reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Jezu ja juz waze 9 kg wiecej a pewnie jeszcze ze 4 dojdą :/. A poza tym to juz od jakuegos czasu mam codzienne bóle jak na okres. Musze to lekarzowi powiedziec za tydzien,bo troche mnie to zaczyna niepokoic. Fanti a z tym 3d to zapewnic nie może,ze na 100 % bedziesz zadowolona,bo moze byc tak jak u mnie!ze dziecko odwrocone pleckami i za cholere buzi nie idzie zobaczyc. Na szczescie ja place 100 zl,wiec jeszcze raz pod koniec stycznia sobie pozwole :p. A ja juz prawie cala wyprawke mam. Wlasnir zrobilam zamowienie zbiorcze od jednego sklepu na allegro. Zostanie do kupienia doslownie kilka rzeczy.

reklama
Volka mnie dziś tak właśnie dziwnie bolało, wzięłam rano scopolan i póki co w dzień był względny spokój.Teraz coś zaczęło ćmić, ale jak leżę to zbytnio odczuwalne to nie jest

Manka te 14 dni zlecą tak, że nawet nie zauważysz kiedy :blink: Mnie dziś mąż zagiął tekstem "patrz, już sylwester, zaraz będzie marzec i rodzisz" i chyba ma rację ze to będzie jak mrugnięcie okiem

Juana ja też jakoś bez sił w tej ciąży, z córą do końca śmigałam, a teraz wyprawa po bułki to wyzwanie

Edit oj powodzenia z tym leżeniem :blink: Ile synek ważył przy porodzie?

Cocosh fajnie się trafiło z tymi sąsiadami

Ja tam się po świętach jeszcze nie ważę (cóż,jutro mnie zważą :sorry: ), myślę, że spokojnie dobiłam do +7kg

Volka- tylko sie nie stresuj tym bolem. Zadzwon jutro do swojej gin. Moze przyjmie Cie choc na moment by sprawdzic czy wszystko ok. Zapewne to nic takiego [emoji6] Trzymam kciuki by szybko przeszlo. [emoji5]️
A co do wyprawki, pochwal sie choc lista na "zakupowym". Ja kompletnie nie mam pojecia co powinnam kupic, a wszedzie pisza rozne rzeczy. Z checia sie zasugeruje :)

Cocosh- a jak u Ciebie z waga? ;p
Ja ostatnie 3 tyg juz troszke spokojniej przybieram. Ok 0,5 kg/tydz. I juz mam 21 kg na + od poczatku ciazy (teraz 31 tydz) ;p Na cale szczescie, plan jest bym "po" wazyla 7-8 kg mniej niz teraz wiec nie jest tak strasznie.

Witam się bezsennie w środku nocy. U mnie to kolejna noc z rzędu, kiedy budzę się, przewracam bezsensownie z boku na bok i kręcę młynki przez kilka godzin zanim znowu zasne..
Volka, może podejdz jutro do swojego lekarza żeby sprawdzić czy na pewno wszystko w porządku, jak nie to sor.. Takich bóli nie warto lekceważyć.
Manka, jeszcze tylko 14 razy w pracy i z głowy na rok! Liczymy z Tobą :)

reklama
Naile fakt leżenia mnie przeraża... teraz w sumie były święta -ciągle się siedziało przystole pozycję niewygodne -myślę że też swoje zrobiło ... a synek ważył 3700 urodzony 2dni przed terminem planowanym ;D oby ona większa nie była bo syn mnie porozrywal hihi

Volka jak tam ? Dodatkowy stres tez pewnie wzmacnial ból ... mamy nadzieje ,ze juz lepiej ...

Ja mam 11kg na plusie juz ..
Coś nie mogę spać .. juz z godzinę się wierce i nie wygodnie ki w każdej pozycji ..

Do góry