reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Do zwykłej przychodni to chyba nie ma sensu gina mam w Łabędach więc kawałek nawet nie wiem czy przyjmuje na IP aż się boje myslicie że położna środowiskowa coś mi pomoże?

połóż się i oddychaj sobie spokojnie, tak żeby przy wdechu unosił Ci się brzuszek, a przy wydechu opadał. Nie głaskaj brzucha, ani nie dotykaj, bo to wzmaga skurcze. Jak masz tel to zadzwoń do położnej, może ona Ci coś poradzi

Alescie naszkrobaly :D

Więc proszę mi wybaczyć jak coś pominę :D
Pościeli nie mam żadnej mam śpiworki i kocyki :D

Zgagi nie mam codziennie Ale czasami się zdarzy :)

Wypłaty jak nie bylo tak nie ma...
Tego monitora nie planuje kupować :)
Volka ze mnie czasami się śluz leje Ale ostatnio lekarz sprawdzał mi i mówił ze tak ma być i mam się nie martwić :)

Co do prezentów :D meble przychodzą w piatek więc nic sobie już nie kupujemy bo za duzo kasy przechulalismy w tym miesiącu...

Seksu jak nie bylo ponad miesiąc tak dalej nie ma u nie wolno nic :) Wiec czasami inaczej muszę mu dogodzić a sny erotyczne to przez tą abstynecje sama mam :D

Agiszonek troszke daleko jak na wigilię :)

Bar Bra ja w pierwszej ciąży jak miałam klucia tam gdzie piszesz to skracala mi się szyjka. Pojedz może na IP będziesz spokojniejsza . Może to blachostka i klucia są ,bo Grzesiu rośnie ,ale lepiej to sprawdzić.

reklama
Do góry