reklama
marcowa 07
Fanka BB :)
połóż się i oddychaj sobie spokojnie, tak żeby przy wdechu unosił Ci się brzuszek, a przy wydechu opadał. Nie głaskaj brzucha, ani nie dotykaj, bo to wzmaga skurcze. Jak masz tel to zadzwoń do położnej, może ona Ci coś poradzi
MłodaMama93
Alescie naszkrobaly
Więc proszę mi wybaczyć jak coś pominę
Pościeli nie mam żadnej mam śpiworki i kocyki
Zgagi nie mam codziennie Ale czasami się zdarzy
Wypłaty jak nie bylo tak nie ma...
Tego monitora nie planuje kupować
Volka ze mnie czasami się śluz leje Ale ostatnio lekarz sprawdzał mi i mówił ze tak ma być i mam się nie martwić
Co do prezentów meble przychodzą w piatek więc nic sobie już nie kupujemy bo za duzo kasy przechulalismy w tym miesiącu...
Seksu jak nie bylo ponad miesiąc tak dalej nie ma u nie wolno nic Wiec czasami inaczej muszę mu dogodzić a sny erotyczne to przez tą abstynecje sama mam
Agiszonek troszke daleko jak na wigilię
Więc proszę mi wybaczyć jak coś pominę
Pościeli nie mam żadnej mam śpiworki i kocyki
Zgagi nie mam codziennie Ale czasami się zdarzy
Wypłaty jak nie bylo tak nie ma...
Tego monitora nie planuje kupować
Volka ze mnie czasami się śluz leje Ale ostatnio lekarz sprawdzał mi i mówił ze tak ma być i mam się nie martwić
Co do prezentów meble przychodzą w piatek więc nic sobie już nie kupujemy bo za duzo kasy przechulalismy w tym miesiącu...
Seksu jak nie bylo ponad miesiąc tak dalej nie ma u nie wolno nic Wiec czasami inaczej muszę mu dogodzić a sny erotyczne to przez tą abstynecje sama mam
Agiszonek troszke daleko jak na wigilię
asieńkakk
Barbra nie kombinuj jedź na IP będziesz przynajmniej spokojna, że wszystko w porządku. Ja bym nie czekała jak już tak cały czas jest. Bierz taxi i leć.
reklama