reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Pierniczki

Załączniki

• 1450778752007.jpg
    1450778752007.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 43
  • 1450778766120.jpg
    1450778766120.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 43
Na święta na pewno tutaj będę dziś mnie na patologię przenoszą bo jest miejsce brzuch miękki więc fernoterolu działa Grześ jest wyżej nie napiera na szyjkę i nie wiem jak to możliwe ale dziś szyjka 2.5 cm ale badał ręcznie :)
Asienka chyba podobnie waży ale na razie nie wiem bo go nie mierzyli na razie

Ale zdolna dziewczynka z twojej córci sarna . śliczne pierniki.
Bar dasz radę a może towarzystwo będziesz miała mniej wygadane.
My dziś pojechaliśmy po choinkę ale okazuje się że nie ma nic ciekawego

Bursztynek u mnie w wielkopolsce makiełki to kluski z makiem,miodem,orzechami i rodzynkami. Cień mi tez juz ciezko wystac w kolejkach i jeszcze nikt mnie nie przepuscil. Sarna sliczne pierniczki. Czym dekorujecie? Pisakami?

Tak volka pisakami. Mi ostatnio pan w sklepie nie dość, że wpuścił przed siebie to jeszcze pomógł wyłożyć rzeczy z koszyka. To bylo super miłe i mało spotykane.
Dzięki Fanti. Ale to fakt że jestem z Mai bardzo dumna. Ma zdolnosci artystyczne, malarskie, jest dobra z matematyki i pisze pieknie książki. No jaka taka zdolna niebylam wiec pewnie ma to po mężu.

reklama
Sarna u nas bedzie karp,grzyby smazone,kapusta z grzybami,barszczyk z uszkami,pierogi,sledzie,salatka sledziowa,makielki,makoilwiec i piernik.

Do góry