reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti ja chcę rodzic ok 25 lutego ;) ale nie musicie ze mnie brać przykładu hihi

MlodaMama co do spania Zuzki :) z tym nie mamy problemu od drugiej doby w domu śpi w swoim pokoju i zawsze zasypiala sama. Chyba, że było wcześniej albo mnie zależało żeby szybko zasnela to wtedy kladlam się razem z nią;)
Jak M jest gdzieś poza domem to Zuzia śpi ze mną w sypialni i z reguły idę spać razem z nią bo lubię być wcześniej w łóżku. Ona zaśnie a ja wtedy siedzę na forum albo w necie hihi
Czasami mówię jej, że muszę przygotować coś na uczelnie albo że mam coś do zrobienia i sama zasypia... ale czasami są takie dni jak dzisiaj, że kombinuje- wola, wyznaje miłość, kaszle, chce całusy... i wtedy muszę być bardziej stanowcza i jest ok :)
A jak będzie Bartuś na świecie to i tak on będzie spał u siebie- mam nadzieję, że będzie taki bezproblemowy jak Zuzka a Zuzia u siebie w pokoju... jak tylko zrobimy jej ten nowy pokój:/
A jak M będzie poza domem to i tak Zuzia będzie spała ze mną w sypialni, tego już nie mogę zmienić żeby nie czuła się odtracona :)

Barbra bidulko trzymaj się, oby było już tylko lepiej &&&
A mnie dzisiaj odwiedziła siostra męża (ma być chrzestną naszej dzidzi) i się okazało, że jest w ciąży:-) Mieli zaplanowany ślub na czerwiec, ale chyba przełożą na drugi dzień Świąt Wielkanocnych- akurat wtedy mam termin:-D A słyszałyście coś o tym, że kobieta w ciąży nie powinna być chrzestną? Bo mi się coś obiło o uszy, ale nie pamiętam o co chodziło....

Barbra trzymaj się dzielnie! dobrze, że pojechałaś, teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz. Faktycznie też słyszałam, żeby nie głaskać brzucha bo to dodatkowo wzmaga skurcze. A nawet sny erotyczne mogą wywołać orgazm... Tylko to już niestety niezbyt od nas zależy:zawstydzona/y:

reklama
Do góry