reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No mnie narazie troche przeraza to!ze beda takie sytuacje co 3 tygodnie jak mąz bedzie na nockach a ja sama z dzieciarnią. Jak male sie obudzi to pewnie starsze tez,vbedzie wesoło :p

Ja sie z moim pozarlam,bo chyba pierwszy raz tak bylo,ze ja mialam ochote a on nie. No ale stwierdzil,ze ja dzien wczesniej nie chcialam i bylam wredn przez caly dzien to on tez ma prawo nie miec ochoty,ale wiecie jak to baba. Juz sobie dopowiedzialam historie jakas,bo to podejrzane,ze on mnie nie chcial i drugi dzien chodze zla na niego.
Volka spokojnie.. facet choć może trudno w to uwierzyć, też ma prawo odmówić.. ;-) A foch w wykonaniu faceta to rzadka, aczkolwiek skuteczna metoda by rozkręcić wyobraźnię kobiety.. :-p

A ja mam pytanie którego raczej nie powinnam zadawać jako analityk.. :zawstydzona/y: jutro jadę na glukozę, czy mogę rano wziąć leki na nadciśnienie czy lepiej zaczekać? Biorę raz dziennie i w sumie nie powinno być problemu.. ale boję się, że po powrocie zapomnę o leku.. :baffled:

Barbra odezwij się.. co z tobą? Pojechałaś na IP???

Pamiętacie jak jakiś czas temu pod koniec listopada dentysta mnie olał?? Miał do mnie zadzwonić z innym terminem ale też mnie olał.. a dziś spotkałam go w galerii i on mnie pyta czy ja nadal czekam na jego tel.. :eek:
Zgodziłam się jeszcze raz z nim umówić.. i czekam na jego tel.. ciekawe czy znów będzie tak zakręcony i zapomni zadzwonić czy jednak się odezwie..
Ale z męża to się uśmiałam.. Oglądał coś z synem w galerii a ja siedziałam na ławeczce.. idzie ten mój dentysta i widzę, że do mnie zmierza.. podszedł, rozmawiamy, on tyłem do mojego męża a mąż nigdy nie zazdrosny, NIGDY!!! widzę nadciąga a minę ma przy tym nietęgą.. im bliżej był tym bardziej zła mina.. poszedł do nas i to jego "dzień dobry" było pierwszy raz w życiu takie złe i bez pozytywnych jakichkolwiek emocji a ja coraz bardziej rozbawiona tym co obserwuję.. i nagle spojrzał w twarz faceta.. rozpoznał od razu bo to jego dobry znajomy i mina od razu się zmieniła.. Pytam potem czemu był taki zły jak do nas podchodził? a on na to NIE BYŁEM! Nie ciągnęłam tematu ale ubaw miałam niezły.. :laugh2:

Fanti no niby jak trzeba być Na czczo to nie dotyczy to też nie brania leków? :)

Nastaw sobie przypomnienie w telefonie na godzinkę jakas w której mniej wiecej wrocisz do domu żeby ci przypomniało aby je wziąść :p

Barbra no i co? A czujesz jakis bol czy tylko klocia. Bo ja chyba tez dzisiaj mam skurcze. Jak tylko przyszlam do pracy to najpierw ok co 5 min potem ustaly potem znow co kilka minut. I w ostatniej godzinie tak co 10 min wiec sa nie regularne. Ale ja to odczuwam jak bol przed miesiączka plus bol w krzyzu. Na razie czekam jutro mam wizyte u midwife o 12. To sie jej podpytam. Miala ktoras z Was podobnie?

Sorki ze nie odpisuje na Wasze posty, ale troszke mnie przeraza ta sytuacja.

Ja dziś trochę posprzatałam korzystając z tego, że mąż w domu... On się bawił z Olcią bo się stesknili, a ja sobie powolutku ogarniałam...

Prezenty już wszystkie kupione. My dla córy kupiliśmy lalkę baby born. Moja mama drewniane łóżeczko dla lali, a moja siostra torbę lekarską z oprzyrządowaniem :)

Reszta prezentów to już będą niespodzianki :D

Barbra, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło.

Fanti, może lepiej zaczekać z lekami i wziąć po badaniu. Często jednak dodają jakąś formę sklejacza do tabletek, a czasem nawet otoczka jest słodka... ;)

Ja dzis jak przyszlam ze sklepu to wilgotna wkladka kolorku takiego opalonego...i skurcze dzis tez mialam najpierw mialam co 3 min potem co 5 i ustaly.Wzielam magnez i nospe .Mały aktywny .Obserwuje siebie teraz bacznie . Boje sie troche od razu panikowac bo jak pojade na klinike to mnie zostawia a mama z corka wczoraj przyjechaly na swieta .Zobaczymy jak jutro bedzie .Jak co to do swojego lekarza podejde.
Barbara jak u Ciebie ?

reklama
Do góry