reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Pierniczki

Załączniki

• 1450778752007.jpg
    1450778752007.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 40
  • 1450778766120.jpg
    1450778766120.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 40
Na święta na pewno tutaj będę dziś mnie na patologię przenoszą bo jest miejsce brzuch miękki więc fernoterolu działa Grześ jest wyżej nie napiera na szyjkę i nie wiem jak to możliwe ale dziś szyjka 2.5 cm ale badał ręcznie :)
Asienka chyba podobnie waży ale na razie nie wiem bo go nie mierzyli na razie

Ale zdolna dziewczynka z twojej córci sarna . śliczne pierniki.
Bar dasz radę a może towarzystwo będziesz miała mniej wygadane.
My dziś pojechaliśmy po choinkę ale okazuje się że nie ma nic ciekawego

Bursztynek u mnie w wielkopolsce makiełki to kluski z makiem,miodem,orzechami i rodzynkami. Cień mi tez juz ciezko wystac w kolejkach i jeszcze nikt mnie nie przepuscil. Sarna sliczne pierniczki. Czym dekorujecie? Pisakami?

Tak volka pisakami. Mi ostatnio pan w sklepie nie dość, że wpuścił przed siebie to jeszcze pomógł wyłożyć rzeczy z koszyka. To bylo super miłe i mało spotykane.
Dzięki Fanti. Ale to fakt że jestem z Mai bardzo dumna. Ma zdolnosci artystyczne, malarskie, jest dobra z matematyki i pisze pieknie książki. No jaka taka zdolna niebylam wiec pewnie ma to po mężu.

reklama
Sarna u nas bedzie karp,grzyby smazone,kapusta z grzybami,barszczyk z uszkami,pierogi,sledzie,salatka sledziowa,makielki,makoilwiec i piernik.

Do góry