Ale naskrobałyscie po tych swietach. Ja dzis od rana na szkole rodzenia bylam. Jedna z dziewczyn w 37 tyg.pojechala juz na szpital,bo jej pecherz pekl,wiec pewnie dzidzia jeszcze ze starego roki bedzie . Młoda hahaha to faktycznie bedziecie mieli ciekawych sasiadow. Fanti dlatego ja nie ogladam i nie czytam wcale takich rzeczy. Poszlam na szkole rodzenia i sie tez za duzo nasluchalam juZ. A pelne znieczulenie zawsze niesie ze soba jakies ryzyko wieksze,dlatego rzadko je robią.
reklama
Juana@
Fanka BB :)
Witajcie po świętach Podczytywałam Was ale nie miałam weny na pisanie.
Staram się więcej odpoczywać bo w święta trochę jeździliśmy i brzuch się napinał trochę, a kolejna wizyta dopiero 7.01.
Zrobiłam listę zakupów, sporo tego jeszcze zostało. Większość mam już wybrane, zostaje zamówić. Zastanawiam się nad jeszcze nad monitorem oddechu, jakich używałyście?
Wczoraj się ważyłam i mam +6 kg do tej pory, a czuję się jak słonica. Jakoś poprzednio więcej siły miałam na tym etapie ciąży.
Staram się więcej odpoczywać bo w święta trochę jeździliśmy i brzuch się napinał trochę, a kolejna wizyta dopiero 7.01.
Zrobiłam listę zakupów, sporo tego jeszcze zostało. Większość mam już wybrane, zostaje zamówić. Zastanawiam się nad jeszcze nad monitorem oddechu, jakich używałyście?
Wczoraj się ważyłam i mam +6 kg do tej pory, a czuję się jak słonica. Jakoś poprzednio więcej siły miałam na tym etapie ciąży.
No co ty jutro na pewno nie wyjde oni chcą mnie do końca trzymać tak mówili wcześniej
Jutro to ew dowiem się czy ten krążek zdecydują się założyć i może wtedy do domu
Z basenem będzie ciężko ale jak nie zapomnę to cykne fotki i wam pokaże coś śmiesznego ale to jutro
Jutro to ew dowiem się czy ten krążek zdecydują się założyć i może wtedy do domu
Z basenem będzie ciężko ale jak nie zapomnę to cykne fotki i wam pokaże coś śmiesznego ale to jutro
MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja się nie zdecydowałam w końcu na te 3 prenatalne
Idę na zwykle usg Ale prywatnie żeby popatrzył tak pod koniec stycznia
Idę na zwykle usg Ale prywatnie żeby popatrzył tak pod koniec stycznia
reklama
U mnie +9kg
Oj 4 dni sie siedzialo i nic nie robilo i dzis w pracy umieram.. wszystko mnie boli, czuje kazde zebro. Ale oprocz dzis to zostalo mi jeszcze 14 pracujacych dni, wiec chyba dam rade
Sarna jaki wozek zamowilas, pochwal sie ?
Barbra na pewno zdecyduja, ze Cie wypuszcza, ile mozna lezec w szpitalu takze szykuj sie do domu do mezusia
Oj 4 dni sie siedzialo i nic nie robilo i dzis w pracy umieram.. wszystko mnie boli, czuje kazde zebro. Ale oprocz dzis to zostalo mi jeszcze 14 pracujacych dni, wiec chyba dam rade
Sarna jaki wozek zamowilas, pochwal sie ?
Barbra na pewno zdecyduja, ze Cie wypuszcza, ile mozna lezec w szpitalu takze szykuj sie do domu do mezusia