reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Młoda aż tak cię boli? Trzymaj się dzielnie i wracaj do domu szybko..
Nie bierz przykładu z agiszonka ani z barbry bo one z lenistwa poszły do szpitala.. nie chciało się w domu świąt robić to teraz leżą.. ;)

Witajcie, ja dzisiaj w miarę lajtowy dzień miałam. Nie wysilałam się za mocno ;) Buszowałam po necie głównie. Kupiliśmy choinkę i oczywiście od razu musieliśmy ubrać bo Hania nie mogła wytrzymać.
Też miałam leżaczek Fisher Price podobny do tego który Fanti wstawiła i byłam bardzo zadowolona. Wcześniej mieliśmy jeszcze taki mniejszy z wibracjami tylko bez innych funkcji ale krótko się przydał, nie był tak uniwersalny.
Co do golizny to my się przed Hanią nie ukrywamy, zdaża jej się wejść do łazienki jak mąż bierze prysznic i nie jest to dla niej nic niezwykłego. Natomiast wrzucanie zdjęć to dla każdego inny wymiar prywatności. Ja mało udostępniam, ale mam znajomych którzy zasypują fb swoimi fotkami i przemyśleniami. Mi aż taki ekshibicjonizm nie pasuje.

reklama
Do góry