reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

MlodaMama a jak Twoj wózek?
Moja kolezanka jest w 31 tyg ciąży. Znalazła dzisiaj wózek na allegro Mutsy za 1200 zł z wszystkim a podobno tylko pół roku był używany. Wieczorem ma jechać go oglądać.

reklama
Jakiś czas temu manka podawała tu aukcje wózka. Wczoraj się skończyła i nowy wózek poszedł za 812zł. Aż żałuję że nie licytowałam.

Ania B- no z takimi radami to uważaj :p. Każda z nas jest inna. Mi odstawili fenoterol i urodziłam tego samego dnia, bo od razu poszły skurcze. A miałam urodzić 2 dni później, więc jak widzisz u każdego inaczej. Mówicie odinstalować aplikację? Zaraz spróbuję.

Barbra dopiero teraz czytam :( Trzymaj się dzielnie. Będzie wszystko dobrze. Zobaczysz.

Ja też wczoraj miałam jechać na pogotowie. Montują nam kuchnie i cały dzień na nogach i bieganina i stres i o 21 mnie takie skurcze złapały, że miałam prawie cały czas brzuch napięty ze 2h - w nocy ledwo się do wc czołgałam. Napinał mi się co kilka minut - na szczęście przeszło. Dzisiaj już siedzę i mało stoję żeby nie byo powtórki bo nieźle się z mężem przestraszyliśmy.

Fanti, to my nie chcemy znać płci. Tak samo zrobiliśmy za pierwszym razem zresztą. :) Albo będzie Marysia albo Franio innej możliwości nie ma. ;)

Bursztynek na zgage rennie pomaga jak ręką odjął.

Ale mnie dziś brzuchol ciągnie na dole... rośnie.

XD Widzę, że gusta co do imiona mamy te same. Ja będę mieć Marysię a dla chłopca chciałam właśnie Franka :)

reklama
Bar bra trzymam kciuki żeby sytuacja się unormowała.

Dopiero teraz udało mi się zalogować, od rana miałam problem i w aplikacji i na kompie. Niby złe hasło a zapamietane miałam, a na maila resetującego czekałam chyba z 6 godzin :(

Ja mam dzisiaj dzień lenia. Miałam pozałatwiać na mieście jakieś sprawy, ale odwiozłam Hanię do przedszkola, przyjechałam do domu i poszłam spać ;)

Do góry