reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Tęskno mi do domu... mój był i się rozplakalam żeby wziął mnie DO domu
Jeszcze jestem na sali z dwoma rodzacymii... jedna jest po 3 kroplowkach a przyjechala w nocy ze skurczami co 5min. I zaraz jej zniknely...wzieli ja o 12 do kroplowek i ja teraz wrócili z porodowki spowrotem do pokoju!!!! zamiast jej kur*** zrobic cc czy cos... ona chodzi i placze caly czas
Jeszcze jestem na sali z dwoma rodzacymii... jedna jest po 3 kroplowkach a przyjechala w nocy ze skurczami co 5min. I zaraz jej zniknely...wzieli ja o 12 do kroplowek i ja teraz wrócili z porodowki spowrotem do pokoju!!!! zamiast jej kur*** zrobic cc czy cos... ona chodzi i placze caly czas
MłodaMama93
A druga też ze skurczami Ale bez rozwarcia i mówi ze jutrro idzie do domu bo ona nie bedzie leżała... tutaj no poleżeć może domu
Jeju, ale ten czas leci!! Na naszym forum juz sie uaktywniły sierpniowe mamy 2016! A jeszcze nie tak dawno to my sie wzajemnie poznawaliśmy, dołączając przez wakacje do grupy! A za trzy miesiace to bedziemy wszystkie "rozpakowane". Temat do rozmów tez się zmieni, zamiast skracających szyjek i bóli krzyża, to pójdzie karmienie, spanie, przewijanie.. Osobiście jestem przerażona! Moze tez dlatego, ze od piątku siedzę juz na zwolnieniu i mam za duzo wolnego czasu..
Ja mam panią w pokoju ale nic na razie nie wiem o niej mój był zjadlam obiad pomaranczke herbatka danio miałam ktg i teraz już pojechał do domu
Młodamama ja też płacze jak mój jedzie do domu
Jak wczoraj do mnie dzwonił to mówił że tęskni i chciałby żebym była z nim w domu
Ja bym jadła ale nie mogę tyle wstawać z łóżka więc lipa
Młodamama ja też płacze jak mój jedzie do domu
Jak wczoraj do mnie dzwonił to mówił że tęskni i chciałby żebym była z nim w domu
Ja bym jadła ale nie mogę tyle wstawać z łóżka więc lipa
Ehhhh mnie też szpitale nie nastraja za dobrze ale mam ten luksus że chodzę po znajomości do lekarza i ona wie, że jak tylko będę mogła to się wypisuje na własne żądanie hihi
No i mam nadzieję, że nie trafię wcześniej do szpitala niż na poród bo nie wyobrażam sobie co z Zuzka zrobimy :/
Ale z drugiej strony ten spokój, ja i moje książki hihi kusi kusi
No i mam nadzieję, że nie trafię wcześniej do szpitala niż na poród bo nie wyobrażam sobie co z Zuzka zrobimy :/
Ale z drugiej strony ten spokój, ja i moje książki hihi kusi kusi
CieńWielkiejGóry
Witam
Wczoraj sie nie odzywalam bo w sumie nie bylo kiedy
Prezenty prawie wszystkie mam,jeszcze dla Lilki maja mi rzeczy przyjsc.
Moja mala kopie strasznie,wzlaszcza jak sie schylam
Bar Bra trzymam kciuki za Was zeby wszystko bylo ok ! Pamietaj ze myslimy tu o Was :*
Mloda Mama Ty tez w szpitalu ? No ladnie,widze ze limity Was nie obchodza
Tak na serio,dobrze ze pojechalas,lepiej dmuchac na zimne.
Dziewczyny Wy tez macie taki nos zapchany ?rano sie budze i nos pelny a kataru jako tako nie mam...
Lilka jutro ostatni dzien w przedszkolu,potem dopiero 4.01 pojdzie
Wczoraj sie nie odzywalam bo w sumie nie bylo kiedy
Prezenty prawie wszystkie mam,jeszcze dla Lilki maja mi rzeczy przyjsc.
Moja mala kopie strasznie,wzlaszcza jak sie schylam
Bar Bra trzymam kciuki za Was zeby wszystko bylo ok ! Pamietaj ze myslimy tu o Was :*
Mloda Mama Ty tez w szpitalu ? No ladnie,widze ze limity Was nie obchodza
Tak na serio,dobrze ze pojechalas,lepiej dmuchac na zimne.
Dziewczyny Wy tez macie taki nos zapchany ?rano sie budze i nos pelny a kataru jako tako nie mam...
Lilka jutro ostatni dzien w przedszkolu,potem dopiero 4.01 pojdzie
Ja już nic nie chce mówić o limitach.. eh.. ale w sumie Grześ i Blanka limitów nie mają.. Oni mają tylko jedno zadanie - dojrzeć w brzuszku mamy..
Moi panowie pojechali dziś na Gwiezdne wojny do kina.. po kinie poszli na pizzę i przywieźli mi kawałek.. z łakomstwa zjadłam.. a teraz zdycham... renni w użyciu..
Moi panowie pojechali dziś na Gwiezdne wojny do kina.. po kinie poszli na pizzę i przywieźli mi kawałek.. z łakomstwa zjadłam.. a teraz zdycham... renni w użyciu..
Ostatnia edycja:
reklama