reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Właśnie co z sąsiadką Barbra? Wsółczuję świąt w szpitalu ale najważniejsze zdrowie dziecka.
Ja dzisiaj właśnie od rana Zusy i endokrynolog. ostatnio zwiększyli mi dawkę na 125 eutyorx i spadł mi tsh na 1,060 także wynik super.
Jutro mam rano ginekologa ale na wage się nie dam wsadzić pzred świętami :p bo mi będzie ciasto stało w buzi :)

reklama
U mojej sąsiadki jedno dziecko i już jest na świecie 700 g
Ja miałam drzemke sporą teraz internista mnie badał ale nic konkretnego czekam na obiad i męża :)

A jest ten program moje 600g. Szczęścia? Czy jakoś tak co te wczesniaczki się rodzą

Zobacze ile ta moja kluska waży jutro :p
Pośle wam jakie wypasione kolacje mamy :D jak dostałam śniadanie... przepraszam mala ze nie dostanie nic pozywnego :p

Lewusek tak,oczywiscie. Biore 3x2 asparginu na zmiane z mocniejszym magnezem jak skurczy jest więcej. Młoda to moze te bóle oznaczaja!ze zaczela mi sie skracac szyjka. Kurde,tydzien temu na wizycie byla dluga i zamknieta. A kto pisal o jakiejs dziewcxynie co miala urodzic blizniaki? Myslalam,ze Ty Bar Bra,bo mi zapadło to w pamięć. Czekamy nadal za kurierem,wiec chyba dopiero jutro pojade z młodymi do lekarza zeby ich osłuchał. Ogolnie juz jest lepiej,ale wole przed swietami miec pewnosc.

volka mnie tez ostatnio tak brzuch bolal jak na miesiaczke i az ciagnelo do krzyza do tego milaam czeste skurcze .Pojechalam na drugi dzien sprawdzic czy wszystko oki do lekarza. Ty jak masz mozliwosc tez sprawdz przed swietami. U jednej z nas moze byc dobrze a u drugiej tak jak u Barbary problemy. Lepiej dmuchac na zimne .Kazda z nas jest inna .Mysle kochan ze wszystko dobrze u Ciebie ale lepiej miec spokojna glowe na swieta.:)

A jak u Was z zachciankami? Ja od tygodnia jem czekoladę. Wcześniej w ogóle nie miałam ochoty! Także dzidzia ma swoje potrzeby:). Jestem pozytywnej myśli ;)

reklama
Do góry