reklama
Ania B- no z takimi radami to uważaj . Każda z nas jest inna. Mi odstawili fenoterol i urodziłam tego samego dnia, bo od razu poszły skurcze. A miałam urodzić 2 dni później, więc jak widzisz u każdego inaczej. Mówicie odinstalować aplikację? Zaraz spróbuję.
Barbra dopiero teraz czytam Trzymaj się dzielnie. Będzie wszystko dobrze. Zobaczysz.
Ja też wczoraj miałam jechać na pogotowie. Montują nam kuchnie i cały dzień na nogach i bieganina i stres i o 21 mnie takie skurcze złapały, że miałam prawie cały czas brzuch napięty ze 2h - w nocy ledwo się do wc czołgałam. Napinał mi się co kilka minut - na szczęście przeszło. Dzisiaj już siedzę i mało stoję żeby nie byo powtórki bo nieźle się z mężem przestraszyliśmy.
Ja też wczoraj miałam jechać na pogotowie. Montują nam kuchnie i cały dzień na nogach i bieganina i stres i o 21 mnie takie skurcze złapały, że miałam prawie cały czas brzuch napięty ze 2h - w nocy ledwo się do wc czołgałam. Napinał mi się co kilka minut - na szczęście przeszło. Dzisiaj już siedzę i mało stoję żeby nie byo powtórki bo nieźle się z mężem przestraszyliśmy.
Fanti, to my nie chcemy znać płci. Tak samo zrobiliśmy za pierwszym razem zresztą. Albo będzie Marysia albo Franio innej możliwości nie ma.
Bursztynek na zgage rennie pomaga jak ręką odjął.
Ale mnie dziś brzuchol ciągnie na dole... rośnie.
XD Widzę, że gusta co do imiona mamy te same. Ja będę mieć Marysię a dla chłopca chciałam właśnie Franka
this HTML class. Value is https://m.facebook.c Widzialyscie?
reklama
Juana@
Fanka BB :)
Bar bra trzymam kciuki żeby sytuacja się unormowała.
Dopiero teraz udało mi się zalogować, od rana miałam problem i w aplikacji i na kompie. Niby złe hasło a zapamietane miałam, a na maila resetującego czekałam chyba z 6 godzin
Ja mam dzisiaj dzień lenia. Miałam pozałatwiać na mieście jakieś sprawy, ale odwiozłam Hanię do przedszkola, przyjechałam do domu i poszłam spać
Dopiero teraz udało mi się zalogować, od rana miałam problem i w aplikacji i na kompie. Niby złe hasło a zapamietane miałam, a na maila resetującego czekałam chyba z 6 godzin
Ja mam dzisiaj dzień lenia. Miałam pozałatwiać na mieście jakieś sprawy, ale odwiozłam Hanię do przedszkola, przyjechałam do domu i poszłam spać