reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam sie i ja:) dzis od rana dzieje sie wiecej niz wczoraj przez caly dzien [emoji12]

Arusiowa- renifer akurat kupiony. Pierniczki robione recznie:) prezenciki, owoce i czesc kulek tez.

Mloda- trzym sie nam! A rodzic bedziesz w marcu- jak na marcowke przystalo :))

Bar- Tylko Ty nam sie nie poddawaj jak kolezanka! I po co to lozeczko juz skladalas?!
Trzymamy mocno kciuki za Grzesia by w brzuszku wytrwal jeszcze chociaz z 6-7 tyg! I za Julke by dzielnie walczyla juz na swiecie!
Duzo zdrowka dla Was!!! [emoji173]️

reklama
Kurcze Bar lez i nic nie rób ... jak szyjka będzie juz za krótka to nie załąza krążka..

Ja mam nadzieje ze po świętach na wizycie będzie wszystko ok ,bo jakbym miała teraz leżeć to bym się załamała. Mój synek juz jest bardziej za tata (choć zawsze był za nim ) ale teraz jak ja juz z nim tak nie ganiam, szaleje tylko bardziej się bawię edukacyjnie to jak mąż wraca z pracy ja nie mogę do niego podhodzic bo on chce tatę ... z mężem jak rozmawiam to tez się denerwuje -tata ma się z nim bawić i koniec ... a co dopiero jakbym leżała i nic nie robiła przy nim ; ( tego się boje

Świat A zwłaszcza Polska wbrew pozorom jest bardzo mała. Teraz już prawie nie mamy rodziny w Brańsku. Większość nie żyje część wyjechała za granicę. A jest to już dalsze pokolenie więc i kontakt mniejszy.
Bar trzymam kciuki za maleństwo. Da radę w końcu tam jest mówiłas bardzo dobry oddział neonatologii

Witam się i ja..

U mnie jakoś brak nastroju, ogólnie i świątecznego też..nie potrafię się dogadać z M. od kilku dni i strasznie mnie denerwuje, mam nadzieję, że to tylko przejściowe, chociaż obawiam się, że on znów zaczyna bać się porodu i tego jak będzie po, tym bardziej, że obecnie to ja głównie pracuję, u niego zleceń brak:(

Mam nadzieję, że wkrótce się wszystko ułoży..

Barbra, trzymam kciuki za was, odpoczywaj, jak uda się im coś założyć to będziesz już spokojniejsza. Za małą Julkę też trzymam kciuki, teraz medycyna potrafi zdziałać cuda, nawet w przypadku takich maluszków.

Moja Karolinka przeniosła się okolice żeber i nieźle kopie, ale jak próbuję nagrać to ucieka:)

Fanti ty zolzo dawaj mi tu te jablecznik ale już!!!! :)
Ja nie czuje skurczów bo są mniejszego ale nadal są a miałam 2 dawki fenoterolu ta jest trzecia

Bar trzymaj się kochana. Grześ a Ty siedź grzecznie u mamusi i nie wybijaj się za bardzo przed szereg. Wiesz kiedy będą Ci coś na szyjke zakładać? No i kciuki za małą Julke zacisniete.

Fanti nie rób mi tu smaka.

No ale zamiast mi to ust zrobić dzisiaj... to tylko jakieś 20min to muszę tu być cały dzien cala noc :D cwaniaczki jedne!
Ja mogę rodzić w lutym Ale dla mnie ona jest za malutką na poród :p w lutym no niby zamiast 15 marzec to 15 luty :p

reklama
Do góry