PannaMyszka
Fanka BB :)
hej dziewczyny. ja tez mam problem z krwawieniem niestety. mam jednak nadzieje ze to wszystko przez sex. kochalismy sie dwa razy w ciagu dnia i za drugim razem uzylismy zelu intymnego durex. w ogole mi do glowy nie przyszlo ze to gowno moze miec jakis wplyw, zel nawilzajacy i nie mozna go uzywac kobietom w ciazy i KARMIACYM PIERSIA w ogole WTF co ma zel do karmienia piersia. rozumiem jakby byl rozgrzewajacy no to ok. uzylismy go niewiele i pozniej zauwazylam niewiele krwi na bieliznie. bylo tego naprawdę mało i już tego nie ma więc wydaje mi się ze to jets spowodowane wlasnie sexem. napisalam do mojego ginekologa czy powinnam jechac na izbe czy poczekac na wizyte u niego na ktora jestem zapisana w srode to stwierdzil ze jak juz nie krwawie to widzimy sie w srode. jak myslicie? niby sie mowi ze mozna się kochac w ciazy.
Jeśli lekarz nie widzi przeciwwskazań to można, choć na początku trzeba uważać na siebie...
no poniekąd mają rację, bo jak fasolka jest silna i zdrowa to się wybroni sama, tylko czasami nasz organizm nie daje rady. a badałaś może po poronieniu poziom progesteronu? według mojego gina często jest to przyczyną poronień
Dlatego lekarze przepisują luteinę, która podnosi progesteron...
Jajek na miękko powinno się unikać w ciąży, tak samo jak surowego mięsa.
Ostatnia edycja: