reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Właśnie co z sąsiadką Barbra? Wsółczuję świąt w szpitalu ale najważniejsze zdrowie dziecka.
Ja dzisiaj właśnie od rana Zusy i endokrynolog. ostatnio zwiększyli mi dawkę na 125 eutyorx i spadł mi tsh na 1,060 także wynik super.
Jutro mam rano ginekologa ale na wage się nie dam wsadzić pzred świętami :p bo mi będzie ciasto stało w buzi :)

reklama
U mojej sąsiadki jedno dziecko i już jest na świecie 700 g
Ja miałam drzemke sporą teraz internista mnie badał ale nic konkretnego czekam na obiad i męża :)

A jest ten program moje 600g. Szczęścia? Czy jakoś tak co te wczesniaczki się rodzą

Zobacze ile ta moja kluska waży jutro :p
Pośle wam jakie wypasione kolacje mamy :D jak dostałam śniadanie... przepraszam mala ze nie dostanie nic pozywnego :p

Lewusek tak,oczywiscie. Biore 3x2 asparginu na zmiane z mocniejszym magnezem jak skurczy jest więcej. Młoda to moze te bóle oznaczaja!ze zaczela mi sie skracac szyjka. Kurde,tydzien temu na wizycie byla dluga i zamknieta. A kto pisal o jakiejs dziewcxynie co miala urodzic blizniaki? Myslalam,ze Ty Bar Bra,bo mi zapadło to w pamięć. Czekamy nadal za kurierem,wiec chyba dopiero jutro pojade z młodymi do lekarza zeby ich osłuchał. Ogolnie juz jest lepiej,ale wole przed swietami miec pewnosc.

volka mnie tez ostatnio tak brzuch bolal jak na miesiaczke i az ciagnelo do krzyza do tego milaam czeste skurcze .Pojechalam na drugi dzien sprawdzic czy wszystko oki do lekarza. Ty jak masz mozliwosc tez sprawdz przed swietami. U jednej z nas moze byc dobrze a u drugiej tak jak u Barbary problemy. Lepiej dmuchac na zimne .Kazda z nas jest inna .Mysle kochan ze wszystko dobrze u Ciebie ale lepiej miec spokojna glowe na swieta.:)

A jak u Was z zachciankami? Ja od tygodnia jem czekoladę. Wcześniej w ogóle nie miałam ochoty! Także dzidzia ma swoje potrzeby:). Jestem pozytywnej myśli ;)

reklama
Do góry