reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Olencja, to faktycznie nieciekawy upadek. Oby z dzidzią tylko było wszystko ok.
Natka- może leć gdziekolwiek tak jak dziewczyny mówią? Jsa to bym chyba umarła ze strachu do piątku...
Maya- widzę, że Ty też z wielkopolski. Gdzie dokładniej? ;)

Natka, idz na izbe przyjec powiedz ze w ciazy jestes i ze krwawisz musza cie przyjac, ja bym chyba nie dala rady tyle czekac w niepewnosci

Ja dzisiaj znowu wstalam z bolem glowy, nie wiem o co chodzi

Witam.
Urlopik zaczęty ale i tak nie zdązyłam Was nadrobić, ale z ostatnich wpisów to Natka lepiej sprawdz czym spowodowane jest krwawienie, nie ma na co czekać, przy okazji witam nowe mamusie.
Wczoraj byłam na koncercie FutureFolk, Stasiek dał czadu.... ale z niego fajny facet..... ech... W środe wizyta, cieszę się że to juz, bo ,i objawy ustały i naprawdę mam niezłego stracha czy aby napewno wszystko ok.

Hej dziewczyny ale się rozpisałyście, tyle do nadrobienia.

Natka, Olencja na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki

Witam nowe mamusie :)

Bra Bra mieszkanie cudowne i za taką cenę, że nie ma co się zastanawiać.

Moje leniuchowanie się już skończyło, bo siostra pojechała. Teraz w ciągu dnia sami z Bartusiem urzędujemy.
Miłego dnia

Moja decyzja jest taka, ze zostawiam wszystko naturze i czekam cierpliwie na usg do piatku. Powodow mam wiele, zeby podjac taka a nie inna decyzje.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny, u mnie dziś nastrój i samopoczucie do bani, zarówno fizycznie jak i psychicznie:(

Olencja, co za pechowy upadek, oby wszystko było w porządku, daj znać.

Natka, rozumiem twoją decyzję, ale może czasami trzeba trochę pomóc naturze.. trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

Mnie też dziś jakoś ból głowy od rana trzyma i jajniki też kłują..

reklama
Sylvi ale ja to juz po raz ktorys pisze, ze w Irlandii nie daja nic na podtrzymanie ciazy. Znowu uslysze "trzeba wszystko zostawic naturze". I tak tez robie

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry