reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

no poniekąd mają rację, bo jak fasolka jest silna i zdrowa to się wybroni sama, tylko czasami nasz organizm nie daje rady. a badałaś może po poronieniu poziom progesteronu? według mojego gina często jest to przyczyną poronień

reklama
Natka90, Olencja dbajcie o siebie, trzymam kciuki zeby było ok

ja sie martwię bo schudłam juz dwa kg, a jestem bardzo chuda 50 kg przy 173 cm wzrostu. nie mam w ogóle apetytu, nie mam mdłości, czasami tylko taki słabe, a mimo to na nic nie mam ochoty, wszytko mi śmierdzi i nie smakuje, a najgorzej jest z mięsem, na sama myśl mnieodrzuca. Zmuszam sie do jedzenia, ale waga i tak spada, Help!!!!

u nas dzidzia zaplanowana, ale głownie to maz i moja córcia jej chcieli, ja mam cały czas mieszane uczucia i cały czas sie nakręcam ze sobie nie poradzę itd, ale ja z tych nerwowych mamusiek jestem wiec pewnie to dlatego. Szczególnie z rana po przebudzeniu taki głupie myśli mnie dopadają, oby to minęło.

w tym tygodniu muszę zrobić badania, któraś z dziewczyn poszła, ze 6 fiolek krwi jej pobrali:szok: chyba im tam padnę

pozdrowienia

hej dziewczyny. ja tez mam problem z krwawieniem niestety. mam jednak nadzieje ze to wszystko przez sex. kochalismy sie dwa razy w ciagu dnia i za drugim razem uzylismy zelu intymnego durex. w ogole mi do glowy nie przyszlo ze to gowno moze miec jakis wplyw, zel nawilzajacy i nie mozna go uzywac kobietom w ciazy i KARMIACYM PIERSIA :eek: w ogole WTF co ma zel do karmienia piersia. rozumiem jakby byl rozgrzewajacy no to ok. uzylismy go niewiele i pozniej zauwazylam niewiele krwi na bieliznie. bylo tego naprawdę mało i już tego nie ma więc wydaje mi się ze to jets spowodowane wlasnie sexem. napisalam do mojego ginekologa czy powinnam jechac na izbe czy poczekac na wizyte u niego na ktora jestem zapisana w srode to stwierdzil ze jak juz nie krwawie to widzimy sie w srode. jak myslicie? niby sie mowi ze mozna się kochac w ciazy.

Sylvi ale ja to juz po raz ktorys pisze, ze w Irlandii nie daja nic na podtrzymanie ciazy. Znowu uslysze "trzeba wszystko zostawic naturze". I tak tez robie

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Oby wszystko było ok mi lekarz powiedział że jak płód jest uszkodzony genetycznie to nie ważne gdzie będe to i tak dojdzie do poronienia więc trochę cie rozumie ale trzymam mocno kciuki

Natka90, Olencja dbajcie o siebie, trzymam kciuki zeby było ok

ja sie martwię bo schudłam juz dwa kg, a jestem bardzo chuda 50 kg przy 173 cm wzrostu. nie mam w ogóle apetytu, nie mam mdłości, czasami tylko taki słabe, a mimo to na nic nie mam ochoty, wszytko mi śmierdzi i nie smakuje, a najgorzej jest z mięsem, na sama myśl mnieodrzuca. Zmuszam sie do jedzenia, ale waga i tak spada, Help!!!!

u nas dzidzia zaplanowana, ale głownie to maz i moja córcia jej chcieli, ja mam cały czas mieszane uczucia i cały czas sie nakręcam ze sobie nie poradzę itd, ale ja z tych nerwowych mamusiek jestem wiec pewnie to dlatego. Szczególnie z rana po przebudzeniu taki głupie myśli mnie dopadają, oby to minęło.

w tym tygodniu muszę zrobić badania, któraś z dziewczyn poszła, ze 6 fiolek krwi jej pobrali:szok: chyba im tam padnę

pozdrowienia

Ja dziś byłam na badaniach tych wstępnych i pobrali mi 2 fiolki trwało to z 5 min może nawet mniej :) będzie ok zobaczysz

reklama
W końcu ugotowałam sobie żurek który chodził za mną od tygodnia wraz z ziemniaczkami puree i schabowym które też dziś zrobię ale najpierw zmykam do dentysty wrrrr :( nie lubię ale teraz trzeba się kontrolować :)

Do góry