reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
To widze!ze wszystkie dzieci poprzeziębiane :/.ja dzisiaj rosołek robie,jutro obiad z glowy,bo bedzie pomidorówka i od razu zrobir sobie sałatke jarzynowa na swieta. Zaraz sie biore za sporzadzenie listy zakupow i po lekarzu bede musiala jeszcze skoczyc,bo jutro planuje upiec jeszcze jedna porcje ciastek i piernika a w wigilie rano zrobie jeszcze makielki.

Volka no to faktycznie lepiej sprawdzić tym bardziej przed świętami.
BarBra żebym wiedziała, że Ci to zatrzyma skracanie tej szyjki to bym wsiadła w samochód i osobiście przywiozła tą wątróbkę!:D jak tam Julcia? Masz jakieś wieści? I ile Grześ waży? Bo my podobny termin mamy, a Natan 1260 g, trochę mnie zaskoczył swoją wielkością:p

Chrobek ja tez na gotowe!ale glupio mi z pustymi rekami i robie ten piernik i makiełki chociaz. A u siebie w Boze Narodzenie zrobie karpia i schab ze sliwka. W drugie swieto u tesciowej ;)

Dzien dobry!:)
To naskrobalyscie! :)))

Bar- melduj co jest grane! Sciskamy mocno!!! [emoji8]

Volka- a co to sa makielki?
Asienka- duzy ten Twoj synek! A ktory u Ciebie teraz tydzien?

Co do obiadu, to ja wczoraj wieczorem robilam zupe- krem warzywny. Dzis dorobie grzanki czosnkowe i obiad z glowy. W razie czego zrobie nalesniki jakby "czegos brakowalo" :)

A za te hot dog'i to zabije.... [emoji12]

reklama
Witam sie :)
LIlka zadowolona bo wziela jablka i po 1 cukierku do przedszkola na urodziny :)
Ja na dzis dojadam zupe ogorkowa i spagetti :)
Od dzis tez juz 1 siostrzeniec bedzie,jutro 2.Trzeba zakupy zrobic na Swieta,a przerazaja mnie te kolejki,w zwyklym osiedlowym Lewiatanie 20 min w kolejce stalam.I oczywisci nikt nie puscil do przodu :( W koncu kiedys zemdleje w takiej kolejce i beda jaja.
Ja musze rysunek dla taty skonczyc bo jakos nie bylo czasu.

Ah i dziaslo przestalo bolec,raz mascia posmarowalam i na razie cisza :)

Do góry