reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Isia chciałabym usg 3d, jak się uda i będzie można to zrobimy:)
Młoda daj znać czy wszystko w porządku
Bar Bra ja też już fajnie czuję wszystko, ale na zewnątrz przez to łożysko na przedniej ścianie no i przede wszystkim przez sadło tak bardzo nie czuć :(
Co do takich zdjęć ja nie jestem zwolennikiem upubliczniania, też z tego względu że potem jakiś obleśny stary dziad może się przy nich onanizować:/
Kąpiel z dzieckiem ok, chociaż nie wiem czy będę tak otwarta jak mój syn będzie w wieku tej dziewczynki, w każdym razie to jest zbyt osobista sytuacja, żeby wystawiać to na widok publiczny.

reklama
Wieeeeeec... ŻYJE :D
Nie no a tak serio...
Więcej paniki narobilam niż było to warte :p
Ale wiadomo nic nie możemy lekceważyć
Mianowicie zostawili mnie do jutra żeby badania zrobić mocz morfologia itp itd zrobili wymaz z pochwy czy infekcji nie ma usg zrobił... szyjka mi sie nie skraca nawet stwierdził żE nie 28 tylko 31 ma :)
No i to z takich dobrych wieści
A te drugie TAK MNIE TEN LEKARZ WKUR*** bo mi wpiera jakieś niestworzone rzeczy!
Ostatnia miesiaczke miałam 9mają Ale w czerwcu nic Na teście nie wychodzilo dopiero wyszlo w lipcu! Na prenatalnych 2x jak bylam to termin mam na15 marca a on mi przez 30min.wpieral ze to się liczy od ostatniej miesiączki a nie od usg!! I żE termin mam Na luty i ze widocznie jak jestem taka drobniutka to dlatego mam mniejsze dziecko i 3tyg! a ja mu mówię ze w czerwcu robiłam test 3x I NIC MI NIE WYSZLO a jak poszłam w lipcu po terminie miesiączki miałam 6 tydzień!
TO JUŻ ZACZĄŁ na mnie głos podnosić ze ja sie z nim sprzecznam ze to on JEST LEKARZEM a nie ja!!
Dostałam magnez w kroplowce zeszła mi do połowy!i jak ręka odjal przestało mnie kluc Na dole Ale mówił żE to bardziej wiazadla mi sie rozciągają bo mi brzuch do przodu idzie... więc mam zamiar wyjść do domu w nablizszym czasie :D

Dzień dobry :) MlodaMama z Ciebie to taki leniuszek jest hihi chcesz sobie polezec przed świętami w szpitalu żeby nie sprzątać na święta, cio? Hihi
Nie, no żartuje! Dobrze, że pojechałas to sprawdzić bo inaczej byś na zawał zeszła A Przy okazji mialas usg i wiesz, że z Blanka wszystko ok.

Asienka ja ruchu czuje w środku ale na zewnątrz nic nie widać i też przez sadelko ;) jutro mam jechać do mojej lekarki na dyżur do szpitala, bo normalną wizytę dopiero mam 13 stycznia... W międzyczasie ona jeszcze idzie na 2 tyg urlopu

Witam :) mnie już położna obudziła do ciśnienia i słuchania tętna małej wszystko okej :D zaraz o 8 ma być wizyta to zapytam czy właściwie jutro już mogę wyjść po wszystkich badaniach :D
ja to bym już dzisiaj mogła wyjść...

Tak...jestem dużo dużo spokojniejjsza na święta! a po kroplowce po 20min. Jak ręka odjąl ten brzuch mi przeszedł to chyba Musze więcej magnezu pić! :)

Ja ostatnio przy tych moich skurczach tez zwiekszylam magnez .Lekarka mi powiedziala ze jak mam czeste skurcze to brac nawet 3×2 tab po 100 mg

Ja jutro mam sie pokazac kontrolnie przez te skurcze . Ale po magnezie jest o niebo lepiej.Wczoraj naliczylam moze z 8 na caly dzien .Wiec norma

reklama
Mloda dopytaj o wszystko co nie daje Ci spokoju . Jestem zdania ze lepiej panikowac w takich sytuacjach niz potem sobie miec za zle ze sie czegos nie zrobilo .Nie jestesmy same i o nasze fasolki trzeba dbac :)

Do góry