reklama
Alabamka
Zaciekawiona BB
U mnie też apetyt wyhamował, zachcianek brak, najbardziej jestem głodna wieczorem i późno w nocy, a potem mnie zgaga męczy, jak się położę
Ja miałam tydzień ze zgagą taki że dostawałam jej nawet jak się schyliłam. Wszystko mi do gardła podchodziło. Budizłam się w nocy i myślałam, że mi przełyk wypali. Za radą Fanti reni poszło w ruch a teraz nagle się sama skończyła a nic innego nie jem. Dzidzia.
Alabamka
Zaciekawiona BB
o tak, Reni jest cudowne! Piję też, szczególnie w nocy, syrop Gaviscon, Smakuje średnio, ale szybko działa
MłodaMama93
Fanka BB :)
Volka nie u każdego to oznacza skracanie... Ale u mnie były takie objawy a Je je tłumaczyłam rosnącym brzuchem bo jestem drobna i ze tak musi być a jednak miałam mala niespodziankę
A bardziej bym powiedziała ,krótką' niespodziankę hah
Ja jem czekoladę z milki tylko mi podchodzi albo Biała albo zwykła albo jakieś ciasteczko wogole to ja uwielbiam słodycze
A bardziej bym powiedziała ,krótką' niespodziankę hah
Ja jem czekoladę z milki tylko mi podchodzi albo Biała albo zwykła albo jakieś ciasteczko wogole to ja uwielbiam słodycze
Wiecie co... jak mam dobrze z tą moją Zuzka... na obiad miałyśmy kotlety, ziemniaki, marchew z groszkiem i mizerie Zuzka zrobiła całą mizerie i przyprawila i opanierowala kotlety... jestem pewna, że nie po mnie odziedziczyła tą miłość do gotowania hihi Jak wrócimy z jujitsu to powiedziała, że opróżni zmywarkę i załaduje nową... ale to jeszcze nic po obiedzie sama zupełnie bawiła się trzy godziny a jak jej powiedziałam, że jestem spiaca to kazała iść mi się położyć że ona nie będzie mi przeszkadzała hihi i tak spałam 1,5 godziny...
I pomyśleć, że moja wygoda niedługo się skończy hihi
I pomyśleć, że moja wygoda niedługo się skończy hihi
U mnie tez apetyt wyhamował,ale tak samo jak Cocosh,jem bo jem. Ja ze zgagą tez juz z dwa tyg.walczę. na szczescie mleko pomaga. Przyszedl wózek. Popiore czesci to Wam pokaze . Kurde,nie dosc ze przeziebienie mnie meczy i zamiast lepiej to jest coraz gorzej. Kupulam sobie ten *spam*,moze cos pomoze. Aaaa i jeszcze od tego snu z tym zębem zaczął mnie wlasnie ten ząb bolec. Cholera,wszystlie mam wyleczone tylko ten jeden zostal do wyrwania i musial mnie zaczac bolec :/. Wizyta w styczniu,moze sie odważe wyrwac...
reklama