reklama
Bursztynek90
Fanka BB :)
Dzień dobry
Bar- dawaj znac na biezaco co tam u Was!
Mamusie na glukozie- trzymam kciuki za wytrwalosc i dobre wyniki
Fanti- ja tez mam co chwile info, ze mam sie zalogowac a gdy to robie pojawia sie komunikat , ze haslo nieprawidlowe. Weszlam przez strone, by do Was napisac. Licze, ze migusiem naprawia aplikacje bo tu mi nie jest zbyt wygodnie
Ja dzis dostalam skurczu w obu lydkach. Nie jest to jakas nowosc ale pierwszy raz w zyciu odczulam taki bol! Ryczalam jak nienormalna. Trzymalo dobre 15 min. Nic nie pomagalo
A! Fanti- co tam na zgage polecalas bo zapomnialam? Jest to bezpieczne w ciazy?
Bar- dawaj znac na biezaco co tam u Was!
Mamusie na glukozie- trzymam kciuki za wytrwalosc i dobre wyniki
Fanti- ja tez mam co chwile info, ze mam sie zalogowac a gdy to robie pojawia sie komunikat , ze haslo nieprawidlowe. Weszlam przez strone, by do Was napisac. Licze, ze migusiem naprawia aplikacje bo tu mi nie jest zbyt wygodnie
Ja dzis dostalam skurczu w obu lydkach. Nie jest to jakas nowosc ale pierwszy raz w zyciu odczulam taki bol! Ryczalam jak nienormalna. Trzymalo dobre 15 min. Nic nie pomagalo
A! Fanti- co tam na zgage polecalas bo zapomnialam? Jest to bezpieczne w ciazy?
Sarna80
Bursztynek dla mnie najlepsze Rennie jesli chodzi o zgage.
barbra lez i odpoczywaj musi być dobrze
fanti zaraz bedziesz juz po glukozie i w tej ciazy juz koniec tak?
Oj pozmieniali nam te stronke, ale sie zalogowalam i jak na razie ok tylko ja nie mam aplikacji
Lewusek a Ty jak sie czujesz?
Ja musze sie teraz bacznie obserwowac.
barbra lez i odpoczywaj musi być dobrze
fanti zaraz bedziesz juz po glukozie i w tej ciazy juz koniec tak?
Oj pozmieniali nam te stronke, ale sie zalogowalam i jak na razie ok tylko ja nie mam aplikacji
Lewusek a Ty jak sie czujesz?
Ja musze sie teraz bacznie obserwowac.
asieńkakk
Ja zaraz do Babci jadę, mój mnie wściekł bo zamiast się szykować i ogarnąć coś to przecież jeździłam z nim po auto, po akumulator kur... Zamiast wczoraj to załatwić, wiedział, że zabieram samochód wrrr!!!
Bar trzymaj się tam dzielnie!
Kurde suwaczków nie ma
Bar trzymaj się tam dzielnie!
Kurde suwaczków nie ma
Fanti, to my nie chcemy znać płci. Tak samo zrobiliśmy za pierwszym razem zresztą. Albo będzie Marysia albo Franio innej możliwości nie ma.
Bursztynek na zgage rennie pomaga jak ręką odjął.
Ale mnie dziś brzuchol ciągnie na dole... rośnie.
Bursztynek na zgage rennie pomaga jak ręką odjął.
Ale mnie dziś brzuchol ciągnie na dole... rośnie.
Bursztynek90
Dzieki za rady wlasnie sie zbieram do apteki
Bursztynek tak jak wyżej dziewczyny piszą renni. Mi miętowe pasuje. Wcześniej miałam bez smaków.
Sarna piszesz zaraz po glukozie. Eh szkoda gadać. zasada tego laboratorium jest taka że po pierwszym pobraniu dopiero jak jest wynik mogę wypić glukoze. Na wynik czekałam półtorej godziny. Cały czas na czczo! Wypiam 5 min temu i dalsze 2 godz na czczo. Żołądek do D mi ucieka, pić przynajmniej mi się już nie chce. Wzięłam z sobą cytrynę dla lepszego smaku a Pani mi mówi że lepiej nie i że mam wypić teraz na jej oczach. Więc wypiłam i siedzę. A baba koło mnie wcina bułkę słodką. Wrr..
Sarna piszesz zaraz po glukozie. Eh szkoda gadać. zasada tego laboratorium jest taka że po pierwszym pobraniu dopiero jak jest wynik mogę wypić glukoze. Na wynik czekałam półtorej godziny. Cały czas na czczo! Wypiam 5 min temu i dalsze 2 godz na czczo. Żołądek do D mi ucieka, pić przynajmniej mi się już nie chce. Wzięłam z sobą cytrynę dla lepszego smaku a Pani mi mówi że lepiej nie i że mam wypić teraz na jej oczach. Więc wypiłam i siedzę. A baba koło mnie wcina bułkę słodką. Wrr..
reklama
Aliaolio tak mi wczoraj cały dzień chodził po głowie twój post w którym pisałaś że tak mało mamy w życiu niespodzianek i za Chiny nie mogłam sobie przypomnieć kto to pisał. Hi hi. Ale już będę pamiętać.
Kiepsko z moją pamięcią ostatnio aż wstyd.
Kiepsko z moją pamięcią ostatnio aż wstyd.