reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Moj juz poszedl do pracy .Reszta spi :)
Zaraz mala trzeba budzic do szkoly .Wczoraj pozno zasnela wiec bedzie cyrk z rana hi hi .
Pogoda dzis sie zapowiada do bani bo leje .Wczoraj slonce i 14 st bylo .Kwiatki rosna przed blokiem a tu wigilia za trzy dni .
Mam ambitny plan z pieczeniem i gotowaniem zobaczymy co z tego bedzie :)
Ktoras ostatnio pytala o przepis na pasztet ktory robilam .Przepis z neta .Wyszedl super .Troche roboty bylo ale warto sie pobawic .

reklama
Mój lekarz mowil ze każdy ból brzucha ma swój powód i jeżeli jest do wytrzymania to okej a jeżeli cos więcej LEPIEJ JECHAĆ nie zaszkodzi i zobaczyć co się dzieje ;)
Ja teraz jestem spokojna...
a zawsze można wyjść na własne żądanie jeżeli trzymają bez konkretnego powodu

Jezusiu nie mam czasu na forum :( podczytuje od czasu do czasu ale teraz przed Świętami to już w ogóle masakra.

Dziś o 17:40 mam wizytę u gina, a o 19 idę zrobić pazurki na Święta.

Zdrówka dla tych co go potrzebują bo wiem, że jest tutaj kilka mamusiek co potrzebują.

Ja nadal dycham ale już lepiej.

Zośka daje popalić w brzuszku strasznie, najgorsze są wieczory jak mam iść spać, nogi bardzo bolą, kręgosłup eh starość nie radość

Młoda mama dobrze ,że pojechałas. . Jak coś mocno boli trza to sprawdzić ... no ale lekarz Ci powiedział ,że ciążę się liczy od ostatniej miesiączki -moja by Ci powiedziała to samo ,także Ty się szykuj juz na luty wrazie w ;)

No ale jak na prenatalnych badaniach mi wyszło 2x ze jest na 15marca?mój ginekolog też tak mówi...
A to tez bez sensu wogole bo jak mialam miec miesiaczke 9czerwca nie dostalam jej tydzien pozniej nic mi nie wyszlo dwa tyg. Pozniej nic mi nie wyszlo a jak robilam 9 lipca to juz dwie kreski byly
Tak mi namieszali w glowie ze wpadne w histerie za chwile :D
tymbradziej ze dziecko wielkosciowo jest na marca a nie lutego
Nie jestem psychicznie przygotowana na luty! Woogle nie jestem przygotowana! Za wczas!
A co jeśli faktycznie mam na luty Ale przecież ona jest ZA MAŁA ŻEBY SIĘ urodzić za niedługo...

Ja czekam na śniadanie potem wizyta i może coś konkretnego się dowiem bo na ktg znowu bez skurczy więc to jest ok ale powiem wam że laski z patologii chodzą palić do kibla naszego i jest tak zimno że zaczyna mnie gardło bolec i mam już dreszcze :( zgłaszała to ale nie da się chyba nic z tym zrobić :(

Młodamama nie martw się podrosnie i nadrobi nic się nie martw w Bytomiu po 600 700 g się rodziły mój grześ to chyba teraz największy wczesniak bo ma ok 1100 :)

Lewusek o dzięki ze nie zapomniałaś o przepisie :rofl2: dziś mam zamiar dokończyć wieprzowy, zobaczymy jak wyjdzie, Twój będzie następny ;)

Ania kciuki za wizytę :tak: ja jak jeszcze coś w dzień podczytam to z odpisywałem słabo :sorry:

Młoda mama dobrze ze nic się nie dzieje, przynajmniej wiesz ze magnez może pomóc w razie takich boli. Z tym terminem to tez i mój lekarz, i potem w szpitalu przed porodem brali pod uwagę tylko termin z om, Ty jesteś drobna to może córcia tez będzie, stad małe wymiary. ;)

Barbara ojej palenia nigdy nie zrozumiem, tym bardziej w ciąży, mało tego, zagrożonej szpitalu :no: paranoja

reklama
Ale ja nie jestem przygotowana psychicznie ani fizycznie na luty...
I boje się ze ona jest mała i ze będzie mała... taka drobna! Ja niby Wielka też nie byłam

Ordynator powiedział ze zostanę do jutra bo dzisiaj mają dużo roboty operacji porodów itp. A jutro zrobia mi porządne usg i mi sprawdzi jej wymiary i mi powie jak to z tym terminem mam :) no i czekają Na wyniki moich badań

Do góry