reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dzasti wolalbym byc w Polsce i miec wszystko pod kontrolą no ale coz nie mam takiej możliwości :(
Fanti u mnie w telefonie nowy wygląd forum lepszy od poprzedniego. Więc jak dla mnie na razie oki.
barbra no to super, ze Grzesio buszuje, a skurcze ucichly.

reklama
Dzasti wolalbym byc w Polsce i miec wszystko pod kontrolą no ale coz nie mam takiej możliwości :(
Fanti u mnie w telefonie nowy wygląd forum lepszy od poprzedniego. Więc jak dla mnie na razie oki.
barbra no to super, ze Grzesio buszuje, a skurcze ucichly.
bursztynek, ale zdolniacha z Ciebie super!!!

Witam sie wieczorkiem :)
Ja caly bity dzien pieklam ciastka..I kregoslup zaraz mi odpadnie ,tak samo jak nogi :oo2: Zaczelam od szyszek,pozniej muffinki czekoladowe,pozniej takie z kokosem i otrebami,ale robilam pierwszy raz i jakies nijakie wyszly w wygladzie.Tzn smak fajny :) Pozniej rogaliki orzechowe ,na tym to siedzialam strasznie dlugo.Corka mi pozniej pomagala.Pozniej Skladane z dzemem,tez corka pomocna :) I na koncu waniliowe kruche,corka miala frajde foremki wybijac i ciasto walkowac :) Zaczelam o 10 a Skonczylam wszystko o 20.30....Spieszylam sie z tymi ciachami bo jutro mala ma Wigilijke w przedszkolu i chcialam zeby miala jakies ciastka :) Tylko rano musimy leciec za oplatkami jeszcze :)

Agiszonek A jak u Ciebie?
Bar widzisz jak ciotki z bb mówia że będzie dobrze to inaczej być nie może.
Lewusek daj znać jutro po wizycie co lekarz powie.
La luna gratuluje córci. Kilka dziewczynek też się musi w marcu urodzić więc spoko będzie dziewczynka.
Kate nie ma innych norm dla kobiet w ciąży. Glukoza w moczu jest patologia. Musisz się z tym zgłosić do lekarza.
Młoda na biednego nie trafiło ;) skoro świeżo malowane chcecie malować to widać stać was na to.:p
Ja dziś padam. Moi panowie siedzą na kurniku i grają w literaki z sobą na 2 kompy. A muszę czekać aż się młody położy. Strój galowy muszę mu wyprasować na jutro. I chyba ucieknę im spać.

Mnie już z aplikacji nie wywala, nie musiałam się wylogowywac ;) faktycznie mogliby przywrócić informacje o użytkowniku przy avatarze. I te avatary takie zapikselowane mi się wydają

Fanti dziwne z tym czekaniem na wynik glukozy na czczo zanim mogłaś dalej kontynuować badanie.. czy ten wynik ma jakiś istotny wpływ na to czy można pić dalej czy nie? Dzielna byłaś z tym niejedzeniem :o mój też spokojny po glukozie, o wiele bardziej go rusza spaghetti czy pizza ;)

Barbara czyli masz w miarę dobre wiadomości ;) pewnie ci pessar założą

Asienkakk i jak babcia? Starsi ludzie tak mają, że nikomu nie chcą głowy zwracać, dobrze że koło siebie też ma rodzinę

Lewusek u mnie śluz jest właśnie zoltawy. Oby u Ciebie to był fałszywy alarm z tymi skurczami

Sarna to samo u Ciebie

Izik ale miałaś przeczucie co do choroby, zdrowka

Volka dla Adasia tez zdrowka

Kubusiowa dla was to już hurtowo ;)

Dzastibasti o rany, męża chorego współczuję :o

Młoda mama przy dziecku warto inwestować w lepsze farby, mam porównanie w 2 pokojach - w jednym wszystko pięknie schodzi, drugi nadaje się do odmalowania po roku ;)

Bursztynek ale piękności :)

Ja dziś cały dzień poleguje w łóżku, bo znów mnie co chwile brzuch boli. I z porzadkami jestem w lesie, no cóż jeszcze mnóstwo czasu :sorry:

Podziwiam Was. Ja to chyba nie mam talentu do niczego. Ide na latwizne ze wszystkim tez hehe. Jedynie jakies ciasteczka moze z dziecmi zrobie a tak to mi sie nic nie chce no i nie umiem za bardzo pichcic tylko jakies proste rzeczy :p.

Bar Bra fajnie ze wiesci lepsze :)
Ja tak pojadlam ciastek ze teraz bym cos slonego zjadla ;)
A wczoraj jedna rzecz mi sie udala :) Moja corka oczywiscie kapcie rozwalila juz w przedszkolu.Wiec trzeba bylo isc kupic nowe.Wiadomo kazdy grosz sie liczy wiec poszlam do najtanszego sklepu z takimi rzeczami.Ale jak zlosc 31 rozmiaru nie bylo,jedynie z tych kapci za 22zl.A ja mowie ze wolalabym tansze ,bo corka i tak zaraz je zuzyje w przedszkolu.Wiec poszlam do innego sklepu.Fajne za 15 zl mieli ale od 32 rozmiaru...I mowie babce ze tez jakies za 15 zl najlepiej zeby mi 31 znalazla.To dala nam takie co kosztuja 24 zl ale skasowala za 15 zl :D A LIlka ucieszona ze ma takie same kapcie jak kolezanka z przedszkola :)

reklama
Volka ja też nie umie pichcic, tzn piec ciast i ciasteczek. Ale we wtorek mam zamiar zrobić pierniczki ( pierwszy raz).

Bar super, że skurcze ustępują.

Do góry