reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No to fakt Agiszonek gdzie jestes?
Wczoraj tez robilysmy pierniczki. No i potem ogromny problem z chodzeniem a nawet spaniem. Bylam u lekarza wzielam chorobiwe do świąt. No ale pod wieczor znowu zle sie czulam. Juz sama nie wiem co to bo ból brzucha plus mdlosci i wszystko powtarzalo sie co kilka minut. Łzy same mi ciekły, a do tego ciężko mi sie oddycha. Jak bedzie tak całą noc to rano znowu do lekarza.
Barbra badz dzielna i zdrowka dla małej Julci.
isia Twoja corcia to złoto, ale moja tez kochana ostatnio nawet pomaga mi nosić zakupy.
fanti Tobie to się łatwo mówi, że łatwo z tymi siusiakami, a ja też się boję.
dobranoc kochane!!!

Barbra jak się czujesz? Jak minęła Ci noc? Czy ja dobrze czytałam- a była to noc, chyba ok 2 w nocy dlatego słabo kojarzę- dostałaś druga dawkę fenoterolu? Ile jeszcze kochana masz ich dostać? Powiem Ci Barbra że szkoda, że leżysz w Bytomiu a nie w Katowicach...

Są dwie drogi jeżeli chodzi o chłopczykow... jedni mówią nie ruszać, a inni ruszać... ciekawe jaką drogą nas pediatra będzie prowadził... mam nadzieję, że tą drugą ;)

Wiecie jaką fatalną noc miałam? Masakra jakaś, budziłam się co godzinę :/ to chyba przez ten wiatr bo w Katowicach wieje jak szalony...
W dodatku złapał mnie lekki skurcz w udzie... ale jakoś dałam radę i stanęłam na tej nodze. Rano musze podjechać do siebie do apteki po lekarstwa znowu bo cały zapas magnezu mi się skończył :/
I Zuzka ma już zielono-zolty katar w nosie... pluczemy ten nos sinus rinse... podziwiam ją za to! Ale to co jej wylatuje z tego nosa to jakaś masakra!!!

Miłego i spokojnego dnia Dziewczyny :)

Noc ok jakoś pospalam na siusiu muszę je wołać bo ten fernetrol wrrrrr nie wiem ile okaże się ale dostaje teraz po 4.1 więc mała dawka może na obchodzie coś się dowiem
Ta kolezanka obok w tym samym tc co ja ale ma dłuższa szyjkę powiem wam że marze o spokoju bo ona cały czas gada :)

U mnie noc oki .Gorzej z zasnieciem bylo bo Filipek szalal w brzuszku . Pogoda u nas tez do bani .Wiatr i deszcz ogolnie swieta cuuudowne beda.

Cześć wszystkim!
ja standardowo wstałam, zjadłam z mężem śniadanie, oddelegowałam go do pracy, nadrobiłam posty na forum i zaraz wskoczę pod kołdrę i obudzę się około 12 z wyrzutami, że śpię za długo, ale co mi tam :blink:

Bar Bra ! to udawaj,że śpisz, to może przestanie mówić do Ciebie ;)

a na czym stanęło z Agiszkonkiem? bo już straciłam rachubę :) pamięć w ciąży to porażka :wink:

Ja dziś zaczynam 7 m-c i tym samym wchodzę w trzeci trymestr :D dziś 1 dzień 28 tygodnia. Jeszcze 12 i skończy się moje spanie do południa :-D

reklama
Do góry