reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dokladnie,Grzesiu limit wykorzystuje teraz :)

Ja ide cwiczyc :)

Bar Bra ja tez chodze co chwile sikac,masakra.

A co do zachcianek to CZEKOLADA i ciastka ida w zastraszajacych ilosciach :)

Co do brzuszka to tez obwod juz 103 cm :szok: A kg bardzo sie wahaja miedzy 13 a 14 kg na plusie juz :baffled: Gdzie tam do konca ...

reklama
Dziewczyny gdzie mogę kupić takie pudełko z przegrodkami? Chodzi mi o takie pudełko żebym mogła do niego włożyć jakieś cekiny, tasiemki, naklejki? Zuzka uwielbia kreatywne zabawy, co chwile coś tworzy i chciałabym jej zrobić takie pudełko ze 'skarbami' różnymi... pewnie kupie je w pasmanterii bo w papierniczych czy w marketach to jest strasznie drogie... a chciałabym żeby to wszystko miała w jednym pudełku... macie jakiś pomysł?

Upieklam ponad 50 kruchych ciastek i od tego stania, walkowania i wycinania ciastek tak bolą mnie plecy, że zaraz chyba padne, pierwszy raz mnie tak bolą.

Dziewczyny gdzie mogę kupić takie pudełko z przegrodkami? Chodzi mi o takie pudełko żebym mogła do niego włożyć jakieś cekiny, tasiemki, naklejki? Zuzka uwielbia kreatywne zabawy, co chwile coś tworzy i chciałabym jej zrobić takie pudełko ze 'skarbami' różnymi... pewnie kupie je w pasmanterii bo w papierniczych czy w marketach to jest strasznie drogie... a chciałabym żeby to wszystko miała w jednym pudełku... macie jakiś pomysł?
W leroy Merlin na dziale narzędzia masz różne skrzynki z przegródkami..

Tam są śrubkowe takie pojemniki że jak zamknie je to może jak walizeczkę nosić, machać nią i nic się nie pomiesza.. przezroczyste..

reklama
Do góry