reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Natka90 ja mieszkam w Dublin dokładnie Crumlin. Nie możesz jechać do szpitala jak krwawisz? Ja pojechałam do tego w którym mam rodzić i zrobili mi scan a w poniedziałek idę prywatne do Dybkowskiego bo on wcześniej mnie już prowadził. U mnie mam nadzieję wszystko się wyjaśni już bo ostatnie Bobo straciłam. Krwawiłam w sumie w każdej ciąży więc nic jeszcze u ciebie nie jest przesądzone ale najlepiej jedz do szpitala, ja jestem w coombe na D 8. Napisz co i jak i jak się czujesz. A ja po powrocie napewno też wam napiszę.

Olencja jak ty spadlas ?kciuki żeby z dzidzia ok było.
Natka szukaj prywatnie lekarza ją dziś też będę bo brzuch ciągle boli.

Ostatnia edycja:
Spadłam na plecy jak schodziłam na dół niby kilka schodów a naprawdę rąbnełam zdrowo uderzając o kręgosłup i nerkę nerkę. Narazie nie chcę się martwić na zapas dzisiaj u giną sprawdzę czy z dzidzią wszystko ok.

reklama
Do góry