reklama
Dostalam ferno coś tam mam bezwzględnie leżeć skurcze są lekarze zastanawiają się czy nie wysłać mnie do kliniki chyba w katowicach masakra Grzesiu napiera na szyjkę a szyjka ma 1.3 cm ale Grześ nie waży 1400 tylko trochę pond kilo
Barbra to mało ciekawa perspektywa . Ale trudno. dla Grzesia wytrzymasz i to. Byle zdrowy się urodził.
Chrobek nie zabroniła mi cytryny ale powiedziała że lepiej nie dawać. Spróbowałam i pierwsze pół kubka wypiłam bez problemu. Drugie już mnie nieco zmuliło. Ale trudno. Dałam radę. tylko tak mnie głód teraz meczy że szok. Od 19 wczoraj nic nie jadłam. Wczoraj wieczór ok 21 szklankę wody mineralnej tylko wypiłam. A tu do 12,10 nic.
Chrobek nie zabroniła mi cytryny ale powiedziała że lepiej nie dawać. Spróbowałam i pierwsze pół kubka wypiłam bez problemu. Drugie już mnie nieco zmuliło. Ale trudno. Dałam radę. tylko tak mnie głód teraz meczy że szok. Od 19 wczoraj nic nie jadłam. Wczoraj wieczór ok 21 szklankę wody mineralnej tylko wypiłam. A tu do 12,10 nic.
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Bar Bra trzymaj sie kochana! I Grzesiu badz grzecznym synkiem i siedz u mamusi w brzuszku jeszcze nie czas na ciebie. Poczekaj chociaz do lutego
Ale szyjka 1.3cm to bardzo malutko
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ale szyjka 1.3cm to bardzo malutko
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
MłodaMama93
Fanka BB :)
Bar bra zaciskaj nogi będzie okej!
I melduj się co i jak
Ja już wstałam mój dalej śpi po nocy kupiłam wczoraj biała kiełbasek i kość wędzoną i mam zamiar zrobić żurek tylko muszę iść do sklepu za płot
Dzisiaj ma być kurier zobaczymy...
Fanti bez sensu ze musisz czekać na wynik na czczo :/ u nas całe badania przychodzisz na 7 a po 9 już koniec
I melduj się co i jak
Ja już wstałam mój dalej śpi po nocy kupiłam wczoraj biała kiełbasek i kość wędzoną i mam zamiar zrobić żurek tylko muszę iść do sklepu za płot
Dzisiaj ma być kurier zobaczymy...
Fanti bez sensu ze musisz czekać na wynik na czczo :/ u nas całe badania przychodzisz na 7 a po 9 już koniec
reklama
Alabamka
Zaciekawiona BB
Barbra, całe szczęście, że jesteś w szpitalu, na pewno coś zaradzą na te skurcze, Grześ niech jeszcze się tak nie spieszy do mamusi, niech posiedzi w brzuchu jak najdłużej!
Fanti - ciekawe, jak to jest z tą cytryną do glukozy, ma wpływ na wynik badania, czy nie, mój lekarz nie miał nic przeciwko, dodałam sok z całej cytryny i teraz się zastanawiam, czy to nie zafałszowało wyniku... sok pomógł mi to wypić, ale i tak po ok godzinie mnie mdliło.
Fanti - ciekawe, jak to jest z tą cytryną do glukozy, ma wpływ na wynik badania, czy nie, mój lekarz nie miał nic przeciwko, dodałam sok z całej cytryny i teraz się zastanawiam, czy to nie zafałszowało wyniku... sok pomógł mi to wypić, ale i tak po ok godzinie mnie mdliło.