reklama
To widze!ze wszystkie dzieci poprzeziębiane :/.ja dzisiaj rosołek robie,jutro obiad z glowy,bo bedzie pomidorówka i od razu zrobir sobie sałatke jarzynowa na swieta. Zaraz sie biore za sporzadzenie listy zakupow i po lekarzu bede musiala jeszcze skoczyc,bo jutro planuje upiec jeszcze jedna porcje ciastek i piernika a w wigilie rano zrobie jeszcze makielki.
asieńkakk
Fanka BB :)
Volka no to faktycznie lepiej sprawdzić tym bardziej przed świętami.
BarBra żebym wiedziała, że Ci to zatrzyma skracanie tej szyjki to bym wsiadła w samochód i osobiście przywiozła tą wątróbkę! jak tam Julcia? Masz jakieś wieści? I ile Grześ waży? Bo my podobny termin mamy, a Natan 1260 g, trochę mnie zaskoczył swoją wielkością
BarBra żebym wiedziała, że Ci to zatrzyma skracanie tej szyjki to bym wsiadła w samochód i osobiście przywiozła tą wątróbkę! jak tam Julcia? Masz jakieś wieści? I ile Grześ waży? Bo my podobny termin mamy, a Natan 1260 g, trochę mnie zaskoczył swoją wielkością
asieńkakk
Ja jutro z teściową będę produkowała świąteczne potrawy, dziś wieczorem tylko ugotujemy wszystkie warzywa i jajka potrzebne, przynajmniej zajmę się czymś przed jutrzejszym USG dokładnym...
Bursztynek90
Dzien dobry!
To naskrobalyscie! ))
Bar- melduj co jest grane! Sciskamy mocno!!! [emoji8]
Volka- a co to sa makielki?
Asienka- duzy ten Twoj synek! A ktory u Ciebie teraz tydzien?
Co do obiadu, to ja wczoraj wieczorem robilam zupe- krem warzywny. Dzis dorobie grzanki czosnkowe i obiad z glowy. W razie czego zrobie nalesniki jakby "czegos brakowalo"
A za te hot dog'i to zabije.... [emoji12]
To naskrobalyscie! ))
Bar- melduj co jest grane! Sciskamy mocno!!! [emoji8]
Volka- a co to sa makielki?
Asienka- duzy ten Twoj synek! A ktory u Ciebie teraz tydzien?
Co do obiadu, to ja wczoraj wieczorem robilam zupe- krem warzywny. Dzis dorobie grzanki czosnkowe i obiad z glowy. W razie czego zrobie nalesniki jakby "czegos brakowalo"
A za te hot dog'i to zabije.... [emoji12]
reklama
CieńWielkiejGóry
Witam sie
LIlka zadowolona bo wziela jablka i po 1 cukierku do przedszkola na urodziny
Ja na dzis dojadam zupe ogorkowa i spagetti
Od dzis tez juz 1 siostrzeniec bedzie,jutro 2.Trzeba zakupy zrobic na Swieta,a przerazaja mnie te kolejki,w zwyklym osiedlowym Lewiatanie 20 min w kolejce stalam.I oczywisci nikt nie puscil do przodu W koncu kiedys zemdleje w takiej kolejce i beda jaja.
Ja musze rysunek dla taty skonczyc bo jakos nie bylo czasu.
Ah i dziaslo przestalo bolec,raz mascia posmarowalam i na razie cisza
LIlka zadowolona bo wziela jablka i po 1 cukierku do przedszkola na urodziny
Ja na dzis dojadam zupe ogorkowa i spagetti
Od dzis tez juz 1 siostrzeniec bedzie,jutro 2.Trzeba zakupy zrobic na Swieta,a przerazaja mnie te kolejki,w zwyklym osiedlowym Lewiatanie 20 min w kolejce stalam.I oczywisci nikt nie puscil do przodu W koncu kiedys zemdleje w takiej kolejce i beda jaja.
Ja musze rysunek dla taty skonczyc bo jakos nie bylo czasu.
Ah i dziaslo przestalo bolec,raz mascia posmarowalam i na razie cisza