reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ostatnio u mnie brak apetytu, jem normalnie śniadanie, obiad i kolację, ale nie podjadam tyle. Czasami zdarzy się jabłko, czy pół banana i tyle. Słodkie to już mi tak nie smakuje jak przedtem.

reklama
Ja to mam wrażenie, że mi się nic w brzuchu nie mieści tak się dzidiza rozpycha ale jem sobie bo nie mam motywacji przed świętami. Na nic nie mam ochoty ale bym "coś" zjadła :)

Ja miałam tydzień ze zgagą taki że dostawałam jej nawet jak się schyliłam. Wszystko mi do gardła podchodziło. Budizłam się w nocy i myślałam, że mi przełyk wypali. Za radą Fanti reni poszło w ruch a teraz nagle się sama skończyła a nic innego nie jem. Dzidzia.

Volka nie u każdego to oznacza skracanie... Ale u mnie były takie objawy a Je je tłumaczyłam rosnącym brzuchem bo jestem drobna i ze tak musi być a jednak miałam mala niespodziankę :D
A bardziej bym powiedziała ,krótką' niespodziankę hah

Ja jem czekoladę z milki tylko mi podchodzi albo Biała albo zwykła :p albo jakieś ciasteczko :D wogole to ja uwielbiam słodycze :p

Wiecie co... jak mam dobrze z tą moją Zuzka... na obiad miałyśmy kotlety, ziemniaki, marchew z groszkiem i mizerie :) Zuzka zrobiła całą mizerie i przyprawila i opanierowala kotlety... jestem pewna, że nie po mnie odziedziczyła tą miłość do gotowania hihi Jak wrócimy z jujitsu to powiedziała, że opróżni zmywarkę i załaduje nową... ale to jeszcze nic :) po obiedzie sama zupełnie bawiła się trzy godziny a jak jej powiedziałam, że jestem spiaca to kazała iść mi się położyć że ona nie będzie mi przeszkadzała hihi i tak spałam 1,5 godziny...
I pomyśleć, że moja wygoda niedługo się skończy hihi

U mnie tez apetyt wyhamował,ale tak samo jak Cocosh,jem bo jem. Ja ze zgagą tez juz z dwa tyg.walczę. na szczescie mleko pomaga. Przyszedl wózek. Popiore czesci to Wam pokaze :). Kurde,nie dosc ze przeziebienie mnie meczy i zamiast lepiej to jest coraz gorzej. Kupulam sobie ten *spam*,moze cos pomoze. Aaaa i jeszcze od tego snu z tym zębem zaczął mnie wlasnie ten ząb bolec. Cholera,wszystlie mam wyleczone tylko ten jeden zostal do wyrwania i musial mnie zaczac bolec :/. Wizyta w styczniu,moze sie odważe wyrwac...

reklama
Ja tez z apetytem slabo. Wciskam jedzenie w siebie ale zeby mi to przyjemnosc sprawialo to nie powiem . Przed ciaza mialam wiekszy apetyt niz teraz :)

Do góry