reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
To widze!ze wszystkie dzieci poprzeziębiane :/.ja dzisiaj rosołek robie,jutro obiad z glowy,bo bedzie pomidorówka i od razu zrobir sobie sałatke jarzynowa na swieta. Zaraz sie biore za sporzadzenie listy zakupow i po lekarzu bede musiala jeszcze skoczyc,bo jutro planuje upiec jeszcze jedna porcje ciastek i piernika a w wigilie rano zrobie jeszcze makielki.

Volka no to faktycznie lepiej sprawdzić tym bardziej przed świętami.
BarBra żebym wiedziała, że Ci to zatrzyma skracanie tej szyjki to bym wsiadła w samochód i osobiście przywiozła tą wątróbkę!:D jak tam Julcia? Masz jakieś wieści? I ile Grześ waży? Bo my podobny termin mamy, a Natan 1260 g, trochę mnie zaskoczył swoją wielkością:p

Chrobek ja tez na gotowe!ale glupio mi z pustymi rekami i robie ten piernik i makiełki chociaz. A u siebie w Boze Narodzenie zrobie karpia i schab ze sliwka. W drugie swieto u tesciowej ;)

Dzien dobry!:)
To naskrobalyscie! :)))

Bar- melduj co jest grane! Sciskamy mocno!!! [emoji8]

Volka- a co to sa makielki?
Asienka- duzy ten Twoj synek! A ktory u Ciebie teraz tydzien?

Co do obiadu, to ja wczoraj wieczorem robilam zupe- krem warzywny. Dzis dorobie grzanki czosnkowe i obiad z glowy. W razie czego zrobie nalesniki jakby "czegos brakowalo" :)

A za te hot dog'i to zabije.... [emoji12]

reklama
Witam sie :)
LIlka zadowolona bo wziela jablka i po 1 cukierku do przedszkola na urodziny :)
Ja na dzis dojadam zupe ogorkowa i spagetti :)
Od dzis tez juz 1 siostrzeniec bedzie,jutro 2.Trzeba zakupy zrobic na Swieta,a przerazaja mnie te kolejki,w zwyklym osiedlowym Lewiatanie 20 min w kolejce stalam.I oczywisci nikt nie puscil do przodu :( W koncu kiedys zemdleje w takiej kolejce i beda jaja.
Ja musze rysunek dla taty skonczyc bo jakos nie bylo czasu.

Ah i dziaslo przestalo bolec,raz mascia posmarowalam i na razie cisza :)

Do góry