reklama
Sarna80
Fanka BB :)
Chyba nikt nie pisze ja tez tak mam.
wrocilam od lekarza szczepionka na krztusiec przyjeta. A polozna wyjechała, ze nie mam sie co martwić o skurcze dopóki sa do zniesienia mimo, że są tak częste. .. byłam w szoku. I gdybym bardzo się zle czuła kazała dzwonić do szpitala. Angielskie podejście naszczescie dzisiaj malo skurczy, raczej takie klucie. Poki co obserwuje teraz sie bardziej niz dotychczas.
Barbra nspisz jeszcze raz jak Ty odczuwalas te skurcze.
wrocilam od lekarza szczepionka na krztusiec przyjeta. A polozna wyjechała, ze nie mam sie co martwić o skurcze dopóki sa do zniesienia mimo, że są tak częste. .. byłam w szoku. I gdybym bardzo się zle czuła kazała dzwonić do szpitala. Angielskie podejście naszczescie dzisiaj malo skurczy, raczej takie klucie. Poki co obserwuje teraz sie bardziej niz dotychczas.
Lewusek
Ja dzis tez skurczy mniej ale takie dziwne lekkie pobolewania brzuszka i pleców na dole .Rano jest moj lekarz a moj maz ma pozniej do pracy wiec mnie zawiezie.Chyba nikt nie pisze ja tez tak mam.
Izik moj Adas tez zaczal narzekac na gardlo. W zeszlym tyg.tez on mial ta goraczke z biegunka. Przeszlo,bylo dobrze a teraz znow cos sie zaczyna :/. Kuruje go woda z cytryna i miodem. Zobaczymy jak bedzie rano czy znow im wolnego nie zrobie. U mnie na ta chwile dzisiaj 7 skurczy.
Mamy zmienioną platformę i stąd takie utrudnienia.. ogólnie wygląd forum jest nowy.. ale to widzę dopiero z kompa.. Jakiś czas temu dostałam do testowania ten nowy wygląd ale miałam nadzieję, że nie tylko ja się wypowiem negatywnie.. Piszcie dziewczyny na prv do mnie co wam się nie podoba a ja przekażę hurtem nasze za i przeciw.
Dla mnie brak informacji o danej osobie, skąd jest od kiedy na forum.. to było pomocne.. nawet ilość postów zniknęła..
Teraz, żeby to zobaczyć muszę wejść na profil danej osoby..
Dla mnie brak informacji o danej osobie, skąd jest od kiedy na forum.. to było pomocne.. nawet ilość postów zniknęła..
Teraz, żeby to zobaczyć muszę wejść na profil danej osoby..
KubusiowaMama
Izik, Volka u nas rozlozylo cala rodzinke zaczelo sie od zapalenia oskrzeli u Synka, potem u Meza a teraz mnie rozklada
Ja dzisiaj nie mialam problemow z aplikacja. A na forum na komputerze jeszcze nie wchodzilam
Ja dzisiaj nie mialam problemow z aplikacja. A na forum na komputerze jeszcze nie wchodzilam
A mój Bronek to jest klon tatusia.. dziś dał kolejny tego dowód.. tatuś już drugi raz się sklonował.
Większość z Was pisała, że po glukozie maluszki uaktywniały się.. A mój Bronuś- przed glukozą owszem aktywny ale tak normalnie.. a po glukozie zero.. cisza.. dziecka nie było w ogóle!
Tatuś jest taki, że jeśli większość facetów przewidywalnie zachowa się tak, to znaczy, że mój mąż zachowa się wręcz odwrotnie.. I tak z Bronkiem..
I taki spokojny był do czasu aż po przyjeździe do domu powiedziałam mężowi o tej sytuacji, na słowa "nie ma dziecka" nagle wielki bunt w brzuchu.. i tak do tej pory... a jest coraz silniejszy..
Większość z Was pisała, że po glukozie maluszki uaktywniały się.. A mój Bronuś- przed glukozą owszem aktywny ale tak normalnie.. a po glukozie zero.. cisza.. dziecka nie było w ogóle!
Tatuś jest taki, że jeśli większość facetów przewidywalnie zachowa się tak, to znaczy, że mój mąż zachowa się wręcz odwrotnie.. I tak z Bronkiem..
I taki spokojny był do czasu aż po przyjeździe do domu powiedziałam mężowi o tej sytuacji, na słowa "nie ma dziecka" nagle wielki bunt w brzuchu.. i tak do tej pory... a jest coraz silniejszy..
reklama
kate009
A ja powtorzylam wynik hts na tarczyce i chyba nie to mialam zrobic tylko jakies ft4 ale te ths tez jakies za niskie wyszlo. Czy z ktoras z was miala w moczu glukoze? Bo mi wyszlo ze mam a test z krwi po wypiciu glukozy wyszedl w normie. Z tego co czyyalam niby w moczu nie powinno byc cukru ale czy u ciezarnych jakiss tam odstępstwa chyba są?