reklama
Ja też ostatnio nie mogę w nocy spać. Jakoś trudno wygodną pozycję znaleźć.
Isia niestety na polskiej stronie nigdy nie ma wyprzedaży. Tylko nowe kolekcje.
Juana serio? A to mendy przecież to świństwo ale w Polsce jak zwykle standard. Ile razy na stronach moich ulubionych sklepów były wyprzedaże i się okazywało, że u nas wszystkie ceny po staremu. Przykre to
Cocosh ja właśnie po nowym roku będę kupowala już bez wyprzedaży bo Juana pisała, że na polskiej stronie podobno nie ma w ogóle....
Ja właśnie opanowałam Zare i nie wiem czy jestem z tego powodu zadowolona :/ tzn z zakupów tak ale finansowo średnio Zuzce kupiłam dwie kurtki, dwie pary spodni i trzy koszule... a dla Bartusia sweter i chyba z 10 koszul i koszulek.... koszule dlatego ponieważ nie cierpię chłopców w dresach więc mój syn będzie się męczył w koszulach i jeansach
Ja właśnie opanowałam Zare i nie wiem czy jestem z tego powodu zadowolona :/ tzn z zakupów tak ale finansowo średnio Zuzce kupiłam dwie kurtki, dwie pary spodni i trzy koszule... a dla Bartusia sweter i chyba z 10 koszul i koszulek.... koszule dlatego ponieważ nie cierpię chłopców w dresach więc mój syn będzie się męczył w koszulach i jeansach
Isia a cholera wie ostatnio słyszę, że wszystkie dziewczyny teraz rodziły grubo po terminie w 42 tygodniu . Zobaczymy co moja wymyśli. Ja mam jak narazie (odpukać) bardzo spokojną ciążę. Nie mam jakiś niepokojących objawów. Skurcze mam kilkanaście razy dziennie. Szyjka długa. Na usg wszystko ok. Oby tak do końca. Ciekawa jestem, która z nas się pierwsza "wysypie"Cocosh to Ty kochana rozpoczniesz zabawę w rodzenie pierwsza hihi
Cocosh ja właśnie po nowym roku będę kupowala już bez wyprzedaży bo Juana pisała, że na polskiej stronie podobno nie ma w ogóle....
Isia ja narazie Zarę omijam bo nie ma w Krakowie nic dla noworodków. Są sukieneczki itp ale na to moim zdaniem za wcześnie. Najpierw stawiam na wygodę czyli body i pajacyki a później będę już wiedzieć co mi potrzebne. Nie wiem też kiedy dzidzi w jaki rozmiar wejdzie więc wstrzymuję się jeszcze z jakimiś drogimi ciuszkami
Dziewczyny wiem, że wiele z was korzysta/-ało ze szkoły porodowej oraz pomocy położnej po porodzie. Powiedzcie czy to się przydaję, co się przydaję i czy jest sens. Mi się okrutnie nie chce iść a mój mąż potrafi wszystko zrobić z niemowlakiem bo jego brat się urodził jak miał 18 lat i mężuś twierdzi, że nie ma potrzeby tam iść chyba, że mnie to uczyni spokojniejszą. A ja się kompletnie nie stresuję ani nie martwię tym a iść mi się nie chce. jedyne co to chyba tą położną rozważam po porodzie i tyle.
Jak to jest/było u Was?
Jak to jest/było u Was?
reklama