reklama
Olencja, to faktycznie nieciekawy upadek. Oby z dzidzią tylko było wszystko ok.
Natka- może leć gdziekolwiek tak jak dziewczyny mówią? Jsa to bym chyba umarła ze strachu do piątku...
Maya- widzę, że Ty też z wielkopolski. Gdzie dokładniej?
Natka- może leć gdziekolwiek tak jak dziewczyny mówią? Jsa to bym chyba umarła ze strachu do piątku...
Maya- widzę, że Ty też z wielkopolski. Gdzie dokładniej?
LilithGoth
Fanka BB :)
Natka, idz na izbe przyjec powiedz ze w ciazy jestes i ze krwawisz musza cie przyjac, ja bym chyba nie dala rady tyle czekac w niepewnosci
Ja dzisiaj znowu wstalam z bolem glowy, nie wiem o co chodzi
Ja dzisiaj znowu wstalam z bolem glowy, nie wiem o co chodzi
kate009
Witam.
Urlopik zaczęty ale i tak nie zdązyłam Was nadrobić, ale z ostatnich wpisów to Natka lepiej sprawdz czym spowodowane jest krwawienie, nie ma na co czekać, przy okazji witam nowe mamusie.
Wczoraj byłam na koncercie FutureFolk, Stasiek dał czadu.... ale z niego fajny facet..... ech... W środe wizyta, cieszę się że to juz, bo ,i objawy ustały i naprawdę mam niezłego stracha czy aby napewno wszystko ok.
Urlopik zaczęty ale i tak nie zdązyłam Was nadrobić, ale z ostatnich wpisów to Natka lepiej sprawdz czym spowodowane jest krwawienie, nie ma na co czekać, przy okazji witam nowe mamusie.
Wczoraj byłam na koncercie FutureFolk, Stasiek dał czadu.... ale z niego fajny facet..... ech... W środe wizyta, cieszę się że to juz, bo ,i objawy ustały i naprawdę mam niezłego stracha czy aby napewno wszystko ok.
Siwa88
Hej dziewczyny ale się rozpisałyście, tyle do nadrobienia.
Natka, Olencja na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki
Witam nowe mamusie
Bra Bra mieszkanie cudowne i za taką cenę, że nie ma co się zastanawiać.
Moje leniuchowanie się już skończyło, bo siostra pojechała. Teraz w ciągu dnia sami z Bartusiem urzędujemy.
Miłego dnia
Natka, Olencja na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki
Witam nowe mamusie
Bra Bra mieszkanie cudowne i za taką cenę, że nie ma co się zastanawiać.
Moje leniuchowanie się już skończyło, bo siostra pojechała. Teraz w ciągu dnia sami z Bartusiem urzędujemy.
Miłego dnia
natka90
Moja decyzja jest taka, ze zostawiam wszystko naturze i czekam cierpliwie na usg do piatku. Powodow mam wiele, zeby podjac taka a nie inna decyzje.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
LilithGoth
Natka90 jasne ze to twoja decyzja, twoje cialo i twoja fasolka... Tylko zeby nie bylo juz za późno. Ale juz sie nie wtracam
natka90
Ja juz to raz przechodzilam. Nie chce sie wdawac w szczegoly, ale wiem jak wyglada ratowanie ciazy w Irlandii. Wiecej sie najerzdze i nerwow napsuje...Natka90 jasne ze to twoja decyzja, twoje cialo i twoja fasolka... Tylko zeby nie bylo juz za późno. Ale juz sie nie wtracam
sylvi1979
Cześć dziewczyny, u mnie dziś nastrój i samopoczucie do bani, zarówno fizycznie jak i psychicznie
Olencja, co za pechowy upadek, oby wszystko było w porządku, daj znać.
Natka, rozumiem twoją decyzję, ale może czasami trzeba trochę pomóc naturze.. trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Mnie też dziś jakoś ból głowy od rana trzyma i jajniki też kłują..
Olencja, co za pechowy upadek, oby wszystko było w porządku, daj znać.
Natka, rozumiem twoją decyzję, ale może czasami trzeba trochę pomóc naturze.. trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Mnie też dziś jakoś ból głowy od rana trzyma i jajniki też kłują..
reklama
natka90
Sylvi ale ja to juz po raz ktorys pisze, ze w Irlandii nie daja nic na podtrzymanie ciazy. Znowu uslysze "trzeba wszystko zostawic naturze". I tak tez robie