reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dostalam ferno coś tam mam bezwzględnie leżeć skurcze są lekarze zastanawiają się czy nie wysłać mnie do kliniki chyba w katowicach :( masakra Grzesiu napiera na szyjkę a szyjka ma 1.3 cm :( ale Grześ nie waży 1400 tylko trochę pond kilo :)

Bar no to 1400 to dziwne mi się wydawało, a trochę ponad kilo to na wiek ciążowy dobra waga.
Melduj jaką decyzję podejmą lekarze, czy wyślą Cie do tej kliniki.

Barbra to mało ciekawa perspektywa . Ale trudno. dla Grzesia wytrzymasz i to. Byle zdrowy się urodził.
Chrobek nie zabroniła mi cytryny ale powiedziała że lepiej nie dawać. Spróbowałam i pierwsze pół kubka wypiłam bez problemu. Drugie już mnie nieco zmuliło. Ale trudno. Dałam radę. tylko tak mnie głód teraz meczy że szok. Od 19 wczoraj nic nie jadłam. Wczoraj wieczór ok 21 szklankę wody mineralnej tylko wypiłam. A tu do 12,10 nic.

Bar Bra pewnie dostałaś to samo co Agiszonek. Ale szyjka krótka coś będą ci na nią zakładać. Trzymam mocno kciuki oby Grześ jeszcze posiedział w brzuszku.

Fanti szczerze współczuję nienawidzę być głodna i wiem co przeżywasz ale do 12 to już by mnie wieźli nieprzytomną z głodu do szpitala.

Bar Bra trzymaj sie kochana! I Grzesiu badz grzecznym synkiem i siedz u mamusi w brzuszku:) jeszcze nie czas na ciebie. Poczekaj chociaz do lutego:)
Ale szyjka 1.3cm to bardzo malutko:(

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Miałam plan iść obok szpitala do kauflandu żeby czas mi szybciej leciał . Ale jak pomyślę że koło jedzenia mam chodzić i się męczyć to siedzę w szpitalu.

Asusiowa a jak twoja glukoza?

Bar bra zaciskaj nogi :) będzie okej!
I melduj się co i jak

Ja już wstałam mój dalej śpi po nocy kupiłam wczoraj biała kiełbasek i kość wędzoną i mam zamiar zrobić żurek tylko muszę iść do sklepu za płot :D
Dzisiaj ma być kurier zobaczymy...

Fanti bez sensu ze musisz czekać na wynik na czczo :/ u nas całe badania przychodzisz na 7 a po 9 już koniec :)

reklama
Barbra, całe szczęście, że jesteś w szpitalu, na pewno coś zaradzą na te skurcze, Grześ niech jeszcze się tak nie spieszy do mamusi, niech posiedzi w brzuchu jak najdłużej!
Fanti - ciekawe, jak to jest z tą cytryną do glukozy, ma wpływ na wynik badania, czy nie, mój lekarz nie miał nic przeciwko, dodałam sok z całej cytryny i teraz się zastanawiam, czy to nie zafałszowało wyniku... sok pomógł mi to wypić, ale i tak po ok godzinie mnie mdliło.

Do góry