie mi robiła. Zaraz zadzwonię umówić się na prenatalne w 30 tyg.
Ostatnio złapał mnie w środku nocy pierwszy raz w ciąży skurcz w łydce!!! coś strasznego, ból okropny, rozbudziłam się i nie wiedziałam o co kaman. Mój to myślał, że rodzę tak się przestraszył, miejmy nadzieję, że to się już więcej nie powtórzy
pozdrawiam!
ja już ponad 10 kg na plusie, jutro u lekarza ważenie ...
ciężko było ale jakoś nadrobiłam zaległości w czytaniu
Jutro mam wizytę u gin. mam nadzieję, ze w końcu dowiem się co z moją szyjką. USG miałam ostatnio, więc nie będzie mi robiła. Zaraz zadzwonię umówić się na prenatalne w 30 tyg.
Ostatnio złapał mnie w środku nocy pierwszy raz w ciąży skurcz w łydce!!! coś strasznego, ból okropny, rozbudziłam się i nie wiedziałam o co kaman. Mój to myślał, że rodzę tak się przestraszył, miejmy nadzieję, że to się już więcej nie powtórzy
pozdrawiam!
ja już ponad 10 kg na plusie, jutro u lekarza ważenie ...
reklama
Dziewczyny, ile wcześniej sie robi cesarkę? Jak to wyglada?
W Lodzi robia w 39 tc
Witam.
Niestety z dwójką dzieci w domu mam brak czasu na forum tylko podczytam wieczorem i tyle.
Ostatnio cos męczą mnie skurcze ale to braxtony pewnie bo sie nie rozkrecaja i nie bolą jakos bardzo. A na szpital nie mam czasu. Konsultowalam z położna i mam sie nie martwić jak na razie.
Zośka fika bardzo az za bardzo.
Wieczorami męczą bóle nog i szczerze zapowiadają sie ciezkie dwa miesiace.
Ja juz na plusie mam 16 kg :-/