reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

BarBra trzymaj się dzielnie, oby wszystko było dobrze. Poproś Grzesia, żeby siedział w brzuszku jak najdłużej, Grześki to mądre chłopaki, więc powinien posłuchać :) Informuj nas na bieżąco co się z Wami dzieje.

Fanti no mój maluch w brzuchu też jak wypiłam tą glukozę to spokojny był :) Zdziwiłam się, bo prawie wszystkie mamy pisały o aktywności dzidzi po takiej słodkości, ale na mojego nie zadziałało. Jak cukierka bądź czekoladę zjem to też nie bardzo go to rusza. Więc możliwe, że też indywidualista mi rośnie w brzuszku :-D

Lewusek jak masz możliwość to dobrze, ze się wybierasz do lekarza, lepiej sprawdzić co się dzieje, niż niepotrzebnie denerwować. Daj znać co i jak jutro Ci powie :)

Sarna to obserwuj się i mam nadzieję, ze będzie u Ciebie dobrze. Ale podejście położnej zupełnie inne niż u nas ;/ Ciekawe czemu? Czy u ans niepotrzebnie panikę sieją, czy tam są zbyt pobłażliwi na część rzeczy..

Zdrówka dla chorowitych mam i ich pociech :)

Mój mężu też chory (w sensie przeziębiony), dzisiaj nawet został w domu, bo on pracuje na budowie, więc cały czas na dworze. Ale mam nadzieje, że nie rozwinie się nic poważnego. Zakomunikował mi nawet, że mam się nie zbliżać, zero przytulania i buziaków i możliwe, ze pójdzie spać do drugiego pokoju jak to stwierdził, że nie chce ale z troski o mnie i Fasola :)

Fanti z tego ci pisałaś o nowym wyglądzie to racja brak widocznych podstawowych informacji jest na minus.

reklama
kurde!!!!!!!!!!!!!!
nie moglam wejśc na forum od 16:30! ani na aplikacji pozniej na tel. właziłam przez stronke!
cały czas ze mam sie zalogować a dupa bo się nie dało! :( moj pojechal przed pracą na siłownie to na kompie w koncu udalo mi sie wejść :D
Któraś pytała o wózek ...
ja to mam jakiegoś pecha! jak wypłaty nie mam! tak samo kurier dzisiaj nie przyjechał :D
jutro po 12:00 maja meble byc i pewnie tez nie przyjadą :D
Do mieszkania mamy sie przenosić 28 grudnia... ale moj ma iść wcześniej malować sypialnie i te meble jutro zanieść co przyjadą.
Ogólnie tam jest skończone tylko mebli w kuchni nie ma :(
Przyszły farby dzisiaj :) różowy zamawialismy ( kuzyn mojego ma firme budowlaną i bez vatu nam załatwia ) taki z pigmentów do mieszkania ale z farb zmywalnych oni uważają ze to sa najlepsze farby ever! (dla mnie za mnie farba to farba) :D :p ale też swoje kosztują... i myślałam ze jednak taka farba co wybrałam nie bedzie duzo kosztować! a okazało sie ze wybrałam strasznie intensywny kolor ktory potrzebował duzo tego różowego ( we wzorniku nie był ciemny) i wyobraźcie sobie ze dwie farby rozowa i taka kremowa wyszły nas prawie 200zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2,5 l!

Fanti moja po glukozie skakała w kazda możliwą strone :D a jak puściłam pawia to tak jakby usneła i cały dzien nic :p

Dzisiaj jest baaaaaaardzo jakas spokojna nie wiem co jej jest :D

Cos miałam napisac ale nie wiem co jak przypomne sobie to dopisze :p

Sorki ale miałam gości cały czas :) mam leżeć sikam do basenu :p od 13 do 15 zero skurczy o 16 jeden o 18 jeden i o 19 jeden zapisuje a wcześniej było 5-6 na godz :) czekam na wymaz z pochwy ale to jutro i wtedy jak będzie ok to zaloza min cos na szyjkę wtedy zobaczymy ale jestem spokojniejsza bo skurcze ustały a Grześ szaleje w brzuszku :)
Dziękuje za wsparcie jesteście super :*

Bar Bra to świetne wieści!
Ja byłam u kuzynki, która jest w 35 tc szyjka 1,9 cm, przymusowe leżenie od 2 miesięcy, ale nic jej nie zakładali. Jutro jedzie do szpitala na kontrolę. A ona taki szczuplaczek, drobniaczek, tylko 6 kg w ciąży przytyła, niziutka chudzinka
A brzusio dosłownie piłeczka idealna

Barbra super wiadomości, że skurcze się usookoily :) no i fajnie, że Grzesiu szaleje!
Mój Bartuś też się odzywa:) brzuch mi skacze jak szalony!
Zuzka od 19 30 w swoim łóżku i zasnela dosłownie sekundę temu jak się położyłam obok niej. Chyba musimy wprowadzić regularne pobudki o 6 30 żeby spokojnie zasypiala wieczorem. Bo ona się wysypka rano, ja z resztą też i wieczorem ma problem żeby zasnąć:/ w ogóle zdecydowanie lepiej śpię jak M jest gdzieś w Polsce. On się budzi ok 4 czy 5 i robi coś na laptopie w łóżku i ja też się budzę... a jak go nie ma to potrafimy z Zuzka spać do 8...
MlodaMama a co z tą Twoją wypłatą?

Barbra super, że wszystko sie ustabilizowało :)

Lewusek lepiej dmuchać na zimne, zwłaszcza że nie chodzi tylko o Ciebie ale o szkraba :)

Młoda mama rzeczywiście trochę drogo... My za beckersa zapłaciliśmy 90 zl za 2,5l... No ale miejmy nadzieję, że okażą sie warte swojej ceny ;)

Barbra świetnie kochana że skurcze ustępują :* !!

Isia nikt nic nie wie...nikt nic nie widział... jutro znowu bede dzowniła do księgowej ale zapowiem ze jezeli do godziny 14 nie zobacze kasy na koncie zglaszam do pipu :) a za to jest kara finansowa ja sie denerwowac nie moge jest jutro 18 a rachunki wypadaloby pozaplacac do konca :/

aliaolio dla mnie farba za 50zł z duluxa wyglada tak samo jak ta ktora kupil moj... :)

Ja się melduję po wizycie. Dzidzia waży 890 gram i na 100% dziewczynka :-) :) chociaż ja to dopiero uwierzę jak zobaczę po porodzie;-) ;) Przez miesiąc przytyłam 3 kg:oo:
Barbra dobrze, że u Ciebie lepiej, oby tak dalej:yes:

reklama
Bar- super, ze skurcze ustaly. Oby tak dalej a nawet i lepiej!:) trzymamy kciuki! [emoji8]

Mloda- no to z farba poszaleliscie!!! [emoji16] oby byla warta swojej ceny.

Ja tez dosc sporo ostatnio leniuc h uje z powodu skurczy, ale to wszystko przez porzadki przedswiateczne. Mimo wszystko, chcac byc dalej uzyteczna tworze rozne ozdoby:)

ImageUploadedByForum BabyBoom1450383729.926261.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1450383738.028943.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1450383747.877273.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1450383758.777305.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450383729.926261.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450383729.926261.jpg
    131,7 KB · Wyświetleń: 107
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1450383738.028943.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450383738.028943.jpg
    86,5 KB · Wyświetleń: 116
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1450383747.877273.jpg